![]() |
FLASH FLASH....SİNAN ENGİN BAŞKAN ADAYI!.. http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0605093021.jpg SİNAN ENGİN BAŞKAN ADAYI!.. (6) Haziran 2007 09:30 İsmi yeni sezonda Beşiktaş’ın menacer adayları arasında gösterilen Sinan Engin dün sürpriz bir çıkışla kongrede başkan adayı olacağını açıkladı. İsmi yeni sezonda Beşiktaş’ın menacer adayları arasında gösterilen Sinan Engin dün sürpriz bir çıkışla kongrede başkan adayı olacağını açıkladı. Siyah-Beyazlı kulübün yönetiminde büyük hatalar yapıldığını söyleyen Engin, “Artık ayağa kalkmanın zamanı geldi. Bu işler parayla olmuyor. Yönetimim ve teknik heyetim hazır... İlk kongrede aday olacağım. Zaten olağanüstü kongre olacağını düşünüyorum, 2010’a kadar beklememize gerek kalmayacak. Başkan olup, Beşiktaş’ı zirveye taşıyacağım'' diye konuştu. maraton.com.tr |
eğer doğruysa çok sevinirim...saten bu yönetim 6.hafta bjk lige havlu atınca,yarı dönemde ertuğrulla birlikte kol kola giderler...sinan engin gibi adam lazım bize...hakkımızı yedirtmicek ve gerçekten futboldan anlayan...imparatorrr sinannn..! |
ya sinan engin ALLAH korusun saçma saçma konuşma ya |
Alıntı:
|
Ne başkan olması, hiçbirşey olmasın. Bu adamın beşiktaş'ta işi yok. Demirören'den kurtulamamışken bir de bu mu başımıza çıktı :mad: |
gel gel pascalı teknik direktor yap ilhanı futbol şube sorumlusu..bizede makara çıksın :D çocuk oyuncaı sanki başkanlık töbe.... |
Hizli cikis yapmis sinan:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kimse kimsenin beşiktaşlılıgına laf etmesin arkdaşlar bende sevmişyorum sinan engini suç mu bu sinan engin KOSKOCA BEŞİKTAŞ KULUBUNUN ismini kirletmiştir adını mafya ile karıştırmış şampiyonlugu satmıştır |
sinan engin başkan olursa kimse tutmaz bu takımı, işi olmayan yatanlar direk kovulur... |
Sinanin ismi bir baskanlik icin gecmemisti oda oldu bakalim ne kadar gercek |
ısmı gecen kısının degıl kulup baskanı tesıslerden ıcerı gırmemesı gerekır... bu adamın bjk hakkında yorum bıle yapmaması lazım...ınş. bole bır sey olmaz ... |
sinan engin başkan olursa(söylemesi bile çok korkunç) biz nasıl BEŞİKTAŞlıyız dicez.. şaka oluruz,hayal oluruz,masal oluruz. madem Beşiktaş ı bu kadar sevio sinan,uzak dursun takımdan.. |
Sinan Engin Bence İyi Olur Ama Olağan Üstü Kongre Fln Olmasından Yana Değilim Ertuğrul Başarılı Olacak Sinan Engini Desteklerim Ama Bu Yönetimide Desteklemek Zorundayız Bi Senemiz Daha Kayıp Olmasın... |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |