![]() |
Demirören-F.Bahçe Savaşı Demirören-F.Bahçe Savaşı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ezeli rakibini hedef alan çarpıcı açıklamalar yaptı... 1 Temmuz 2007 10:48 Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ısrarla yabancı sayısının artırılmasını isteyen F.Bahçe’ye karşı tek başına mücadele ettiğini söyledi. Kongre üyesi Affan Akbudak ve Adnan Kapucu’nun Bodrum Torba’daki Escape Beach-Resort Otel’in açılışına eşi Revna Demirören ile katılan Demirören, sık sık telefonla arayan Anadolu kulüplerinin başkanlarından bu konuda destek istedi. Açılış gecesinde sürekli gelen telefonlara yanıt veren başkan Demirören, şöyle konuştu: “F.Bahçe, federasyona sürekli yabancı sayısının serbest bırakılması için baskı yapıyor. Burada ben tek başıma savaşıyorum. Üstelik bu karar çıkarsa, Anadolu kulüpleri çok zor duruma düşer. Bana destek çıkın bu böyle olmaz.” Yabancı sayısının artırılmasını bir çok kulübün de istemediği ve bu konuda Demirören’in yanında olduklarını bildirdikleri belirtildi JAVİ BİZİ İSTİYOR Yıldırım Demirören, anlaştıkları Sevilla’lı stoper Javi Navarro’nun, Beşiktaş’a gelmek için adeta can attığını da dile getirerek, “Navarro ile her konuda anlaşmaya vardık. Şu an transfer gündemimizdeki tek oyuncu o. Biz de kendisi renklerimize katmayı çok istiyor. Umut ediyorum ki bu işi en kısa süre içinde çözeceğiz. Navarro’yu da alırsak, çok daha iyi bir takım oluruz. Taraftarlarımız biraz daha sabretsin. Onlara bu transferi de müjdeleyeceğim” diye konuştu ESCAPE’E YILDIZ AKINI Bodrum Torba’da kongre üyesi Affan Akbudak ve Adnan Kapucu’nun sahibi olduğu Escape Beach-Resort’un açılışına Yıldırım Demirören’in yanı sıra G.Saraylı Murat Polat, Beşiktaş kongre üyesi Ege Ordu Komutanı Org. Şükrü Sarıışık ile Güven Kulabaş, Kadir Kılıç, divan üyesi Y.Güngör Şahin, Sedat Keçeli, Ali Ergün, Vasfi Tabakçı ile çok sayıda sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri de katıldı. Vatan |
ya yine afedersiniz arkadaşlar ama boş bir konuşma nie bu konuşmayı yaptı karşısında sadece fb yok 13-14 kulup ver yabancı konusunda bu başkan böyle açıklamalara devam ettikçe biz daha çokkk üzülürüz |
Alıntı:
|
aynen mert bende gülüyorum :D:D bizim için can atıyormuş teknik direktörüde öyle demişti diğer futbolcularada öle demişti ya resmen kendini rezil ediyor komik duruma düşürüyor milleti güldürmek için elinden geleni yapıyor bravo doğrusu |
Boş konuşuyorsun Demirören. Sen kendi işine bak. Beşiktaş'ı düşün, sanane diğer kulüplerden. |
ya cani SIKILIYOR galiba.. bos bos konusmalardan biktim ya.. gidiyor konusuyor.. ne konusudugunu bilmiyorki adam yaw..:D |
Bu Konuşmada Ne Var ? Soru Sormuşlar Yabancı Kontenjanıyla Alakalı Oda Cevap Vermiş ve Doğruları Sölemiş Tek İstemeyen Biz Gibiyiz Kontenjan Acılımını Ama Anadolu Klüpleri Dünya Zarar Uğrayacak Haberi Yok Topcuları Para Etmeyecek Artık 3 Büyükleri Tokatlayamayacaklar.. Eften Püften Herşeyde Demiören'e Sırf Eleştiri Olsun Diye Birşey Bulmayın ya.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
