![]() |
Umutlu Değilim Arkadaşlar bazılarınız bana kızabilir ama ben bu sene şampiyonluktan umutlu değilim. Umarım yanılırım ama benim bu sene tek beklentim saldıran mücadele eden bir ekip sadece Beşiktaş maçlarından zevk almak istiyorum. Çünkü Gs Ve Fb nin yaptığı transferler kim ne derse desin çok iyi oyuncular sanırım biz bu sene geçmiş yıllardaki savurganlığımızın bedelini ödüyoruz. En az 3 transfere ihtiyacımız var banko oynayabilecek. Ayrıca Rüştü ve Yozgatlı transferleri her ne kadar Fenerden gelmiş olsalarda çok yararlı olacak. Özellikle Yozgatlı dan çok şey bekliyorum. Tabii bu söylediklerimi geçen sene oyuncularımızın performansına göre söylütorum. Örneğin Delgado çok umutluyduk ama çoğu maçta yerden kalkamadı. Son olarak şunu da belirteyim. Her ne kadar şampiyonluktan umutlu olmasamda sonuna kadar ve gücüm yettiği kadar KARTALıma destek vereceğim. Umarım şampiyonluk konusunda yanılrım. |
Bi bizim kadroya bakarsak bide rakiplerin kadrosuna bakarsak hepde haksız sayılmazsın söylediklerinde.Ama lige bu kadro ile girmeyeceğiz sonuçta.Dediğin gibi stoper,ön libero ve forvet mevkkilerine alınacak iyi oyuncularla en büyük favori oluruz bence.O oyuncularıda mutlaka alacaklardır.Forvetten pek emin değilim ama gazetelerden öğrendiğim kadarıyla(tabi gazeteler ne zaman doğru yazdıysa)Ertuğlul hocada uzun boylu bir forvet istemiş.Bunun olması için yaa rico paşa gidecek yada yabancı sınırının kalkmasını bekleyeceğiz.Bide bunun kombine işi var tabi.Bunun içinde taraftarın istdiği yıldız bir veya iki oyuncuyu mutlaka alacaklardır.Bütün şartları zorlayacaklardır enazından.Sonuçta son 10 senede 1 şampiyon olan takımın taraftarıyız...Ama bunlar olmazsa haklısın bu kadro ile zirveyi zorlayamayız. |
Walla geçen senede biz bütün takımlardan daha iyi transferler yaptık.Rİcardinho da gelince herkes inanılmaz heyecanlıydı.Unutmaki beşiktaş hiç bir sezon süper yıldız alarak şampiyon olmadı.Diğerleri gibi değiliz.Takım oyununa bakarız.Takım oyununu sağlarsak önümüzde kimse duramaz sen rahat ol... |
aynen takım oyunu oynarsak avrupadada çok büyük başarı gelir |
Allah yardımcımız olsun. |
hayırlısı |
Allah tan ümit kesilmez:D hayırlısı.. |
bence yanılacaksın başarılı olacağız. |
Bu Yıl Her Yıldan Daha Çok Umutluyum.. Eğer İlk Haftaları Puan Kaybı Yapmadan Atlatırsak İskelet Zaten Var Takviyelerle Bu Sezon 3 Hafta Kala Şampiyonlugumuzu İlan Ederiz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
olmayacak duaya amin diyemıyorum:) bu takımdan bir halt olmaz;)ruh yok.taraftarla şampiyon olunsaydı zatyen her yıl şampiyon olurduk. |
1- Kaleye Hakan Arıkan ve Rüştü Reçber'i aldık. Çok iyi kaleciler. Ama zaten ligin en az gol yiyen kalecisi bizdeydi. O yüzden bu transferler takıma bir artı getirmez. 2- Sola Tello'yu sağa M.Yozgatlı'yı aldık. Bu adamlar İ.Akın ve A.Tandoğan'dan iyi adamlar değil. Sadece alternatif olurlar. Burda da artı büyük değil. Sonuç olarak şu ana kadar yapılan transferler sadece kadro genişliği açısından iyi olur. Ama geçen sene ligi 2. bitiren ve kupayı alan takımı pek ileriye götürmez. 2'si yabancı 4 tane çok kaliteli transferler yapmak zorundayız. Rakipler transferde aldı başını gidiyo.. |
