![]() |
Sinan Engin gölge yönetim kuruyor Sinan Engin gölge yönetim kuruyor beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin başkanlık yarışı için kolları sıvadı Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimine karşı savaş açtı. Beşiktaş'ın kongresinde başkan adaylığını açıklayacağını ifade eden Sinan Engin yakın çevresine "Ben bu işi en iyi yapacak kişiyim. Başta olsam Ertuğrul Sağlam'a sonuna kadar destek veriridim ama Demirören'in destek vereceğini zannetmiyorum" dedi. Engin, yeni oluþturacağı yönetimde güçlü isimlere yer vereceğini vurguladı. Sinan Engin'in camianın ileri gelenlerinden Şeref Nasır, Erdal Batmaz, Metin Keçeli, Adnan Demir, Erhan Solu, Kemal Çillioğlu, Emin Önal gibi önemli isimleri biraraya getireceği belirtildi. Sinan Engin'in ilk olarak İzmir ve Ankara'daki derneklerle toplantı yaparak strateji belirleyeceði belirtiliyor. |
ya sinan engin şampiyonugu zamanında satmıştın LÜTFEN BEŞİKTAŞ İSMİNİ AĞZINA ALMA UZAK DUR BİZDEN |
Walla her kafadan bir ses çıkyor.Ama sinan enginin bütün konuşamlarında doğru analizler buluyorum neden olmasın... |
azize ablasındanmı feyz alacakmıs |
Alıntı:
|
bunu daha önce de söylemiştm bu adam herhangi bir görevle beşiktaş camiasının kapısından içeri girsim bir daha o stada gitmem |
işler karışır o zaman |
sinan engini sonuna kadar destekliyorum... işini bilen adam... |
şu adam bi elini ve mafyasını çekse beşiktaşımızn üstünden |
umarım gelir..saten her glen demirörenden daha başarılı yapar takımı bu kesin |
neden olmasınki. Yöneticiliği futboldan gelen bir kşinin yapması çok daha iyi olur. Bu adamda herşey var. Yırtıcı, fırlama, sempatik, tuttuğunu koparan, İkna edici yönleriyle başarılıda olacağına eminim. |
çok açık ve net söylüyorum, ismini bile anmak istemediğim o zat başkan olursa beşiktaş'ın başarısızlığını benden çok isteyen bir başka kişi olamaz... |
Alıntı:
|
agzına saglık kardeş budur yani ne güzel özetlemişsin .nerde pis iş var bu adamın adı geçiyo.defolsun cehenneme kadar yolu var.bu adamı kongre sokup başkan yaparlarsa beşiktası bırakırım. |
sinan gölge etme başka ihsan istemez |
Alıntı:
Başka söze gerek bile yok. lanet olası adam.Beşiktaşımızın adını kullanarak bir yerlere gelmeye çalışıyor. |
Türkiye`de Saat: 02:05 . |