![]() |
Uslu'dan Beşikaşlılara taş Uslu'dan Beşikaşlılara taş Uslu, Beşiktaş'ın F.Bahçeli oyuncuları transfer etmesini ilginç bir şekilde değerlendirdi. 18 Haziran 2007 Pazartesi 14:55 Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı'yı transfer etmesine ilginç bir şekilde değerlendirdi. Fenerbahçe Ülker'in antenör Bogdan Tanjeviç ile yaptığı imza töreninin sonunda Beşiktaş'ın Rüştü ve Mehmet'i transfer etmesine gönderme yapan Uslu, ''Başkanımız çok büyük bir insan. Fenerbahçeliler onu çok seviyor. Türkiye'de, onun söylediği birçok şey önce anlaşılmıyor, şimdi anlaşılıyor. Başkanımız 'Herkes Fenerbahçeli olacak' demişti. Beşiktaş da olmaya başladı'' diye konuştu. Hadi ordan sende Desene millet gecte olsa dogru yolu gordu diye bak sozlesmesi biten kaciyor |
herkes haddini bilecekk........ |
tümer onlara giderken onlar beşiktaşlı olmuyor mu,bunun adı kuyruk acısıdır... |
Eeee 100. yıl bitti herşey Toz pembe idi. Şimdi Para muslukları 24 saat akan fb de tasarrufa gidilecek. Hadi bakalım kim fenerli olacak göreceğiz. Ama bize yaramasada süper oldu ya. iskelet kadro dağıldı ronaldinyo yuda getirseler takımı en az 2 sene oturtamazlar. Hele bide zikooooo varken :D :D |
unutma onlar beşiktaşa geldi yani herkes bir gün beşiktaşlı olucak doğru yolu ergeç sizde öğreneceksiniz |
ya salak mı bu adam... geri... adamlar fbden beşiktaşa geldi yani beşiktaşı tercih ettiler yabu fblilerin çoğu salak diyorumda hergün yeni bir olay beni doğruluyor.... birgün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın.... |
fenerli değilmi saçmalıyor |
Sen Bjk olarak bütün ezikleri toplarsan olacağı bu. Çıkıp haddini bildirseler bari. |
Bu tür gerzek adamlarin söyledigi seyleri foruma koyup,onlari ciddiye almamak gerekir diye düsünyüorum. En iyisi böyle yalaka ve parazit adamlarin AZIZE ablalarinin eteginin altinda kalmalari ve BESIKTAS adinin onlar icin agiza alinamayacak kadar kutsal oldugunun bu USLU durmayan adam ögretilmesidir.Ama FB li oldugu icin ögrenme ve algilama sorunu oldugu gercegi var.. NOT: Gerzek adam FB liler kacip BESIKTAS li oluyorsa bu FB lilerin BESIKTAS li oldugunu gösterir tersini degil... |
Kuyruk acısı olan konusmaya baslıor .. onlarda sapıttı kacak oyuncu lar olunca soktalar tabiii atlamadılar.. |
sız alpayı alırken tümeri alırken sergeni,oktayı alırken noluyodu uslu ol usluu!!! |
ya dikkate alınacak bir adam değil. |
böyle gereksiz adamların gereksiz lakırtılarının forumumuzda ne işi var anlayamadım, konuşmaya bile değmez, sözü kendi içinde çelişiyor, ayrıca ne diyecekti, aklı sıra espriyle çok üzülmediklerini ispatlamaya çalışıyor ama nafile, onların yerinde olsam dağıttıkları mevkileri nasıl toparlayacağımı düşünürüm, daum döneminin sağü tarafında vazgeçilmezleri serkan ve m.yozgatlı, sol tarafta ise ümitle tuncay(bana göre türkiye'deki en iyi oyuncu) artık yok, türkiyeden takviye zor görünüyor, yabancı sınırlamasının kalkmasına muhtaçlar, bu gerçekleşse bile inanılmaz paralar harcayacakları da bir gerçek... sözün kısası gereksiz lakırtılara hiç gerek yok... |