Rakipler hem yıldız hemde yerinde transferler yapıyorlar FB: Carlos, Vedersonla sol kanat sorununu kökünden halletti, sağa da Ali Bilgini alıyorlar büyük ihtimalle, Forvete Colin Kazım GS: Liberoya Lindereth u , Ortaya 10 Numaraya Lincoln u, Sol bek Volkan Yaman, kaleye Orkun u, Defansa İsmael Bouyet mi öyle birini aldılar birde bizim aldıklarımıza bakın, Tello yu tayıyanınız varmıydı, Yozgatlı ve Rüştü takımlarında yedek kulubesi oyuncuları, Bir Hakan Arıkan iyi oldu keske Rüştüyü alacağımıza Orkun uda alsaydık yıllarca kaleci sorunu yaşamazdık |
Emroloji kardeşim bende zaten böle giderse işimiz Allah a kaldı diorum:D |
Alıntı:
|
Bir Şeyi Unutuyosunuz Söylerken Bizim Kadromuzu Koruyoruz ve Açık Bölgelere Takviye Yapıyoruz.. Ama Örnek Gs Tam Bir Revizyon Yaptı Halende Gidecek Oyuncuları var 11'i Sıfırladılar Nerdeyse İyi Topcular Getirdiler Ama Uyum Sorununu Cabuk Aşamazlar Diye Düşünüyorum.. Eziklere Bakınca Tuncay Cok Büyük Kayıp Onun İçin En Kralını Getir Tuncay Kadar Kendini Parcalamaz..Ayrıca Carlostan Ziyade Eziklerin Vederson Transferi 1 Numara..Tümörde Artık Eziklere Bişi Veremez Kafasındaki Askerlik Sorunu Nedeniyle. Appiah'ın Gelecegi Mechul.. Yani Karamsar Olmak İçin Bi Nedenimiz Yok.. 1 Ön Libero ve Stoper İle Bizim Takıma Baktıgımızda Herşey Yerli Yerinde Oluyor ve Ertuğrulun Sistemi İlede İyi Şeyler Yaparız(Kontenjan Acılırsa Forvet Takviyeside Yapılacak) Rakipleri Bi Kenara Bırakın Ve Kendi Takımımıza Bakın Kadromuz Gücsüz Değil..Hocayada Cok Güveniyorum.. |
Aynen bende katılıyorum.Kadromuz güçsüz değil.3 iyi transferle seneye 3 kulvardada ilerleriz.Ligde şampiyon,şampiyonlar ligindede gruptan çıkabiliriz.(Tabi bu grubada bağlı)Türkiye kupasındada zaten yine şampiyon oluruz.Ezikler bi 24 sene daha bekler orda:shot: |
valla ben kimseye katılıyom bu sene kesin ŞAMPİYONUZ takımı 1-2 futbolcu kurtarmaz bizim kadromuz çok iii geçensene tam oturmamıştı teknik adamda ii değildi ama bu sene çok farklı olacakkkk |
Alıntı:
|
abi yapmayın ya bu sene her futbolcumuz geçen seneden 2 kat daha iyi top oynar en büyük transferimiz ertuğrul tigana gitti ya gerisi kolay kesin olan şeyler var delgadoyu solda bakiyi sol bekte nobreyi onsekizin kenarından orta yaparken seyretmeyeceğiz 35 metreden kafa golü yemeyiz 3 adamla en büyük favori biz oluruz unutmayın ki nouma ferdinand geldiklerinde çok büyük yıldızlar değillerdi.Önemli olan artık mücadele ve takım oyunu birde bizde bütün dünyayı toplasan yinede karşısında duramayacak taraftar var her sene 1-0 önde başlıyoruz gidip yine takımı destekleyeceğiz en azından 15-20 puanı yine biz alırız. |
arkadaşlar bu arada ben 3,4 maçını seyrettim tello herkesi çok şaşırtacak yeni bir münch geldi sağdan mehmet soldan tello çok gol attırır. |
bence biz çok güçsüz bir takımız ve öyle de kalmaya devam ediyoruz. bu takıma 5 tane baba futbolcu lazımdı yama futbolcu değil. tello-yozgatlı ve rüştü bunların hepsi bize yama olurlar tabi çok iyi bir kadronuz varsa -ki yok başarısızlık durumunda bu yönetimin son sezonu olur. ya adam gibi kadro yapacaklar yada bir daha dönmemek üzere bu işi bırakacaklar. biraz bırakalım da kendileri düşünsün artık |
Taraftarda Görevini yapmalı Arkadaşlar kulübe destek olmalıyız. Bu devirde sadece stad ta bağırmak yetmiyo Maddi olarakta destek olmamız lazım. |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu kadar umutsuz plmayın yaaa bence çok iyi bi takımımız var ve en önemlisi ERTUĞRUL SAĞLAM var bence bu sene bi tutamazlar |
Daha en baştan umudumuz olmazsa konuşmaya bile gerek yok ozaman... |
bence önemli olan şampiyon olmak değil. önemli olan beşiktaş'a yakışır mücadele verebilmek. biz onlar gibi değiliz. olmamalıyız da... |
