![]() |
Biletlere % 25 zam Biletlere % 25 zam Beşiktaş taraftarı önümüzdeki sezon kombine biletlerini yüzde 25 zamlı alacak. Siyah-beyazlı kulübün dün yapılan yönetim kurulu toplantısında böyle bir karar alındığı belirtiliyor. Yönetimin transferlerden sonra geçen sene satılan kombineden en az 5 bin daha fazla satış yapılabileceğini düşündüğü öğrenildi. |
Biz maalesef iş gereği İstanbul dışındayız. Kombine alacak arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun derim. |
ulan kombine aldıgımıza dua etmiyorlar bide zam yapıolar ayrıca geçen seneden daha fazla kombine satmaları mümkün deil..!ben adım gibi biliorum gidip sen tello mello alcan sora bizde onu izlemeye kombine mi alcazz:D:D...adam gibi futbolcu getirdin sanki,kimi izlemeye gitcez tüpçüüü...!allahtan ricoyu aldın onuda almasaydın maça da gitmezdim.. |
az olmuş % 50 falan yapsaydın :) |
Yönetimin enflasyondan haberi yok sanırım. |
geçen seneyle kıyaslarsak bu sene daha az alınır |
önce büyük transferleri görelim,beşiktaş taraftarı üzerine düşen görevi her zaman yapmıştır |
arkadaşlar beşiktaş taraftarının maça gitmek için transfere falan ihtiyacı yok bizim eşimiz benzerimiz yok kimseyi almasalar dahi bizim renklere olan aşkımız yeter |
Bu sene daha az kişi kombine alacağını bildikleri için geçen seneden daha az kar elde etmemek için fiyatları yükseltiyorlar. Siz beleş bilet dağıtacağınıza herkesten para alsanız hem bu kadar pahalı olmaz hem de ben millet beleşe girerken ben nie para weriorum diye düşünmem. |
geçen seneki gibi satması imkansız geçen sene zaten sudan ucuzdu kombineler eski açık 90 ytl idi |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |