![]() |
izlemiyorum maç falan yavv protesto ediyorum yönetimi izlemeyecem işte biz elaleme ezik die dalga geçiyoruz bizim yönetim daha ezik kalıyo beceremiyorsanız defolun gidin kardeşim :@ |
yaşasın yönetim,yaşasın büyük başkan! bi takım kendini elaleme nasıl güldürür,izlioruz.. |
ya gitse ne olur 5 maç oynasın diyim brezilyalılra varken avcunu yalar o bakın görürsünüz ya bizde bobo var ne yapcakısnız kazımı kazım eziklere lazım arkadaşlar transfer yapmak için yapıyorlar yakında ronaldinyoyu yazarlarsa şaşmayın :)) |
ya sizd kardeşim böyle karektersiz futbolcu bize olmasın varsın onlara yakışır boşverin u21 lerde ne oyuncular var ya onlara baksınlar |
ya bırakın yaygarayı arkadaşlar.bizdeki beğenmediğimiz ibrahim akın ondan 2 kat daha kalitelidir.alınsada bir işe yaramazdı bence.fenerde de klübede oturur çürür en falz.alınmasını istemiyordum açıkcası.2 hafta öncesine kadar adını bile duymadığımız bu adamı yönetim almamışsa bir bildiği vardır elbet.ona verilecek parayı kaliteli başka bir oyuncunun transfer bütçesine ayırsınlar.çünkü zaten kalitesiyle 2 kişilik oynar gelen oyuncu. |
Alıntı:
Burak yilmaz 10 tane kazim eder!! Forza Burak Yilmaz!!!!!!!! |
yapmayın arklar kimdir bu oyuncu ya, istatistikleri nedir bu adamın, öyle bir gündem oldu ki sanki dünya yıldızını kaptı fener elimizden, türkiye liginde onun kalitesinde bir sürü oyuncu var, biraz fazla abartıyorsunuz... |
iyi bi futbolcu değilki üzülmeyin |
Alıntı:
|
compela&youla = c.kazım r. yakında medya maymuhu olur. ahanda buraya yazıyorum. koskoca bi sezonda 1 golü var adamın. bizimkiler ilk kez bilmeden doğru bi iş yaptılar . |
Türkiye`de Saat: 10:19 . |