az alkmar gibi bir sitemde oynamasını çok isterim. |
sana katılıom |
yapmayın arkadaşlar geçen sene bu takımdan tigana gitsin şampiyon oluruz demiyomuyduk daha ne istiyorsunuz tigana gitti ve geçen sene ki kadromuz aynen devam ediyor |
Şimdi arkadaşlar Beşiktaşımız daha öncelerden yaptığı transferlerle çok renkli isimleri hep kadrosuna kattı. Benim aklımın erdiği yaşta Ferdinand vardı. Sonrasında alınan diğer yabancılara baktığımzda hem oynadıkları futbol hemde fantastik yönleriyle ses getiren ve tribünlerin sevgilisi olan futbolculardı; Madida, Walsh, Mrkela, Letchkow, Amokachi, Iankow, Guinti, Münch, Kuntz, Zago, Ronaldo, Pancu, NOUMA.. Ha kimi çok iyi işler yaptı iyi örnek oldu, kimi ise şow yaptı ama sonuçta bi şekilde taraftarı tribünlere çektiler. Takıma ve taraftara heyecan verdiler. Taraftar haklı olarak bu özelliklere sahip en azından bir tane oyuncuyu takımımızda görmek istiyor. Bu işin ayrı bi yönü. Kimse bu tarz bi futbolcuya hayır demez asla. Yeni sezona gelince açıkçası şimdilik bişey demek erken. Rakiplerin yaptıkları transferler elbette "biz neden alamıyoruz" homurdanmalarını arttırıyor. O yüzden yönetim ne yapıp edip iyi bir oyuncu almalı bence. Takım ne oynar bilimyorum. Ancak unutmayalım oyunu futbolcular oynar. Eğer futbolcu bir maçta 3 net pozisyon yakalayıp dışarı atıyorsa teknik direktör ne yapsın (sakarya maçı - Burak). Ruh olmalı arkadaşlar kim gelirse gelsin kim oynarsa oynasın. Ruh olmalı. Eğer o ruhu kendini gösterirse ilk maçlarda o zaman derim bu şampiyonluk yarışında varız biz ve şampuyonuz. Ancak o ruh kendini göstermezse Ronaldinho bile gelse beş para etmez...... |
Tamamen katılıyorum sana omen.Ama oyunu futbolcular oynar demişsin.Tamam ok ama sonuçtada onları iyi oynatan daima teknikdirektördür.BRuh olmalı demişsin bide.Elbette olmalı ama balık baştan kokar misali önce başkanda,yönetim kurulu üyelerinde,teknikdirektörde ve en son futbolcularda olmalıdır o ruh.Bu sene futbolcular hariç herkesde o ruhu görüyorum ben.Futbolcular hariç dememin sebebi daha bir iki maçlarını izlememiş olmam.Mesela geçen sene o ruh tiganada yoktu.Burağı örnek vermişsin doru ama sonuçtada tigana golü atmayacak ama enazından inancını futbolcularada gösterecek.Ama yok adamda tık yoktu.Profesyonellikte biryere kadar sonuçta.Örenğin lucescu işte.Herkesin kolay kolay oynatamadığı sergeni bir senede uçurmuştu adam.Bu senede ertuğlulda o ışık,o inanç var.İnşallahda böyle devam eder.Sonrada futbolculara kalacak iş.Bir transferlede bu iş olur biter zaten.Ama yıldız alınmasından yanayım bende. |
Sevgili Kartalim bende yazdiklarina katiliyorum. Zaten ayni seyleri söylüyoruz ikimizde. Ben ilk geldigi günden bu yana Tiganayi sevmedim açikçasi çünkü ne oynattigi belli degildi. Onu asla savunmam. Ben besiktasima her zaman inandim. inanmayada devam edecegim. ÇÜNKÜ BEN SANA MECBURUM BESiKTASiM |
Bizim defansimiz süper ama forvet iyi degil 1 oyuncu alinmasi lazim forvette nobre saten sakatmis 1 ay forvet sart bize |
yıldız dediğiniz transferler ile takım için yapılan transferler kendi yıldızını yaratmak elindeki yıldızların farkında olmak calos lincona takılmak yada onları takmamak formaya sahip çıkmak fbden gelmiş 14 sene oynamışmışmış ya neler oluyor bakıyorum forumların hepsinde bir ikilem bir umutsuzluk kafaları karışmış insanlar var maçları yıldızlar şampiyonlukları takım kazandırır bunu unutmayın |
Türkiye`de Saat: 03:23 . |