![]() |
burağı bilmem ama delgadodan ne köy olur ne kasaba |
bu sene burak'ın senesi ertuğrul hoca onu özel olarak hazırlar diye düşünüyorum ibrahim akın içinnde aynı şey mümkün bu iki oyuncu çok önemli isimler ve gerçek beşiktaşlı oyuncular kıymetleri bilinmeli |
Burak tam bir yedek kulübesi futbolcusu sonradan oyuna girip maçı hareketlendirmek için kullanırsın anca |
iyi iyi büyük yetenek birde artık kendine güvense. |
ya burak oynadığı zaman ömrümden 15 gün gidiyodu |
burakin shaktar donetske attigi golu hala unutamadim bu cocukta gelecek var, ama kendisini harcamaz insallah okan koc gibi |
Bence burak nerde oynarsa oynasın bu yıl beşiktaşımıza çok katkı sağlayacak bir isim.Seneye mehmet topuzu gölgede bırakacak inş. |
Burak gerçek yerinde mi oynadı diyerek onu savunan arkadaşlara soruyorum. Bir oyuncu mevkisinde oynamasa bile mücadelelerde ayakta kalmasını bilmez mi, en ufak bir darbede kendini boş çuval gibi bırakır mı. Çıksın adam gibi mücadele etsin lafımız olmaz. Fakat o uyuz.. uyuz ...kendini yere bırakarak; hem hakemleri ,hem taraftarı aldatmaya çalışıyordu. Birde akıllı adam değil; düşünmeden oynaması poziyonların harcanmasına sebeb oluyordu. Süratine; akıl ve mücadele gücü katarsa ancak o zaman faydalı olur takıma |
burak ilk önce ayakda durmasini ögrensin zirt pirt kendini yere atip kimseyi kandirmasin ondan sonra topcu olsun ola bilirse |
kendini harcamasın çalışsın biraz ya |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |