![]() |
Kolot'tan transfer açıklaması! Beşiktaş, yabancı transferi ile ilgili çalışmaları Londra'da sürdürme kararı aldı. Yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk'in bugün İstanbul'a dönmesi beklenirken, menajerlerle yapılan görüşmelerin uzaması nedeniyle dönüş tarihi ertelendi. Yöneticilerle beraber Londra'da bulunan Yıldırım Demirören'in ise yarın döneceği öğrenildi. Bu arada Mario Berk ile Celal Kolot'un ismini sır gibi sakladıkları bir tane oyuncu üzerine konsantre oldukları ve bu futbolcuyu alabilmek için tüm imkanları zorladıkları öğrenildi. Kolot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar birçok futbolcunun adı Beşiktaş'la yazıldı. Ama biz şu anda sadece bir tane futbolcu üzerine konsantre olmuş durumdayız. Bu oyuncunun adını kimse bize sormasın. Net sonuçlara varmadıkça bu oyuncunun adını açıklamayacağız. Bir süre daha İngiltere'deyiz. Öyle umuyorum ki bu transferi halledip, hafta sonu Türkiye'ye döneriz" dedi. 14.06.2007 Kaynak : DHA |
Aman Sayın kolot ismini felan açıklama. Zaten alamıyorsunuz. bari açıklamayınızki alamayınca rezil olmayasınız. Biz eldekilerle idare ederiz. Siz yeterki kulübü daha fazla rezil etmeyin ve hatta mümkünatı varsa siz ordan hiç dönmeyin lütfen. |
kim olabilir ingiltereden gerrard mı lampard mı yoksa schols mu kolot kimi alacan |
Geremi |
|
top toplayıcı çocuk bile trasnfer edemez bunlar !!1 |
bombaya az kaldı Kolot'tan transfer açıklaması! Beşiktaş, yabancı transferi ile ilgili çalışmaları Londra'da sürdürme kararı aldı. Yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk'in bugün İstanbul'a dönmesi beklenirken, menajerlerle yapılan görüşmelerin uzaması nedeniyle dönüş tarihi ertelendi. Yöneticilerle beraber Londra'da bulunan Yıldırım Demirören'in ise yarın döneceği öğrenildi. Bu arada Mario Berk ile Celal Kolot'un ismini sır gibi sakladıkları bir tane oyuncu üzerine konsantre oldukları ve bu futbolcuyu alabilmek için tüm imkanları zorladıkları öğrenildi. Kolot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar birçok futbolcunun adı Beşiktaş'la yazıldı. Ama biz şu anda sadece bir tane futbolcu üzerine konsantre olmuş durumdayız. Bu oyuncunun adını kimse bize sormasın. Net sonuçlara varmadıkça bu oyuncunun adını açıklamayacağız. Bir süre daha İngiltere'deyiz. Öyle umuyorum ki bu transferi halledip, hafta sonu Türkiye'ye döneriz" dedi. 14.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
elimizde patlamasında o bomba |
hangi bomba nerdeee:D:Diçimizde patlıcak o bombaa |
kolot hep aynı yalanlar yaaa bırak sallamaaa |
bi gizemli havalar yaratılıo,ne eğlenceli..bi oyuncu üzerine konsantre olunmuş,süper.. demek ki istenilen bi oyuncuyu alabailmeleri için uzun bi konsantrasyon sürecine ihtiyaçları var.. mum yakalım biz de çevrelerine.. |
Kandirip birini getirirler,6 ay sonra parasini ödiyemezler kacar gider,yönetim istifa diye inler Inönü. |
ya ispanya ingiltere! ya anlamadigim helguera ile neden ingilterede gorsuyorlar!yoksa MAKELELE MI |
bos laf |
bence ne makalele nede helguera'yla ilgileniyoruz, aslinda helguera aradigmiz oyuncu tam bir gorev adami ama bir an once patlasin o bomba artik yoksa ben patlayacam |
Alıntı:
|
"Bitirmeden dönmek yok" celalettin kolot ismini sir gibi sakladiklari bir oyuncuyu almak icin herseyi yapacaklarini soyledi Beşiktaşımız, yabancı transferi ile ilgili çalışmaları Londra'da sürdürme kararı aldı. Yöneticilerimizden Celalettin Kolot ve Mario Berk'in bugün İstanbul'a dönmesi beklenirken, menajerlerle yapılan görüşmelerin uzaması nedeniyle dönüş tarihi ertelendi. Yöneticilerle beraber Londra'da bulunan Yıldırım Demirören'in ise yarın döneceği öğrenildi. Bu arada Mario Berk ile Celal Kolot'un ismini sır gibi sakladıkları bir tane oyuncu üzerine konsantre oldukları ve bu futbolcuyu alabilmek için tüm imkanları zorladıkları öğrenildi. Kolot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar birçok futbolcunun adı Beşiktaş'la yazıldı. Ama biz şu anda sadece bir tane futbolcu üzerine konsantre olmuş durumdayız. Bu oyuncunun adını kimse bize sormasın. Net sonuçlara varmadıkça bu oyuncunun adını açıklamayacağız. Bir süre daha İngiltere'deyiz. Öyle umuyorum ki bu transferi halledip, hafta sonu Türkiye'ye döneriz" dedi. Kaynak: DHA 14.06.2007 |
ya gidin başka işlerle uğraşın yeterince rezil ettiniz bizi |
anca cıkıp tv lerde kendını tanıt işi bitirinde öle konusun be kardesım yaa |
benim anlamadığım bu transferlerde ertuğrul hocanın isteği hiç yazılmıyo. kafalarına göre alıyolar gene herhalde |
Ya bu yönetim şimdiye kadar kötü adamlar almadı adamlar nasılsa bize ısınamıolar işte.Carew,ailton,kleberson,juan fran bunlar gittikleri ülkede iyi oynayan oyuncular bizde nie bööle anlamıorm walla... |
ahhhh hüsnü güreli başkanım ahhhh.sen olmalıyodın mali yapımızda süper olurdu transferlerimizde. |
bunlar bakkaldan ekmek alamaz neyin transferi |
genç olsun 40 yaşında adam istemiyoruz!! |
ben inanıyorum çok iyi futbolcular gelecek bundan öncede geldi bundan sonrada gelecek |
yönetim itibarını kurtarma peşinde... |
riisse yi alalım:D walla süper olur:D:D |
Bırak Avrupa'dan yıldız getirmeyi daha M. Topuz'u, Colin Kazım'ı, Ömer Aysan'ı alamıyosunuz!! yazıklar olsun sizin gibi yönetime! Ancak Tello'yu getirirsiniz.. |
john terry geliomuş :P bi kolpada benden |
del horno yu alsınlar bakalım |
ya bitirdiler işi ya da tukurduklerini yaladılar |
ya bu adam konuşmasın başka kim konuşursa konuşsunda |
kolot yapcaksan transfer yap artık |
Türkiye`de Saat: 23:57 . |