vallaha arkadaşlar bu adamı günahım kadar sevmem ama sanırım bu sefer haklı. sanki nifpet yapar gibi aldık iyide oldu transferler ama haklılık paylarıda var bence |
tek kelime ile ezik ve salak mantıksız bi laf bi fblidede bu beklenir |
bir gün hiç fenerli kalmayacak :@:@ !!!!!!!!! çarşı ULaN |
ulan asıl herkes besiktaslı oluyor haberi yok :D:D:D |
Valla ben bundan herkesin bir gün beşiktaşlı olduğunu çıkardım.Bu nasıl böle birşey çıkardı anlamadım.13 yıllık fb li deninen adam bile geldi beşiktaşa.Bumu herkesin birgün fb li olacağın kanıtı.:smile: Geçen sene tümeri bunlar alırken çok iyi bir transfer yaptık diye geçiniyorlardı.Ama kaç maç oynadığını gördük adamın.Onun için ben bunu,nihat özdemiri,murat özaydınlıyı hiç takmam.Çünkü ne dediklerini bilmiyorlar.Eve gidince aaa ben demişim der bunlar.:smile: |
Aksine fenerliler bir bir Beşiktaşlı oluyo. Yarın birgün azize de BJK forması giyerse hiç şaşırmam.. :D |
ya bunlar harbiden salaklar yada bunlarn bi yerlerinde acıları var |
yanlış demiş oyuncularımız artık beşiktaşlı oluyor kaptırıyoruz diyecekti herkes beşiktaşlı oluyor diyecekti :D |
kuyruk acısı başka oluyo galiba :D |
aslında saglam bir kufuru haketmiş ama forumda kufur yasak.neyse artık içimizden edicez kufuru |
HİÇ BİR BEŞİKTAŞLI FENERBAHÇELİ OLACAK KADAR DÜŞÜK DEĞİLDİR SEREFSZ MAHMUT USLU!!!! |
ya bu kadar ezik olabilir insan bu kadar sacma konusabilir kendi söylüyor iste kaptanlari bile besiktasa kaciyo, ay allahim ezik olduklarini biliyordum ama bu kadarinada pes yani:):) |
Ezikbahçeliler.. Rüştü Yada Mehmet Yozgatlı Hangi Tv'ye Çıkmışta Kesin ve Kesin Olarak Fenerden Başka Takımda Oynamam Demiş ? Tükürdüğünü Mü Yaladılar Sanki Tümör Gibi.. Siz Önce Kendi Çatınıza Aldınız Karektersizlere Bakın Sonra Bize Laf Atın.. Biz Türklerde Söz Namustur.. O Halde Tümör Efendi Namussuzdur Şerefsizdir Karektersizdir.. Ermeni Diye Karalamaya Çalıştığınız Amigomuz Alen Markaryan Bile Vatani Görevini Yapmıştır.. Ama Tümör Elinden Gelse Kaçmak İçin Boş Mukaveleye İmza Atacak Ama Talibi Yok Sanırım :D Ki Sezon Ortasında Bi Enayi Avrupa Takımı Bulup Öle Yapıcak Büyük İhtimal.. Yozgatlı, Rüştü ve Tümör arasındaki Farklar.. |
Efecim o kadar güzel yazmışsın ki ekleme yapsam olmaz...Eline sağlık... |
galiba bu mahmut uslu yüksek ilkokul mezunu. esas herkes Beşiktaşlı oluyor. mahmutcuğum soyismin gibi uslu uslu dur. |
fenerli olmya rüyamda bile dayanamam ezik olacağıma hiç yaşamayım daha iiiii.bırakın herkes beşiktaşlı olmasın o gurur bize kalsın |
eziklik acısı arkadaşlar konuşsun dursun, espri yapıyo kendi çapında işte, insan ezik olunca konuştuklar da acınacak durumda oluyo :D |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |