|  | 
| 
 artık bu iş kartalımızı yıpratmaya gidiyor.bu tarz konuşmaların yapılmaması gerek.hemde Murat Aksu gibi birinin yapmaması gerekliydi.artık yapılan transferlere kartalımıza yararlı olacaklarını ümit ederek destek vermeliyiz.her şey kartalımız için.. | 
| 
 bazı trasferlerde yönetimin haberi olmadan mı yapılıo anlamadım yani...imzayı atmış adam daha ne üstelenio anlamadım...hem BJK ye hemde aldığımız oyunculara zarar werio... | 
| 
 yapacak bişey yok artık güvenmeliyiz. | 
| 
 ya bunlar beşiktaşı yıpratıyoo artık yapacak bişey yok hem rüştü runyeden daha ii olduğu kesin  zaten ne çekiyosa bu yöneticilerden çekiyooo | 
| 
 arkadaşlar lütfen ya rüştü kötü bi kaleci değil onun yerinde siz olsaydınız size aynışeyler yapılsaydı ne olurdu düşündünüzmü    ona destek çıkalım ki eziklerin yüzükızarsın biz de rüştüye böle davranırsak yazık yanii | 
| 
 bu saatten sonra herkes destek verecek,böyle çatlak seslerin hiçbir faydası olmaz | 
| 
 yaaa bende geçen gazeteden okudum murat aksu iLe demirören samimi görüntüLer verdi diodu...burda da tam aksini söLüo...şimdi hangisi doru ?? | 
| Türkiye`de Saat: 05:34 . |