![]() |
Evet Rüştü Top Arkanda..! Evet Rüştü top arkanda! Aylar sonra sahalara dönen tecrübeli kaleci, bitime bir dakika kala yaptığı büyük hatayla mağlubiyetin mimarı oldu.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın tecrübeli kalecisi Rüştü, 15 Kasım'daki İtalya karşılaşmasından sonra sahalara yine bir milli maçla döndü. O tarihten bu yana futboldan uzak kalan Rüştü, Bosna karşısında muhteşem bir dönüş yapmak istiyordu. KENDİSİ DE İNANAMADI Yediği ilk golün ardından "Eski Rüştü olsa bunları yemezdi" dedirten Rüştü'nün üçüncü goldeki hatası ise affedilir gibi değildi. Kornerden gelen topta boşa çıkan ve kalesini boşaltan tecrübeli file bekçisi, yenilginin altına imzasını koydu. Pozisyon sonrası dönüp arkasına baktığında ağlara giden topu gördü ve yaptığı hataya kendisi bile inanmakta güçlük çekti. http://img.sabah.com.tr/im/2007/06/0...9A2864CC8r.jpg |
Rüştünün Oynaması Başlı Başına Bi Hataydı Fenerde bile 3.kaleci Olmuş Pas tutmuş mac oynamamaktan Bakıyoruz Rüştü Kalede Sonuç Tabiki Böle Top Arkasında!. Fatih Terim Yeter Hakanlardan Rüştülerden Vazgec Ölene Kadar Top Oynamayacak Bu adamlar.. |
Ülkede Türk kaleci sıkıntısımı vardı da kaleye Rüştü'yü soktu Fatih Terim.. Yazık yazık şov yapmaya devam et sen Fatih.. Bu elimize geçen fırsatı böyle ikram ederiz rakiplere işte. Yazık gerçekten yazık... Eziklerin kalecisi Serdar ile Erciyes'in kalecisi Orkun'u hiçmi göremedin bütün Türkiye görürken.. Birde neymiş efendim Nuri 19 yaşındaymış Ümit Millilere gönderelimmiş.. Al sana işte gönderdinde noldu... |
üff rüştü yaa. bu fenerli kalecilerden çektiğimiz nedir arkadaş. maçı izleyemedim. youtubeden şu s.lakın yediği gole bakıyım bari.. |
rüştünün artık vadesi doldu |
fatih terim sahip çıkmak için oynattı |
Bu terim deli ediyor beni... |
yaa kaç aydır oynamayan adamı oynatırsan böle olur... |
Alıntı:
|
fatih terimden bu saatten sonra bi b.k olmaz kazanmamız için hiçbirşey yapmadı resmen milli takımımızı sabote etti |
Terim çok hata yaptı dün Tuncayı çıkarmadı (çıkardı bilmiyorum zaten ortada yoktu)gökdeniz sürekli boşa kaçıyordu onu çıkardı nehikmetse hüseyin çimşir başlı başına hata |
Serdar'ı beklerken bu çıktı. Allahı var Serdar en iyi türk kaleci. Ama bunu sadece biz biliyoruz. İtalyanca bilen birisi bunu Terim'e anlatsın. Garaitssia Mille :D |
fatih terim sagolsun hakan sukurun gol kralligi milli takimdan daha onemli herhalde |
fatih hocanın komplexinden başka bişy değil |
rüştüyü artık elinde bastonla kalede görürmüşüz:D :D :D |
böyle maç olmaz ya takımdaki kimsede ruh yoktu |
çok yüklenmemek lazım olan oldu |
fatih terimin b.k yemesi insanı deli eder bu adam ya.zaten ne insan olarak ne teknik adam olarak begenmedigim biri |
formsuz bi kaleciyi oynatırsa bole olurrr kalede onn yerine oynayabileck çk adam var artıkk şu iandındn vazgeçmeli artıkk bastonlularla top koşturuyoruzz |
''hakan arıkan'' ulan!!! |
bu fatih terimin kaçıncı hatası sayamadım ben ya!gereken herseyi söylemişsiniz zaten.bi de maçdan sonra ''çocuklar aslanlar gbi oynadı nasıl kaybettik anlamadım'' demiş.adamın kendinden de haberi yok nasıl iş bu ya |
sucun tamamini rustude aramamak lazim uzun suredir oynamayan bir adami ilk 11 de helede kritik bir macta sahaya surup rustuyu bitirip milli takima puan kaybettiren macera adami terimde |
esas hata sakat rüştüyü kadroya alan fatih terimde fatih terimi şiddetle kırıyorum |
halaa bunu oynatıyoo doğru sölemek gerekirse suanda türkiyenin en formda kalecisi serdar |
terim yanlış yaptı |
rüştü futbolu unutmuş,terimde bunu kaleye koymuş... |
ah rustu ah yaktın takımı |
rüştü kalede olmasa ve gökhanın yanında toraman oynasaydı bu goller yenmezdi. yenilen 3. gol tamamen rüştünün eseri 2. golde de servetin kafayla yaptığı asist kalemizde gol oldu. bu tarz boş atıp dolu tutma olayı terime has bir ego. eğer kazansaydık helal olsun çok radikal bir kararla rüştüyü hakanı serveti oynatarak galibiyeti aldı diyeceklerdi ama papaz her zaman pilav yemiyor sinyor |
Alıntı:
Rüştüde Bıraksın Artık Milli Takımı Adam Oynattıkca Ben Olsam Bende Bırakmam Gerci Ama Herkes Kendini Düşünüyor Bırakayım Genclerin Önünü Acayım Nereye Kadar Ben Oynayacam Diyen Yok.. Zidane'yi Örnek Alsınlar Bu Konuda 40 Yaşında Bile Olsa Zidane Kalitesini Konuşturur Adam Ne Yaptı Bıraktı Milli Takımı Bir Zidane Kadar Olamıyorlar... Bir Zidane'nin Ülkesini Sevdiği Düşündüğü Kadar Düşünemiyorlar Hakanlar Rüştüler ! |
rüştü gitsin yeter ya gençlere şans verilsin arık hakan şükür hala oynuyor ya yok böyle birşey Türkiye de ondan daha iyi forvetler var |
Alıntı:
|
Ersun Yenal Olayı Yanlış Yansıttı Hakanı istemiyormuş Dışlıyormuş Gibi Oldu Ama Adam Gibi Cıkıp Deseydi Genclere Yol Acmak İçin Hakan'a Jubileni Yap Dedim Oda Kabul Etmedi Bende Almadm Kadroya Diye Söleseydi Hakan'ı Bitek Gs'liler Savunurdu O Zaman Hatta Onlar bile Biliyor Artık Hakan'dan Fayda Yok.. |
Hemde Hakanın Kendi Bırakması Lazım Genclere Yol Acıyorum Diyerek..Tekrar Sölüyorum... Bir Zidane'nin Ülkesini Sevdiği Düşündüğü Kadar Düşünemiyorlar Hakanlar Rüştüler ! |
Türkiye`de Saat: 09:11 . |