D.AMOKACHİ | 15-06-2007 00:17 | Alıntı: Nefertiti´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 345620)
Yani Dionysusbjk arkadaşıma katılıyorum. Aslında ben herzaman yıldızdan ziyade takım ruhu olan,savaşan ve kazanmasa bile mücadele eden bir takımı izlemek isterim. Kazım iyi yada kötü oynuyor bu mühim değil. Önemli olan bunu alacağız deyip (gerçi tam doğru haber mi onuda bilemiyoruz ama) eziklere kaptırmaları. Sonuçta siz oyun oynamaya gelmediniz, stratejilerinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün başındasınız.Bunun ağırlığını kaldırabileceksen geç başa yoksa o görev için niceleri bulunur... | Nefertiti arkadasım bundan bahsedıyorum bende aslında aynı seyı konusuyoruz.
bırıncısı yonetımın bız bu adamı aldık dıye bı acıklaması yok ıkıncısı ezıkler aldıysa aldı bızım bukadar ezıklerı kafamıza takmamızı ve sreklı bu adamların yaptıklarıyla takımımızı yargılam
amızı anlayamıyorum , bız Besıktasız kımseye bakıp da ona gore hareket edecek halımız yok.
Yonetım konusuna gelınce evet cok basıretsız bı yonetım ama su transfer donemı bıtmeden asmayalım adamları ıyıde olsa kotu de olsa suan bunlar gorevde ve cok onemlı bı sezonun arıfesındeyız . Ertugrul buyuk deger Besıktasımız ıcın ona cok ınanıyorum ( Allah utandırmasın ) Suan bız yonetımı yıpratırsak taraftar olarak onlarda hocamızı yıpratacak ve bır sezon daha heba olup gıdecek.
Daha transfer sezonu bıle yenı acıldı bekleyelım bıraz ezıklerın aldıklarına dııl kendı alacaklarımıza yonelelım.
Iyı geceler arkadasım, goreceksın hersey cok ıyı olacak Besıktasımız ıcın |