![]() |
Batuhan Kamp kadrosunda http://www.fotomac.com.tr/2007/06/16...7A1858F6Fb.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Kartal'a 16'lık Ronaldinho Yöneticiler 'yaşlı' yıldızların peşinde, Ertuğrul Sağlam ise 16 yaşındaki golcü Batuhan'ı kamp kadrosuna dahil etti... *** 16'lık kartal Yöneticiler 'yaşlı' yıldızların peşinde, Ertuğrul Sağlam ise 16 yaşındaki golcü Batuhan'ı kamp kadrosuna dahil etti.... GENÇLERİN ÖNÜ AÇILIYOR Dış transferde Avrupa futbolunda söz sahibi; Geremi, Makelele, Helguera gibi yıldızların peşinde koşan Beşiktaş, bünyesindeki gençlerin önünü açmayı da ihmal etmiyor. Bunun son örneği 16 yaşındaki Batuhan Karadeniz konusunda yaşandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, genç futbolcuyu kamp kadrosuna aldığı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D M. CİTY DE PEŞİNDEYDİ Bir önceki yönetimde görev yapan Sinan Vardar ve BEFAM tarafından 2 yıl önce keşfedilen Batuhan, Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösteriliyor. U-16 Milli Takımı'nda son 6 maçta 8 gol kaydeden genç yıldız için İngiltere'nin Manchester City kulübü kesenin ağzını açmış ama yönetim gidişine izin vermemişti. Fatih DOĞAN |
Bu habere gerçekten çok sevindim. Bravo Sağlam! |
evet iyi bir iş yaptı hocamız helel olsun ligde bile oynar bu adam |
:) sabah sabah süper haber.. Ertuğrul beni utandırcak inşallah.. harika bi hamle.. hiç pişman olmayacak.. yürekten kutluorum hocamızı.. |
Son zamanlarda duyduğum en güzel haber:) |
Teşekkürker Hocam. Bomba Transfer bu. İşte böyle gençlere yatırım yapmalıyız. Helal Olsun |
Süper bir haber inşallah çok faydalı olur. Yıldız arayacağımıza yıldız yetiştirelim;) |
Güzel bir haber inş hazırlık maçlarında falan oynatır. |
ertugrul da olmasa vay halimize eger kadroya girebilirse sırf bu cocuk için bu sene kombine kart alıcam gecen sene de almıstım ama rıcardınho için ama bu sene batuhanı tek gecıyorum insalla calısır hocasının gozune gırer formayı kapar |
inşallah kendini dahada çok yetiştirir...seneye kadroya alınır... |
ertuğrul hocaya sonuna kadar güveniyodum ve ilk hamlesini yaptı..sevindirici haberlerin devamını diliyorum |
beni en çok heyeceanlandıran olay |
her zaman savunmuşumdur, yıldızım diye geçinen 35'lik bunakların peşinden koşup onların hem kaprislerini çekip hem de çuval dolusu paraları savuracağımıza kendi yıldızını kendin yetiştireceksin, en iyisi bu... hiçbir zaman avrupa'nın önemli kulüpleriyle ekonomik açıdan başedemeyiz, kimse kimseyi kandırmasın avrupa'nın en iyilerinden biri olacağız diye, ancak o.lyon gibi takımında yıldız olan oyuncuları satarak belli bir ekonomik yapıya ve standart avrupa başarısına ulaşabiliriz, transfer yaparak ve de en kötüsü 35'lik adamları alarak değil, sadece 1-2 yıl kendimizi avutmuş oluruz... ertuğrul sağlam'ı bu yüzden kutluyorum, umarım medyada kendisi hakkında çok yakında çıkması muhtemel eleştirilerin de karşısında aynı kararlılıkta durabilir... |
benim bu sene duydugum en ii haber bravoo ertugrul hocamm......bole gittigi surece biz bu takimin arkasinda olene kadar varizzzz.. |
iyi yapmış tebrikler |
Büyük bir ihtimalle A Takimin havasini koklamasi icin kamp kadrosuna alindi bence bu cocuktan simdilik cok sey beklemeden üzerine gitmemek lazim.Rahat birakalim biraz daha gelissin sonra söhretin yükünü kaldiramayarak kaybolmasin. Öte yandan genclere ve Özkaynaga verilen önemni göstermis olmak icin iyi bir hamle umarim sonuna kadar bunun arkasinda dururlar,Besiktas imizin böyle seylere ihtiyaci var... |
birde kadroya alip oynatirsa daha guzel olur |
inşallah yetişirde sürekli oynar |
gerçekten çok iyi futbolcu olacak fakat daha 16 yaşında bi 2 sene sonra sahanın kralı olacak ;) |
çok doğru bir karar hocam.bu çocuk çok canlar yakacak tekrar tebrikler |
walla helal olsun sağlam a doğrudur inşallah... |
tebrikler!! hayırlı olur inşallah!!! |
Doğru bir karar verilmiş. |
En büyük transferimiz o olacak insallah! FORZA ALTYAPI |
SON ZAMANLARDA ALDIGIM EN IYI HABER OLDU VALLA ÇOK IYI OLMUŞ |
Alıntı:
messi örnegi ortada umarın üzerne düşülür bu konuda da Ertugrul hocaya cok güveniyorum kayseridede bir genç forveti kadroya dahil etmiştim adını suan hatırlamıyorum |
bence iyi bi karar olmuş alınmalı çok güçlü bi oyuncu zaten |
İşte beşiktaşı öz kimliğne kavuşturacak bir t.direktör sonunda geldi... |
46 NUMARA AYAKKABI GİYEN ADAMDAN RONALDİNHO OLMAZ. KOŞAMAZ, TOPA FALSO VEREMEZ DAHA NELER NELER. ZÜĞÜRT TESELLİSİ. |
Alıntı:
|
şimdiden yıldız denilirse yıldız olamadan kayar;)abartmayalım arkadaşlar.kimin nasıl futbolcu olacağı şimdiden belli olmaz.çünkü bizim futbolcularımız azcık para araba ve gece hayatını tattı mı karakteri bozuluyor. |
işte budur aynen devam i.akın ve öbür gençleride tam anlamıyla kazanacağız inş |
helal olsun ertuğrul...yönetime rağmen başarılı olursun inşallah...... |
işte budur yaaaa süper hamle ARKANDAYIZ ERTUĞRUL HOCA |
İnşallah ilk 11'e girer, genç takımdaki performansını aynen gösterir ve yıllarca formayı bırakmaz... |
Alıntı:
ilhan parlak 17 yaşında |
hll ertugrul!!! |
Batuhanın en az 2-3 senesi daha var.Şimdiden girmesi yanlış olur takıma.Kamplara katılabilir.Sonra paf kadrosuna dahil edilebilir. |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |