![]() |
ilhana'da hayır dediler İlhan’a da ‘Hayır’ dediler http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...mansiz2506.jpg Taraftarlar yönetime başvurup, İlhan Mansız'a jübile yapılmasını istemişlerdi. Ancak Siyah-Beyazlı idareciler bu talebe sıcak bakmadı. 25.06.2007 Beşiktaş’ın 100. yıldaki şampiyonluğunda ve A Milli Takımımız’ın Dünya 3.’lüğünde büyük payı olan İlhan Mansız, geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklamıştı. Bu haber üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı taraftarlar da yönetime başvurup, yıldız oyuncuya jübile yapılmasını istemişlerdi. Ancak Siyah-Beyazlı idareciler bu talebe sıcak bakmadı. Yöneticilerin, “İlhan Mansız daha önce de futbolu bıraktığını açıklamıştı, sonra yeniden başladı. Şimdi bırakıyor. Kendisi için bu tip bir organizasyon düzenlemeyi düşünmüyoruz” dedikleri öğrenildi. |
en büyük ilhan mansız hayranlarındanım arkaşaşlar çok üzülüyorum tek dileğim vardı onu beşiktaş formasıyla bidaha görmek ama olmadı bastıralım arkadaşlar en azından jubilesini yapıralım yönetim istemesede bi çabalıyalım |
bence yaptırılmasın çocuk oyuncağına dönderiyor olayı... |
bence bi jübile çok görülmemeli |
yönetim yaptığın hiç bişi belli değil böyle gişderse bırakın gidin |
jubilesinin yapilmasi lazim aslinda ama ilhanda kararini versin birakiyormu yoksa oynuyormu |
bir jübileyi hakettiği kanısındayım |
kesinlikle jübile yapılmalı ankaragücündeyken bize gol atmıstı ve sevinmemişti işte o hareketini unutamıyorum |
Alıntı:
jübillesini mutlaka BEŞİKTAŞTA yapalıııııı |
o ne jübeleler haketti beyler, senegal attığı golle bizim altın çocuğuımuz oldu,100.yıldaki golleriyle bizim mansızımız oldu,millet benim xavierim var derken bizim ilhanımız,noumamız var dedik, lütfen 1 jübile çok görüllememedli |
Türkiye`de Saat: 11:20 . |