![]() |
"Hocamızı haftaya açıklayacağız" "Hocamızı haftaya açıklayacağız" Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Gülnaz Arsel, yeni teknik direktörün önümüzdeki pazartesi günü açıklanacağını söyledi. Arsel konunun yönetim kurulunda görüşüldüğünü belirterek, "Başkanımız pazartesi günü yeni teknik direktörümüzü kamuoyuna açıklayacak" dedi. Bununla beraber Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in anlaştığı ve adının bugün medyaya açıklayacağı öne sürülen Ertuğrul Sağlam isminden vazgeçtiği iddia edildi. Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre, Başkan Demirören'in bugün Ümraniye'de yöneticilerle yaptığı toplantıda bugün için Sağlam'ın adını açıklamamayı düşündüğü, 2-3 alternatifi daha değerlendirip kararı önümüzdeki günlerde vereceği bildirildi. DHA'nın 17.02'de geçtiği haber;Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına getirip getirilmemesiyle ilgili yaptığı toplantıda yönetim kurulu ikiye bölündü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot başta olmak üzere bazı yöneticilerin Sağlam'ın göreve getirilmesine karşı çıktığı öğrenilirken, Kolot'un, "Sağlam takımın başına getirilirse ceketimi alır giderim" dediği iddia edildi. 30.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.com ve DHA |
kolot al ceketini def ol git |
bence yabancı hoca gelcek avrupda isim yapmış bi hoca |
kolota noluyor ya, getir yabanciyi perisan et besiktasti...akillanmadimi bunlar ya...Sinir oluyorum ya.... |
2-3 gün içerisinde hiçbirşey olmaz. |
vallahi baskan yine sag gosterip sol vuracak hadi hayirlisi |
pazartesi açıklamayın daha bugün istifanızı verin biz bu işi beceremeyoz defoluyoruz deyin ayıp kardeşim ayıp |
once aranizda anlasin ondan sonra ismi aciklayin dun biri yarin aciklayacagiz baskan biliyor kim oldugunu diyor bugun bir cikiyor temaslarimiz devam ediyor pazartesi aciklanacak diyor ama bu arada transferler yapiliyor bir yandanda |
t.d. ertuğrul hala açıklamıyolar garip ... |
yabanci hocaya HAYIR.......... Basari icin Türkiye yi ve Türkligini taniyan bi hoca sart.......... |
Ey Beşiktaşlı Yöneticilereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr açıklayın artık şu hocayı. millete gına geldi. |
Bunlar ne bicim yöneticiler !!! once carsamba dediler simdi de pazartesi mi oldu ..teknik direktör bir an önce gelmeli cünkü sampiyonlar ligi bekliyor |
Alıntı:
|
Bence Ertugrul dan vazgecilecek ve bence de dogru olan bu. Ama ortada yanlis olan bisey var o da Ertugrul un aciklama yapmasi.Bence aciklamayi yapmasi gereken kisi tamamen bütün sartlarda anlasildiktan sonra Baskan olmaliydi. Aklima, "Sakin Ertugrul da Riza nin yaptigi hataya düsüp sürekli konusma yolunu secmesin" geliyor. |
neler oluyor nalamıyorum.1 ay sonra sezon açılacak.temmuz ayında şampiyonları ligi önleme maçı var.ama hala hoca belli değil.bakalım bunun sonu nasıl bitecek. |
yönetmm yıne orası burası oynyı ne olucak allahından bulsunlar.......maalisef böyle kişiliksiz ınsanlara kalmış beşikteşımız. |
Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim Teknik direktörü açıklamadılar ve bir taraftanda oyuncu transferi yapıyorlar gelen hoca bakalım alınan oyuncuları kabul edecekmi dimi neye göre transfer yapıyorlarki |
pazartesi cuma derler muhtemelen |
Alıntı:
|
yabancı olcak hayırlı olsun şimdiden |
samet aybabayı is_te_mi_yo_ruz |
Alıntı:
|
ne biçim yönetim bu yaa yrn açıklıcaz dio açıklamıo hep böle oluo işte yönetimin ne kadar saçma sapan işler yaptıgı burdan anlaşılıo...doğru düzgün planlı bi iş yok..getirin bakalım kimi getircenz teknik adam olarak...ama bu sefer takım kötü gidince teknik direktör deil yönetimm gidecekkk yönetimmmm gidecekkkkkkkkk...!! |
Alıntı:
|
bence konunun Türk ya da yabancı hoca olarak tartışşılması doğru değil..önemli olan profesyonellik,tecrübe,duruş. bugün yapılan açıklama yönetimin zayıflığını tekrar gösterdi.ne konuşulmuş olursa olsun yönetimin bu kadar amatör davranması çok acı.kolot ceketini tarağını alıp gidebilir,bunu öne sürerek mi isteklerini dile getirio..başkan nasıl onca taraftarı oyalama cürretini buluo kendinde..o takımın sahibi demirören diil,biziz. ertuğrul un çıkıp açıklama yapması da ayrı bi amatörlük. ertuğrulla resmen anlaşıldı diyelim(ki ben böle olacağını düşünüorum) kolot arkasına bakmadan gidecek mi..ya da yönetimde ertuğrul u istemeyenler sırt mı çevirecek takıma.. kim sahiplenecek hocayı.. ben de istemiorum evet,ama gelirse sahiplenmekten başka çaremiz yok. başarısız olduğunda kaldırıp bi kenara atamayız.. ama bu yönetim o büyüklüğü de yapamaz. ertuğrul u getirirler,iki gün sonra da yerden yere vururlar.. bu yönetime ne kimse sığınabilir,ne de dayanabilir.. hakkımızda hayırlısı inşallah.. |
Alıntı:
|
arkadaslar helal olsun kolota nasi razi oluyosunuz ertugrula annamiyorum walla ya gercekten daha erken ertugrula da yazik olur besiktasa da ertugrul bizim ewladimiz ama pissin biraz daha cok genc keske lucescu gelse awrupa basari getirir ama unutmayin topcu olmazsa hoca napsin... almislar telloyu kim o ya allah askina bari genc olsada iyi futbolcu cikar deriz 30 yasindaki herifi iyi olsa bize birakirlar mi gene bize husran bu sene gokhan unalla mehmet topuzu alsak ta gene 2. 3. olsak... sunu da solemek isterim ben bu takimi sampiyon olunca tutmadim olamayinca da birakayim ben renkleeneri yensinlere sewdaliyim feneri tokatlasinlar yeter bana tek dilegim bu |
Koskoca Beşiktaşı Kolot gibilerin 3 kuruşu için rezil edenlerden birgün Hesap sorulur.. |
herşeyde bi hayır vardır..bana luce gelcek gibi gelio :):) |
Alıntı:
artık cıtayı yükseltmek lazım türkiye liginin ne halde oldugu malum liverpool pre ligi üçüncü tamamladı ama adamlar üç sene de iki final oynadı sampiyonlar liginde beşiktaşa gelecek T.d kesinlikle avrupa kupaları göz önüne alınarak getirilmesi gerekmektedir sonucta herkes gider geride başarı kalır bu taraftar artık hüsran yasamak istemiyor... |
açıklasınlar artık |
gerçekten taraftarı sabır küpü yapacak bunlar ya. açıklayın artıııııııııııııııııııııııııık |
Mümkünse artık açıklasınlar yani...YETER... |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |