![]() |
Alıntı:
bencede....... |
İBRAHİM ÜZÜLMEZİN NEYİNİ KONUSACAK ANLAMADIM |
Alıntı:
banada meselayi hatirlati:rolleyes: |
Alıntı:
|
gelecekse agresif bir futbbolcu gelsin, takımı ayağa kaldıracak hırslandıracak adam lazım... |
bize yarayan futbolcu olsunda ayağa kalkmak istemiyoz |
Evet bu yönetim almak istediği adamların hiç birini alamayacak ve sonunda "transfer yaptık" demek için saçma sapan bir orta saha adamı getirecekler defansa yabancı libero almadıkları için defans yine Zan efendiye kalacak, defans kevgire dönecek Demirören Ertuğrul'unda Beşiktaş hayatına son noktayı koyacak, devre arasında olağan üstü kongre olacak Demirören utancından aday bile olamayacak Demirören-Ertuğrul el ele gidecekler bir sezonumuz daha boşa gitmiş olacak rakiplerimizin şampiyonluk sayıları bir tane daha artacak ve yine bize esmer günler görünecek Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: Demirören :banghead: |
Alıntı:
|
[quote=Al Percino;346288]Evet bu yönetim almak istediği adamların hiç birini alamayacak ve sonunda "transfer yaptık" demek için saçma sapan bir orta saha adamı getirecekler defansa yabancı libero almadıkları için defans yine Zan efendiye kalacak, defans kevgire dönecek Demirören Ertuğrul'unda Beşiktaş hayatına son noktayı koyacak, devre arasında olağan üstü kongre olacak Demirören utancından aday bile olamayacak Demirören-Ertuğrul el ele gidecekler bir sezonumuz daha boşa gitmiş olacak rakiplerimizin şampiyonluk sayıları bir tane daha artacak ve yine bize esmer günler görünecek iyi hoş demişsin de zan'a bişey demeyelim genede başımıza ne geldiyse bakiden geldim yani gökhana laf etmek bence saçma kalıyo biraz.. |
Yozgatlı ve Rüştü transferiyle Türkiye ayağa kalktı işte.... |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |