![]() |
gecen sene komine alanlardan bazilari fenerbahce macinda kombinelerini satip veya kiralayip kombinenin parasini + gelecek sezonun kombinesinin bile parasini cikarmis oldular |
Arkadaşlar lütfen ama eğri oturup doğru konuşalım şimdi. Türkiyede hangi takım taraftarına bukadar ucuz kombine verdi. 90-150 ytl ye avrupa maçlarıda dahil maça gidiyoruz. Bence normal... |
Walla yerli transferler,alınacak 2 yabancı oyuncu ve de oyanayacağımız atak futbol ancak bu tribünleri daha fazla doldurr.Başka türlü 1-0 lık sonuçlara razı kalırsak olmaz.Ama geçen sene tüganaya rağmen bir çok şey yaptık.Bence ertuğrul tiganadan da,gerts tende,zico dan da daha çok şey bilio.En azından güzl futbol oynatıo.Allahım o gzl futbolu bize nasip etsin... |
kombine alcaksanız kapalı tavsıyem ben 3 sezondur alıyorum sırf makara cem yılmaz gıtmeye felan gerek yok carsı grubunun arasında ol yeter ustelik hem mac seyredıyosun |
valla ne yalan söyleyeyim ben kırıkkaledeyim ve burada oturuyorum beni hiç mi hiç etkilemedi bu konu |
Beyler 90 YTL Kombine Mi Olur allah Askına bi Yemek Parası Beşiktaşımıza 150 YTL ye alsan nolur 300 ytl ye alsan nolur 500 e Alsan Ne Olur ? Kombine bu Sonucta 3 Derbiye Gitsen Parası Cıkıyor Sonucta Ayrıca Ezikler 1 Milyara Kombine Alıyor Bilet Fiyatları Yüksek Taraftar Bişi Diyor Mu ? Bırakın Biraz Yüksek Olsun Giden Para Sonucta Yol Su Elektrik Olarak Gelecek.. Herkes 20'şer Ytl verse Kimseye Dokunmaz Ama Toplanacak Parayı Düşünün Mesela.. 1 Tane Yıldız Gelir o paraya.. |
geçenseneki fiyatlara %25 ekleyince kaç oluyor geçen seneki fiyatları hatırlamadıgım için soruyorum yeni açık kaç olacak bu sene |
Alıntı:
|
geçen sene 135 di yeni açık |
Arkadaslar el insaf be 135 ytlydi yeni açık bu sene olsun olsun 160 olsun şampiyonlar ligine kalırsa 6 tane süper maç izliceksiniz ligi söylemiyorum bile tabi gruptan cıkamayız herhalde:) 6 maçta kalırız... |
Türkiye`de Saat: 23:45 . |