![]() |
yaaa tamam destek gösterilim ama rüştü açıklama yapıyo ben fenerliyim diğe böyle adamı nasıl destekleyelim biz kapımızı açtık rüsruye rustu ben fenerliyim diyo |
Rüştü öyle birşey demediğini ifade etmişti.Zaten onun tecrübesinde biri böyle şeyler demez.Çünkü hangi takımdan hangi takıma geldiğini biliyor.Ve şimdi ekmek yiyeceği takım hakkındada konuşmaz zaten.Rüştüye sonuna kadar güvenmeliyiz.Hem milli takımda ben beşiktaşımızda.Hem bizle hemde milli takımla çok önemli maçlara çıkacak çünkü.İnşallah ilk resmi maçıda süper kupa finali olur.Ozaman görürrüz azizi...:smile: |
bencede destek olalım.ama şu yıldız oyuncu transferinide yapsınlar artık. |
her zaman bizim için ter akıtan oyuncuya destek oluruz. |
Alıntı:
Her sırtına fırmayı geçirene bu taraftar destek mi veriyor.O halde Adem dursun,Youla,kürşat,Çağdaş en son örneklerinde olduğu gibi neden onların arkasında duruulmadı adamlar sürekli ıslıklandı yada kovulmalarına zemin hazırladılar. Sonuç her formayı sırtına geçiren Beşiktaşımızın ağırlığını kaldıramıyor. Bu formayı giydi diye o Fenerliye asla destek olamam. Rüstü sonunda doğru yolu bulupta bedavaya mı geldi.Yoksa kalecelik ömrünün sonunda geldiğinde yolunacak kaz bulduğu için mi bu takıma geçti. Fenerde iken ne düşünüyorsanız gene düşünceden farklı bir şey hissetmek dönekliktir. Fenerden gelen devşirmeler mi taraftarın ağzına sakız yaptığı "Beşiktaşlılık ruhunu" saha da yansıtacak. Boş hayallerin peşinde kendinizi kandırmayın.Destek destek diye. Hatta destek olacağınıza tepkinizi gösterirseniz.bir daha kolay kolay rakiplerden işe yaramazları almaya da cesaret edemeyebilirler |
Türkiye`de Saat: 14:13 . |