D.AMOKACHİ | 15-06-2007 00:12 | Alıntı: dionysusbjk´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 345604)
D.AMOKACHI arkadşım,düşüncelerine saygı duyuorum ama "Cıgerı ıkı para etmez bı adam aldılar okadar zaten fener dıılde elımızden trabzon alsaydı bu kadar tepkı gosterılmezdi." cümlesini hiç sevmedim. kazımın ne ciğersizliğini gördük ki böle dioruz..gerek yok..bi ikincisi de fener aldığı için sinirli diiliz ki(en azından ben) ; sorun yönetimin yine söylediği şeyleri yapmamış olması..biz bu adamların ağzından çıkan hangi söze inanabilcez ki.. sorun bu yani.. güven.. yoksa kazımsız da ayakta dururuz.. | Arkadasım trabzon alsa bu kadar tepkı gosterılmezdı lafında neyı sevmedın anlayamadım. Basta yonetım olmak uzere camıada bı fenere mısılleme yapma telası var gıdıyor bunu kımse ınkar edemez, ote yandan gs lıncoln gıbı bı adamı alıyor ama kımsenın umurunda dııl, sen kabul etmesende fenere takılmıs durumda , takılsın ama bukadar da bu ezıklerı buyutmeyelım. Benım elestırdıgım konuyu sanırım bıraz yanlıs anladın yada ben tam anlatamadım. Ben aslında yonetım , teknık ekıp ve taraftar olarak butunleselım ve bırakalım ezık medya ezıklerle ıstedıgı gıbı top kostursun bız kendı ısımıze bakalım ve gercek Besıktaslılık durusunu gosterelım demek ıstedım.
Bır dıger konuda yonetımın soz verıp yapamama konusu , ben hıc bır yonetıcının agzından duymadım kı colın kazımla anlasıldı dıye resmı bı acıklama. ( bu arada yonetımı tasvıp edıyo degılım hatta begenmedıgım cok yanı var ama sadece suan bıraz daha beklemek lazım dıye dusunuyorum )
Son olarak cıgerı ıkı para etmez lafı mecazi anlamdadır yanı kazımın kısılıgı ıle alakalı dııl de sahsi gorusum olarak futbolculuguyla alakalı yanı bundan bısey olmaz manasındadır.
Umarım daha ıyı anlatabılmısımdır |