![]() |
umarım sonun çalımbaya dönmez.....yabancı olsa hatasını affedebiliyoruz..görmezlikten gelebiliyoruz ama bi türk teknik adama tahammülümüz yok...allah yardımcın olsun |
Allah yardımcın olsun Ertuğrul hocam. Gerçekten konu başlığındaki gibi Cenab-ı Allah utandırmasın. Bu kahrolası medya ise senin başarılarını görünce hem senden hem tüm camiamızdan utansın. |
köoçum benim inşallah hep birlikte sevinicez |
Ertuğrul için hep destek tam destek...başarılı olacağına inanıyorum lütfen onu hep destekleyelim |
Allah utandırmasın inşallah.. çok zor bi dönem olacak gibi duruo.. çatlak sesler şimdiden çıkmaya başladı.. desteğimizi hiç esirgememeliyiz kesinlikle.. başarılarıyla beni utandırmasını diliorum.. |
bende güvenmeye başladım erken diyordum ama artık ne olursa olsun destek vermemiz lazım |
sen dürüstülüğünle ve mücadelenle hakettiğin yere geleceksin inşallah Allah yardımcın olsun demekten başka bişey kalmıyor bize de... |
hep yanıdayız artık 20 sene mi ne olursa artık istikrar istiyoruz ayrılmasın takımın başından... |
inşallah basarılı olacak |
baba ocağına dönen öz evladımız Ertuğrul hocaya başarılar dileriz Allah yardımcısı olsun |
Türkiye`de Saat: 15:35 . |