![]() |
beşiktas mı onu bagrına bastı arkadaşlar yapmayın ya.adama milli takıma diye bagıran kimdi.adam gol atıp asist yapıp bütün derbi maçlarınıda kazandırmasına ragmen.biz naptık gittik stadda nouma ilhan gibi miladını dolurmış adamlara bagırdık.o bagırdıgımız ilhan da koltuk deynekleriyle laia laila dan cıkıyodu.bu tarafatar herkse sahip cıktı ama tümere sahip cıkmadı.şimdi tümere gelince onun yaptıgına resmen serefsizlik deniyo.bi yıl için gitti sattı kendini.zerre kadar degeri kalmadı gözümde.(türkiyede en cok sevdigim kişiydi sergenden ilhandan daha cok seviyodum)...neyse arkadaşlar boşverin."GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİGİ GÜN BİTMİŞTİR" |
ya ne işi olabilir o kutsal formayı birdaha nasıl sırtına geçireceğini düşünüyor. tek bişey yapsın bence gitsin kartalyuvasından ürünlerimizden alsın onlardan giysin ama o gider korsan alır bize zarar vermek için. |
şuursuz lan bu :D:D:D:D:D:D hangi yüzle geleceksin ki ... |
resmen o.çocuğu bu ya buna kendi videosunu izletmek lazım serefsize bide artist artist ben profesyonelim diyo seytan diyoki yumul ibiğine çiz kestanesini tövbe tövbe:) |
Alıntı:
kesinlikle arkadaşa katılıyorum hangi yuzle gelickkiii |
nereye dönüyon lan sen çocuk oyuncağımı bu |
Bu da gay ve lezbiyenler ülkesi http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3460888.jpg Antalya Kemer'de dün ilk gay ve lezbiyen otelinin açılacağı haberinin ardından bugün de gay ve lezbiyenlerin "bağımsız devlet" kurdukları haberi geldi. Avustralya açıklarındaki sahipsiz bir mercan adasına çıkan gay ve lezbiyenler, iki şezlong atıp bağımsız devlet kurduklarını ilan etti. ÜLKE BİLGİLERİ Uluslararası kodu: GLK Yüzölçümü: 3 km2 Komşuları: Yok Sahil şeridi uzunluğu: 3095 km En yüksek alanı: 6 m. Yönetim biçimi: Anayasal monarşi Ordu: Dünya üzerindeki gay aktivistlerden oluşuyor. tümerin döneceği tek yer |
şaka yapmış yaw..çok sinirlendirdim,biraz kendime güldüreyim demiş.. |
tümer beşiktaşta en sevdiğim futbolcuydu.ama yaptığı ihanet affedilir değil.gelme tümer... böyle soru soranlarada sessiz kal.belki bir kaç kişide değerin vardır onuda kaybetme |
Eğer Tümer Beşiktaşa dönsün Fenerli olacam bu kesin |
Türkiye`de Saat: 23:25 . |