![]() |
Demirören'den 8 F.Bahçeli Demirören'den 8 F.Bahçeli Öğle saatlerinde Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı'nın Beşiktaş ile anlaştığının açıklanması futbol gündemine bomba gibi düştü. Beşiktaş yine F.Bahçeli isimleri kadrosuna kattı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bu iki transferi, görevde bulunduğu üç sene içerisinde daha önce F.Bahçe formasını giymiş ve kadrosuna kattığı isimlerin sayısını 8'e ulaştırdı. Demirören'in Beşiktaş kadrosuna kattığı bir dönem F.Bahçe forması giymiş futbolcular Tayfun Korkut Fahri Tatan Mustafa Doğan Ali Güneş Marcio Nobre Rüştü Reçber Mehmet Yozgatlı Murat Şahin Beşiktaş taraftarının ise şimdiye kadar daha önce F.Bahçe forması giymiş ve ardından siyah-beyazlı forma ile mücadele etmiş futbolculara karşı herhangi hiç ciddi bir tepkisi olmamıştı. Son yapılan ve adı F.Bahçe ile özdeşleşen, sarı-lacivertli forma ile 13 yıl geçiren Rüştü Reçber transferinde ise taraftarın nasıl bir cephe alacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Taraftar grupları arasında Rüştü için yönetime bir protesto yapılabileceği konusunda ise görüşlere ortaya atılmaya başlamış durumda. Esat DERGİ 17.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.com |
ama bide bjk den eziklere gidenleri saysak oda aynıdır... |
dağ fare doğurdu. bir de Gülnaz Arsel '' Forma alın da transfer yapalım'' demişti. Alırız artık Rüştü ile M.Yozgatlı formalarını. Takımı Eziktaş'a çevirdiler resmen. YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAA |
kolat tuncay besiktasta iddasina bizm rakip takimdan alacak oyuncu yok demisti ne is 2 tane birde alindi simdi ne diyecek bakalim yoksa dunyaca unlu yildiz oyuncu alacagiz demislerdi bunlarmi yoksa onlar :) http://smilies.sofrayt.com/fsc/swing2.gif |
Alıntı:
|
fazla ileri gitme ferres |
Biraaz daha seviyeli konuşalım.Eleştirelim ama adabımızı bilelim lütfen... |
bu ne biçim iştir yaa:8 |
ne var ki bunda normal şeyler bunlar eziklerin şampiyon olmasında ve avrupada ilerlemesinde en önemli oyunculardan biri de bir zamanlar bjklıydı... |
[ Tayfun Korkut Fahri Tatan Mustafa Doğan Ali Güneş Marcio Nobre Rüştü Reçber Mehmet Yozgatlı Murat Şahin buarda fbde forma giymişolabilirler ama doğrudan gelen 4 tanesi gerisi başka takımlardan geldi |
bende bu durumdan rahatsızım fenerin plot taımı gibi olduk resmen ama benim fikrim rüştüde yozgatlıda gerçekten iyi transferler. |
buyuk baskan yakındaa ıkı uc gencfenerbahcelıyıde parasıyla besıktaslı yaparsaa sasrmayınn... |
Sergen feyyaz oktay alpay tumer daum benim hatirladiklarim son yillarda |
bırakalım fenerden futbolcu almanın kritiğini m.yozgatlı iyi oyuncu mu değil mi, bize yarar sağlar mı sağlamaz mı buna bakalım biraz... ne çok takıntımız var ya... |
fahri muratşahin tayfun bunlar fbden gelmedi ve rakipden oyuncu almak kötü birşey değil ne kadar ezik olsalarda sonucta bize geldiler ve tümer gibi eski kuluplerine laf atmadan adam gibi geldiler |
yazık valla ne denebilir ki |
Eskileri Beşiktaş'a gönderin! Yenisi gelsin! bu bir ezikbahce sitesinde yaziyor yorumu size kalmis |
