![]() |
Kolot da Sağlam'a savaş açtı Kolot da Sağlam'a savaş açtı Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kolot, kendisini istemeyen Ertuğrul sağlam'a sert çıktı Celal Kolot,"Bu yönetimin görev süresi doluncaya kadar sözleşme yapıldı. Beşiktaş'ın aradığı hoca değil. Hiçbir oyuncuya laf geçiremez. Onunla başarıyı yakalayamayız. Ayrıca söylendiği gibi de az para almayacak. Yıllık kazancı 1 milyon Euro. Yardımcıları, primler derken bu rakam 2 milyonu bulacak. Yönetimde olmasaydım Ertuğrul gelemezdi. Çünkü çok daha sert tepki koyardım. İstifayı düşünüyorum." Akşam birden değişti Kolot'un ardından Kenan Öner, Levent Erdoğan, Bülent Deriş, Şeref Yalçın ve Mario Berk'in de içinde bulunduğu bir grup yöneticinin Ertuğrul Sağlam konusunda Başkan Demirören'e rest çektiği öğrenildi. Bunun üzerine akşam saatlerinde Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel, "Yönetim içinde görüş ayrılıkları var. Hoca konusunda kesinleşmiş bir durum yok. Son kararımızı pazartesi günü açıklayacağız" diye konuştu. Ertuğrul Sağlam tercihine camia içinde de büyük tepki olduğu biliniyor. Orhan YILDIRIM-Fanatik |
adam haklı bu yönetimdeki tek adam celal kolot yürü beaa...! |
Yönetimde hiç olmaması gereken Beşiktaşa yakışmayan biri inşallah istifa eder!!! |
lan istifa et de kurtulualım senden kolotmusun nesin yaktın bizi ve tüm bjk lileri |
kolot a sonsuz destek |
kolot güle güle |
gerçekten bu sözler kolot a aitse bravo..adamın ağzından çok az zaman makul şeyler çıkıo.. kesinlikle doğru tespit,tekrar tebrikler.. |
eğerki bu sözler gerçekse ve bu sözlere destek veren arkadaşların bjk liliğini gözden geçirmesini öneririm. gerçi orhan yıldırımında geçirmek lazımya. bugün zaten açıklandı borsaya bildirildi hoca ertuğrul. bütün bu haberlerlerde yalanlandı . |
koloto gule gule |
Alıntı:
|
doğru söz söylemiş bence |
Ya bu adam olur olmaz her şeye ne karışıyo yaa yönetime gırcek dıye bıraz para vermıs o yuzden bole dılı uzun bunun |
Kolot'a Destek Verenler Celal Kolot Beşiktaş'ı Kullanarak Kendi Reklamını Yapmaktadır..! Yönetim Adına Ne Yapmış İç Karışıklıktan Başka Hicbirşey Yapmamıştır..Milleti Yabancı Hoca Yabancı Hoca Diye Galyana Getirip Fikir Ayrılıklarına Düşürmüştür..BJK Başkanı Olarak Yıldırım Demiören Cıkıp Bir Demeç Veriyorsa Basına Celal Kolot Cıkıp Aksi Bir Demeç Veremez Eğer Bir Sorun Varsa Bile Yönetim Kendi İçinde Halletmelidir Neden Basına Demec Veriyorki O Zaman İşi Gücü Kendi Reklamı Yeter Beşiktaş'ı Kücülttükleri Yeter!!! Celal Kolot Alsın Ceketini Çıksın O Zaman.. Ertuğrul Beşiktaşın Yeni Teknik Direktörüdür Tigana'ya Gösterilen Sabrın Yarısı Gösterilsin Başarılı Olur! Fifa Dünyada Gelecek Vaad Eden 20 Teknik Direktör Arasında Sağlam'ı Gösterdiyse Ya Fifa Bu İşi Bilmiyor Yada Kolot Az Biliyor Çok Konuşuyor ? CELAL KOLOT AL CEKETİNİ ÇIK GİT.. |
Bencede ya gitsin artistliğini başka mekanlarda yapsın bu camia şov yeri değil ezikmidir ne dir ya.... |
Alıntı:
bi insan ne tümüyle kötü ne de tümüyle iyidir. doğrulardan ve yanlışlardan oluşur bütün insanlar. önemli olan, sadece bi kaç doğrusu için o kişiyi çok iyi ya da yanlışları için çok kötü yapmak değil; yanlışlarının arasından doğrusunu takdir edebilmek,doğrularının arasından yanlışını eleştirebilmektir. ben kendi adıma kolot a hiç destek vermedim bugüne kadar şuanda da destek verio değilim ama bu sözlerini takdir ederim,dorğu tespit çünkü.yani bana göre doğru. ki diyelim ki sonuna kadar destek veriorum,yerlere göklere sığdıramıorum..bunu Beşiktaşlılığımızdan şüphe duyacak kadar ağır bi şekilde eleştirmek kimsenin haddi olamaz. bu platformda herkes düşüncesini duygusunu açıkça yazabilmeli ve karşı taraf da saygı gösterebilmeli. birbirimizin doğrularını ya da yanlışlarını tartışır hale gelirsek amacımızdan sapmış oluruz. Beşiktaş aşkına saygıyla.. |
burda kimse kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayamaz... |
Alıntı:
|
Beşiktaşı karıştıran bu medya arkadaslar yemeyin bunları savaş fln olmaz... |
Tıpkı Demir-ören in Serdar bilgiliye yaptıgı gibi dimi :) lanetli geldi lanetli gidicek tüpçü görüceksiniz... |
Allah bu basının cezasını versin. uyduruk haberlerle ortamı germekten başka birşey yapmazlar. |
kolot hade sana güle güle... |
iyi veya kötü hepimizin bu saatten sonra ertuğrul un yanında olmamız gerekio.o bizim evladımız ne mutlu bizeki zamanında bizim için çok önemli şeyler yapmış olan oyuncumuz gün gelio bizim takımızın başına geçio.arkadaşlar bu saatten sonra yapmamız gereken sadece GURUR DUYMAK |
oooo biz bundan sonra başarı falan beklemeyelim. baksanıza ilk günden birbirimize girdik. bence de ertuğrul için erken ama geldiyse destek başka bi laf düşmez destekkkkkkk |
Türkiye`de Saat: 17:36 . |