![]() |
AZIZE den kizdiran Satasma!!! Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot’a "Ne iyi ettiniz de Rüştü'yü aldınız bizden... Zaten adamı kadromuzda tutacak olsaydık, parasında anlaştığımız için imza attırırdık. Biz onu gönderelim diye bahane ararken, siz elimizden kapmış gibi yapıp dünya para ödediniz. Bravo size vallahi!" diyor. Kolot, Rüştü’yü almış olmanın rahatlığıyla bıyık altından gülerken bu kez söze Mahmut Uslu giriyor ve espriyi yapıyor: "Başkan, bir gün herkes Fenerli olacak diyordu. Haklıymış, Beşiktaş bile olmaya başladı..." Masada gülüşmelere yol açan bu konumanın ardından gecenin bombasını Aziz Yıldırım patlatıyor ve "Sevgili Celal, Almanya’da Süper Kupa maçımız var ya hani! Lig şampiyonu ile kupa şampiyonu karşılaşacak. İşte orada bu sezon gerçek Fenerbahçe ile Fenerbahçe B takımı (Beşiktaş’ı kastediyor) karşı karşıya gelecek." Evet, yorumu size birakiyorum.Rüstü nün kaleciligine diyecek biseyim elbette yok ama su düstügümüz durumu bizlere yasatan Demirören ve ekibini cani!!! gönülden!!!! kutluyorum... |
yaw bırakın bu ezikleri allah hepsini bildiği gibi yapsın |
buna kuyruk acısı derler. |
simdi buna inandinizmi kaynak nedir ?kim varmis yanlarindada bunlari yazmis |
Alıntı:
Papermoon da olan bir olaymis... |
ULANNN AZİZE SEN VARYA HAYATIMDA GÖRÜDÜĞÜM EN Ş.... İNSANSIN YAAA AMA MERAK ETME SENDE HERKES GİBİ BİR GÜN BEŞİKTAŞLI OLACAKSIN |
Sahadaki 11 kartal cevanizi verecektir Alıntı:
Alıntı:
|
Yaa bu adamları hiç takmıyom valla.Ne deiklerini bilmiyolar.Bütün fb liler tek tek takımdan kaçıyo.Adamların mantığı ise herkes birgün fb li olacak.Nerelerinden kurdular bu bağlantıyı anlamış değilim hala.Ama bugün vatan gazetesinde reha muhtar mahmut usluya cevap vermiş stop.:proud: Bide geçen seneyi ne çabuk unuttu bunlar.Tümeri bir mal gibi satın alırken,bizim veriğimizin 2 katını verirken niye böyle konuşmuyorlardı.Herhalde seneye avrupada bu 2 acemi kaleciyle:proud: ne yapacaklarını düşünüyorlardır ki hala rüştü ile ilgili konuşuyorlar. |
polemiğe gerek yok... sallayın gitsin... |
süper kupayı biz kaldırınca görürler b takımını :D |
lan ezik haddini bil yoksa o gün sana bi güzel bildiririz korkudan inönüye gelemez laf sokar gelsene lan yiyosa ama doğru gelincede kahverengi pantolon giyiypo belli olmasın tuvaletini yaptığı korkudan die sahada 11 kartal ve 12. kartal taraftarda sana bildiricek sen merak etme sizin tek farkınız ezik olduğunuzu her yerde belli etmeniz allah eziklere yardım etsin çünkü belaya bulaştılar GELİYORUZ ULANNN YAKARIZ EZİKBAHÇE bahçesşnde evcilik oynasın nası olsa takımda erkek yok hepsi karı allahın belalarıı EZİKKKKKKKK YUH acaip sinirlendim |
ya bırakın bu ezikleri en ii cvpı reha muhtar vermiş:D:D:D |
topu ezik bunların yaa:) |
nası bi darbe yediklerinin farkıdalar ya ona buna sataşıyolar ama iyi cevap vermiş kolot tebrik ederim |
eğer Rüştü nün bize gelmesi onlara koymadıysa bende birşey bilmiyorum.Bütün bu serzenişleri, tilki tarzlı ağıtları, zavallı fenerin kuyruk acısının göstergesidir. |
arkadaşlar bu adamlar tam bir zalak niye diyceniz....... birgün herkez fenerli olacak olsa herkez fenere transfer olur veya fenerli olur öyledeğilmi...dangaloz herifler demiyoki ulan herkez doğru yolu bulup beşiktaşlı oluyo..ne alaka beşiktaş fenerli oluyo diye adımızı rengimizimi değiştirdik.ne alaka asıl sarı lacivertliler siyah beyazlı oldu. bu kafasızlar heralde kafa iyiyken böyle konuştular. kimse kafaya takmasın |
''Canım yanıyor, içim acıyor. Bir türlü hazmedemiyorum, 13 yıllık kaptanımızın Beşiktaş'a gitmesini. Bizden bir parça olmuştu nerdeyse. Böyle olacağını bilseydim, o Tümer'i alırmıydım hiç. Ama kader işte. İnsan başına gelince anlıyormuş. Allahım böyle acıları bana bir daha yaşatma.'' Demek istemiş adamcağız. Amma da abrttınız yahu :D :D :D |
Alıntı:
|
essekler adam olur bu azize adam olmaz kocasina satasmadan duramiyor :D |
habere dikkat ettiyseniz imza falan yok yani sade ve sadece yalan haber zaten yalanlamada yapıldı hayatta inanmayın bunlar kedini avutuyor. ha uslunun sölediğine gelince bigün herkez fenerli olacakmış beşiktaşta başlamışya. önce fenerli olarak kaptanlarınnı tutsunlar ellerinde ve fenerli olarak. kaptanları kaçıyor. baktılar fenerden bişey olmaz kaçıyorlar. |