bizim işimize yarasında m.topuzu alamıyoz en az onun kadar iyi bir futbolcu m.yozgatlı hemde bedava gerisi cokta tın |
Alıntı:
|
mehmet yozgatlı yerinde transfer ama rüştüyü niye aldılar ondan ne bekliyorlar onu anlayabilmis degilim.bilen varsa bilgilendirsin. |
YAZIK BEŞİKTAŞ TARAFTARINAA ALLAH akıl fikir versin bizim yönetimee.. ne olacak toplama takımı oldu beşiktaşşş ben burda ağlıyorum yaaa kahrımdannnn... YAZIKLAR OLSUNNN YÖNETİMM SANA İNANMIŞTIK DEMİRÖREN NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN |
beyler ne oluyor ja Eziktaş'a diyenler yar herkes yasdina dikat etsin lütfen kimsenin eziktas demeye hatta yasmaya haki yok halla kalbimisi calan uruna kalkip 2000 km yaptim besiktas lütfen dikkat edelim |
Yazık ki ne yazık Arkadaşlar naapıyosunuz yaa neyi destekliyorsunuz? Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bu sene bittik, çöp oldu. 30 yıllık beşiktaşlıyım.Her sene kombine alıyorum. En beşiktaşlıyım diyene kafa tutarım. Hayatımda rezil olduğum 2 an var 1) Valerenga maçını tribünde izlerken, 2) Rüştü Beşiktaşa geldi denildiğinde. Beğenilmeyen Salak Runje geçen sene en az gol yiyen adam, 2 kere yılın kalecisi seçilmiş adam, kovdun, Martinezi al kimseyi alamıyosan. Düne kadar kombine almayı hevesle isterken artık vazgeçtim. Kimi seyretmeye gideceğim, Fenerin artıklarını mı? Yaa valla yapalım bişeyler. Benim gibi düşünen Süleyman Seba ya saygı duyan ve onun Beşiktaşını özleyen birsürü Gerçek Beşiktaşlı var. Bu kendini yönetmekten aciz salak herifin icraatlerine ne kadar sabredilecek? Bi protesto, kampanya başlatalım, kahroluyorum valla. Ergin Atamanı ne kadar doğru bulup takdir ediyorsam, bunları da o kadar salakça buluyorum. Saygılarımla. |
8 oyuncu yetmez... tuncay, ümit özat da kaçırılmamalıydı. Selçuk ve Kemal (Hala fenerde mi bilmiyorum) onlar da alınmalı.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gidip eziklerin forumuna üye olacağıma kendimi yakarım daha iyi. düşüne biliyormusunuz şuan burada antu.com üyesi var. ilginç |
Arkadaşlar yapmayın . aaaetmeyin biraz mantıklı olun.. Ben genel olarak böle transferlere karşıyım.. Ama ... Bence bunlar iyi oldu. Özellikle Rüştü... Adam gibi adm bir defa, efendi.. ama bunun için doğru transfer değil. iyi transfer çünkü, Dünyanın en iyi kalecilerinden (Son zamanlarda formsuz olsada) iyi transfer çünkü , Yabancı kontenjanımızı doldurmuyo, iyi transfer çünkü ezik febe liler, mecburen kaleci alacak ve yabancı kontenjanları dolacak,(planları bozuldu) İyi transfer çünkü adamların canı acıdı... (tümer dangalağından sonra ihtiya.ç vardı) M. Yozgatlı da.. iyi bi sağ kanat, en azından Burakla değişmeli oynarlar, yaşı da genç, Hem ne olmuş ki adam Febe de 3,5 yıl oynamış, bizde 4 yıl oynar olur kartal... Mantıksız düşünmeyin, işimize yarar bunlar.. Ki biz değilmiyiz dandik ali güneşi bile alıp oynatan, bunlar onların yanında süper.. |
bu kadar aciz bir yönetim gelmemiştir BEŞİKTAŞ ' a ...... eziklerin hayranı galiba bunlar. ama artık YETER. |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |