![]() |
BEŞİKTAŞLI MI? SABOTE Mİ EDİYOR? SON 3 YILDIR YAPTIĞI TRANSFERLER VE İZLEDİĞİ POLİTİKAYLA BEŞİKTAŞ TARİHİNE DAMGASINI VURDUĞU KESİN OLAN DEMİRÖRENİN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ NLAMIŞ DEĞİLİM.KİMİLERİNE GÖRE İYİ KİMİLERİNE GÖRE KÖTÜ BİR YÖNETİCİ AMA GERÇEK VARKİ İŞTEN HİÇ ANLAMIYOR. BUNDAN BİRKAÇ HAFTA ÖNCE BİR KONU AÇMIŞTIM HAKAN ŞÜKÜR ,HASAN ŞAŞ ERGÜN VE BUNUN GİBİ TRANSFERLERİDE İSTİYORUZ BAŞKAN DEMİŞTİM VE TARAFTARLARIMIZINDA BÖYLE VARSA İSTEKLERİ YAZSIN DEMİŞTİM.BENİM KONU HEMEN KAPANDI VE DALGA GEÇTİĞİM SÖYLENDİ.SİZCE DALGAMIYMIŞ DOĞRUMU.BU YÖNETİMDEN HERŞEY BEKLENİR. EVET BEN DALGA OLSUN DİYE YAMIŞ OLABİLİRİM AMA ŞU GERÇEKKİ ASIL DALGAYI BİZİMLE DEMİRÖREN GEÇİYOR.VE BU DURUMA KİMSE SES ÇIKARMIYOR. 3 YILDA YAPILAN TRANSFERLERE BİR BAKIN.YÖNETİMİN İCRAATLARINA BİR BAKIN ACABA SABOTEMİ EDİLİYORUZ.NE DERSİNİZ. |
başkanımız gerçek bir Beşiktaşlı .. kulube sağladığı maddi kaynaklar olmasa belkide futbolcular çekip giderdi... ama transferden anlamıyor buda bir gerçek |
ne yaptıgı belli diil |
Alıntı:
|
Alıntı:
sağladığı maddi kaynaklar doğrudur fakat hayrına yapmadı.yarın giderken hepsini alacak. ayrıca bugün bu kadar cebinden para harcadıysa bu kendi yanlış politikalarından kaynaklanıyor.yani kimse ona böyle yap demedi.şimdiye kadar yapmış olduğu sırf yapmak için yaptığı saçma sapan toplama transferleri yapmasaydı klüp mali açıdan daha iyi durumda olabilirdi. unutmayınki şu anda acı bir gerçek ama galatasarayın düştüğü duruma az bir zaman kaldı.ozaman sayın demirören bakalım ne yapacak ve tabi onu savunan larda. |
fenerbahçenin arka bahçesine döndük... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kusura bakma arkadaşım inan çok kızıyorum bu hallere zoruma gidiyor.bu takım hepimizin sende kendine göre haklısın ama yeter harbiden yeter.hep sabrediyoruz ama nereye kadar. sana şunu söyleyim sadece bu başkana gösterilen sabır inan sebaya gösterilmedi.diycenki adam 15 sene yaptı.evet ama dimdik ve gururla yaptı. eskiden fener galatası tüm takımlar bir karar alırken seba nederse o olur derlerdi.şimdi adamlar bizi sallamıyo bile.neyse konuşcak çok şey var ama dediğim gibi herşey beşiktaşımız için. |
bu işbilmez yönetim sayesinde ezik Uslu BJk ile dalga geçme cüretinde bile bulundu bakalım daha ne rezillikler göreceğiz. |
Profesyonel futbol liglerinde futbolcu transfer etmek doğaldır. Rüştü ve Yozgatlı'nın transferleri de gayet normaldir. Bunların altında birşeyler aranmamalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya saçmalamayın kimsenin arka bahçesi değiliz... biz beşiktaşız... böyle küçültücü terimleri kullanmayın lütfen |
başkanımız çok güzel transferler yapıyor carew rico ailton kleberson vs. bunları hiçbir yönetim getiremezdi ama tutmadı çoğu ayrı mesele birazda şans olsa... |
türkiyede demirörenden daha iyi başkan gösteren olursa ben futbolla ilgilenmeyecem artık ???????? ( ama bana fason ne idüğü belirsiz adam değil şu anda başkanlık yapanlardan verin örneği yaa ) yok tüpçüymüş yok koca kafaymış yazıkalar olsun bunları söleyenlere ulan neymişsiniz yaa |