bu röportajtan sonra rüştü diyerek ağlamıştır |
Biz fenerli değil fenerliler beşiktaşlı oluyor dikkat ederim.Rüştü fb de oynuo gözükmüo bjk de oynuo gzöüküo.Yaaaa |
Alıntı:
ve varki halimizde.böyle abuksabuk konuları acarak fenerlılerden daha cok sizler bu camiaya zarar verıyorsunuz.herkes kafasına gore trasnfer yapılsın istıyor.o zaman cıkın siz yonetıcı olun. |
herkes bir gün beşiktaşlı olacak rüştü ve mehmet yozgatlı da oldu ne mutlu!!!!!! |
tümer çok mu gençti allah aşkına.fenere gittiğinde yer yerinden oynamıştı. rüştü daha fazlases getiren bi transfer olmalıyken yanlı medya devamlı ortalığı karıştırıyo. buna beşiktaşlı yazarlar da dahil. gerçi hangisine beşiktaşlı diyebiliriz ki |
rüştü fenerde kalsaydı acaba bu şekilde yorum yaparlarmıydı ..??bi atasözü vardır ya kedi ulaşamadıı ete mundar dermiş..bunlarınkide o hesap bence.. bence aziz yıldırımın amacı transfer arayışında olan beşiktaşta ortamı germek.zaten gergin bi ortamda olan taraftarlara taş atarak kaos mu yaratmaya çalışıyo ne .bu da olabilir.hep taktik bunlar başka bi şey değil. ama ben pek kaale alınacağını zannetmiyorum bu yorumların.çünki bu yorumlar bayatladı artık. |
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Yöneticisi Celal Kolot arasında önceki gece ilginç diyaloglar yaşandı. Papermoon restorantta Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'la 4 saat süreyle bir arada olan Yıldırım'ın masasına Mahmut Uslu da geldi. Masada federasyon toplantısına yönelik konuşma sürerken mekanda bulunan Celal Kolot üçlünün yanına gelerek sohbete katıldı. Selamlaşmanın ardından Kolot'un ilk cümlesi, "Mahmut bey, siz Cemal başkanla kavgalı değil misiniz" oldu. Hem Uslu, hem Aydın aralarındaki sorunun çözüldüğünü belirttiler. Bu sırada konu Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın transferine geldi. Yıldırım'ın Kolot'a "Bizim 700-800 bin verdiğimiz oyunculara 1.5 milyon euro veriyorsunuz" diye takılması üzerine Kolot da esprili bir şekilde, "Başkanım sizin geçen sene Tümer'e yaptığınız gibi mi" yanıtını verdi. Konuşmanın Aslı Bu belki Bazı Gazetelerde Böyleydi.. Öyle bi Konuşmanın Altında Kalmaz Celal Kolot Çenesinin Çalıştıgına Eminim.. Sizin Tümere Verdiğiniz Gibi Mi Diyor Kapak Yapıyor Zaten.. |
F.Bahçe'den Popermoon açıklamasıhttp://www.internetspor.com/v3/resim.../14095aziz.jpg20 Haziran 2007 12:40 Yıldırım ile A.Gücü Başkanı Cemal Aydın'ın Papermoon'da yabancı oyuncu transferi kısıtlaması konusu için görüşüldüğü belirtilerek, şu açıklamalar yapıldı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın Papermoon adlı restoranda yabancı oyuncu transferi kısıtlaması konusundaki konuları görüşmek amacıyla bir araya geldiği, iddia edildiği gibi görüşmede Kulüpler Birliği toplantısına katılıp katılmama konusunda bir pazarlık yapılmadığı belirtildi. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Sayın Cemal Aydın ile herhangi bir pazarlık amacıyla değil, genel olarak yabancı oyuncu transferi kısıtlaması konusundaki konuları görüşmek amacıyla bir araya gelmiştir. Ancak yemekte Kulüpler Birliği toplantısına katılıp katılmama şeklinde bir pazarlık ya da görüşme söz konusu olmamıştır" denildi. Açıklamada ayrıca, yine aynı yemek sırasında Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'un da sohbete katıldığı, ancak iddia edildiği gibi Aziz Yıldırım ile Celal Kolot arasında Rüştü'nün Beşiktaş'a transferi konusunda bir diyaloğun yaşanmadığı belirtildi. |
Basının Fenerli Oldugunu Hepimiz Biliyoruz Böyle bi Konuşma Gecmemiş Resmi Siteden Açıklama.. Rüştü'nün Yapmamış Oldugu Röpartaj.. Yaşanmamış Olan Bu Konuşmalar.. Eziklerin Kuyruk Acısını Gösteriyor Sadece Bu Kadar.. Sizde Burada Yada Başka Yerde Bunları Okuyunca Hemen Yönetim İstifa Amacları Zaten Bu Karışıklık Huzursuzluk Çıkarmak Amaçlarına Ulaştırmayın Şu Kolpaları Ya.. |
azizeyi papermoon'a alıyolarmı ya yazık valla tükkanın bereketi kaçacak ayrıca beşiktaş fenerbahçeli olmuyor fenerliler beşiktaşlı oluyor kupanın kahramanları yozgatlı ve rüştü olunca görürüm ben sizi ;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:54 . |