![]() |
Kolot yetkiyle yumuşadı Beşiktaş'ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, transfer konusunda futbol şube sorumlusu Celal Kolot'a yetki verilmesi kararı alındı. Daha önce teknik adam konusunda gönlünün yabancı hocadan yana olduğunu ifade eden Kolot'un, kendisine verilen bu yetkinin ardından rahatladığı öğrenildi. Kolot'un, bu olaydan sonra başkanın aldığı kararla ilgili tepkisini azalttığı ifade edildi. fotmac |
balon haber ya fotomaca inanmam ben |
inşallah o yetkiyi hayırlı işlerde kullanırsın. |
bence celal kolot çok iyi bir yönetici..konuşmaları olsun,duruşu olsun çok bilgili hemde bjkli duruşu dedikleri gibi adam gibi adam...yöneticilerin çoğu bir basitlik örneği gösterip, kupa töreninde bayağılık yapıp topçularla zıplarken o berbat görüntünün içine de girmedi..ben böle adamı desteklerimm..!!helal olsn sana celal kolot böle devammm..!! |
yeter ya bıktım ben bu yönetıcı haberlerınden bune reklam manyagı bunlar yaa |
Bence bu adamın Demirören'in koltuğunda gözü var. Kendini ön plana atmaya başladı. Bakalım ilerisi neyi gösterecek. |
inşallah gidip futbol hayatı bitmiş adamlar getirmezler yabancı yaşı en fazla 28 olmalı |
Yönetimde Fazlalık Kendi Reklamını Yapıyor Yönetimden Cıkarılsın Derhal.. |
NEDENDİR BİLMEM AMA COLOT A HİÇ ISINAMADIM |
inanmıyorum bu adama |
bence bu kolotu şimdiye kadar reklamını yaptığı yeter diyip göndermeli. 2milyon $ bukadar reklam yeter |
ben celal kolot un tavırlarını beğeniyorum adam işini bilen bir yönetici türkiye böyle yneticilere pek alışkın olmadığı için yadırganıyor ama BJK da kalırsa kesinlikle faydalı olacaktır... |
Türkiye`de Saat: 00:43 . |