bence yıldırım demirören değilde babası çok akıllı. yıldırım başkanı işlerin başından uzaklaştırıp batmaktan kurtuldu beşiktaşıda oğluna oyuncak aldı resmen yeterki işlerin başından uzak dursun diye :):) |
yaa seba nerde bilgili nerde bu adam nerde yaaa......serdar bilgili de seba da bu takıma herşeylerini verdiler...süleyman seba manevi desteğini verdi takımın başıan getirdiği adamın sonuna kadar arkasında durdu........bakın bu yönetime....rıza geldi başarılı olduu halde gönderildi....tiganaya tanınan tolerans rızaya tanınsa bu sene şampiyonduk belkide..........ben size şun sölim aynı şeyi ertuğrula da yapacakalr ve ertuğrul sezon bitmeden gidecek...bu yönetimel bu transferlerle hiç bi halt olmaz..... |
arkadaslar yanıldıgınız bi nokt var her seyi teknik direktore bırakmıyacaksın baskansan biraz agırlıgını koyacaksın nasıl gecen sene tiganı tumeri istemedi bu sene de zico yozgatlıyı istemedi bunlar kotu futbolcularmıbence diil rystu konusuna gelince runje yi gonderip yabancı kontenjanını acmak acısında doru buluorum ama rustu iyi kaleci mi bana gore eskiden iyidi ama simdi diil ve 6 ay oynamadı iyi bi yedek olur bunu yuzunden hakanı harcarlarsa yazık olur bence demirorenin yaptıgı en mantıklı transferler bunlar ricardinho ile birlikte tabi oynatmasını ve kullanmasını bieln teknik direktorle olur umarım ertugrul bu isin altından kalkar kimse kimseye kızmasın real figoyu barcadan alırken realli taraftarlar aaa biz istemeyiz figoyu dedimi ya da ronaldo real gittiginde olmaz hayır mı dediler bira akıllı davranın iyi futbolcuysa iyidir kotuyse kotudur bunu elestirin yoksa fenerden gelmis gs den gelmis onemi yok genel olarak baskana gelirsek bence basarısız bir baskandır |
ya sabote değil ama yanlış yapıyorlar acemice hatalar yapıyorlar |
ya yapmayın arkadaşlar bu adam beşiktaşlı ve beşiktaşı sviyor gerçekten herşeyi beşiktaş için yapıo yanlış yaptı ihanet etmedi unutmayalım |
Alıntı:
NEVZAT DEMİR,HÜSNÜ ÖZYEĞİN,TUNCAY ÖZİLHAN,HÜSNÜ GÜRELİ daha sayabilirim eğer bunlarda ne idüğü belirsiz dersen ayıp olur. SONUÇTA KIZSAKTA DOĞRUDA KONUŞSAK YANLIŞTA KONUŞSAK ORTAK SEVGİMİZ BEŞİKTAŞ VE HEPİMİZ BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ. DEMİRÖREN BEŞİKTAŞI ÇOK SEVİYO ŞÜPHEMİZ YOK AMA ZARAR VERDİĞİDE GERÇEK.KEŞKE BU SEVGİYİ SERDAR BİLGİLİ DÖNEMİNDE İSTİFA ETMEYİP 101, 102, 103, 104, YILLARADA TAŞIYIP DEVAM ETTİRSEYDİ.NTV DE SERDAR BİLGİLİ CANLI YAYINDA AYNEN ŞUNU DEMİŞTİ VE HİÇ UNUTMUYORUM.STADDA 9 YAŞINDAKİ KIZIMA KÜFREDEN HERKEZ ŞU ANDA YÖNETİMDE DEMİŞTİ.VE EN ACISIDA NEDİR BİLİYORMUSUNUZ KİMSEDE ÇIKIP YALAN SÖYLÜYOSUN DEMEDİ. |
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızda daha seviyeli olmaya özen gösteriniz ! |
ya bu başkan olmasaydı sen bu takımda kleberson ricardinho ailton delgado gibi yıldızları görebilecek miydin?? Sanmıyorum.. |
Arkadaşlar sakin olun lütfen. İyise de, kötüyse de bu adam bizim başkanımız. Böyle ezik ağzıyla muhalefet yapılmaz. Böyle yaparsanız kimse sizi ciddiye almaz ki. |
başkanımız süleyman sebanın ekonomik yönetiminden sonra serdar bilgilinin'de iyi bir durumda kasayı bırakmasına rağmen takımımızı milyonlarca dolar borca sokmuştur. ayrıca ortada hiçbir şey olmadığından da borç artık zarara dönmüştür tabi bu benim düşüncem.. |
Türkiye`de Saat: 05:10 . |