haklısın efe navarro bizim için can atıyordur tamam büyük kulubuz ama abartma ya navarro bizim için can atacak kendimizi milan real le falan kıyaslamayın helguerada bize tamam demişti ama daha teklif bile yapmamışsız inanamayın bu tür haberlere gelirim anlaşabiliriz demiştir ama bizde oynamak için can atmasına inanmak yanlış olur keşke beşiktaşta oynasam falan büyük takım avrupada herkes tanıyor diyecek hali yok öyle olsa diğer futbolcularda gelirdi ülkemize tek akıllı navarro değil ayrıca para için gelecekse bize ne fadası olacak para kazanıp gidecek frank de boer den farkı ne olabilir o da geldi berbat oynadı gitti o zaman hiç gelmesin yüreğiyle oynayacaksa gelsin kendi kendinize tuzağa düşmeyin ya |
Alıntı:
Sizde Gelmiş Burda Başkan Böyle Söyledi Die Eleştiriyorsunuz Basitce.. Navarro'nun bize Gelmek İstemesi Kadar Doğal Bişi Yok.. (Bu Şartlarda) |
ronaldinho 33 yaşındada gelmez efe gecen sene ze roberto örneğini unuttun sanırım :) hatırla istersen hele hiçbir zaman can atmaz biraz daha destekli sallasan bence daha iyi olur ya bak arkdaşım bu ilk yaptıgı iş değil 13 takım yabncı saysının artmasını istiyor oda çımış tek başıma fenerle savaşıyorum diye ortamı geriyor yani ben istiyorum veya istemiyorum diyemezmi nie ortamı geriyor yabancı saysısı artarsa fb ye yetişemeyecek bunun o da farkında ondan böyle konusuyor gecen senede böyle açıklamalra yapıyrodu bizim yönetim çıkıp bu tarihiğ yazın şampiyonm olacağız die açıklama yapıyor bu iddaa değildir eminliktir iddaa olabilmesi için şampiyon olacağımıza inanıyoruz demesi gerekir o açıklamayı yapıyor sonra basında beşiktaş hakemleri etkiliyor iş bitti şike var diye adımız lekeleniyor fb medyası bizi karalıyor sonr yönetici çıkıp teşvik primi normaldir diyor hemde şampiyonluga giden maçlarda bu kadar saçma açıklamalr yapılamaz sonra takım zan altında kalıyor şampiyon olsaydık hile şike bilmem ne diye basın ortalıgı ayaga kaldıracaktı bu kadar anlamsız açıklamalar bizi lekeliyor hala pembe hayallerdesinz ya helal olsun ya |
bence başkan haklı başkana çok yükleniyosunuz arkadaşalr |
ya arkadaşlar başkanımızın konuşmalarına inanmyabilirsiniz ama saygı sınırlarını aşmayalım o sonuçta gönül verdiğimiz takımımızın başklanıdır. Acaba başkanın dediği gibi Navarro gelmek istiyorsa gerçekten o zaman ne diyeceksiniz. |
biz gelmek istemiyor demekdik gelebilir ama can atmıyorduk beşiktaş olmazsa futbolu bırakırım beşiktaş için şunu yaparım demiyordur |
navarro transfer edılırse bence yılın en iyi transferi olur. |
Paran yoksa param yok de be kardeşim... |
Artık türkiyede,avrupada ve hatta dünyada forma aşkı diye birşey kalmadığı için futbolcular para için her kulübe gidebilirler.O kulübe gitmek için canda atabilirler.Yani para varsa bir kulüpte her futbolcuyu alabilir.Artık böyle işliyor valla.Navarroyada bizden başka kimse o parayı vermeyeceğine göre navarroda bize gelmek için can atar tabii.Hatta geldiğinde ben doğuştan beşiktaşlıyım derse şaşırmayın derim.:burnout: |
her türlü destekliyoruz başkan bu adamlarla savaşında |
parayı basarsan canda atar taklada |
beğensekde beğenmesekde baskanın her yapdıına her söylediğine büyük tepkiler vermeyeim arkadaslar.dost war düşman var.açık vermeyin |
neden tepki vermicez arkadaşım.iyi şeyleri nasıl desteklersek kötü yapılanlarıda eleştircez ki iyisi olsun.. bu yıldırım demiröreni ben beşiktaşa layık görmüyorum.bence hemen bırakmalı o olduğu içinde kimse karşısına çıkmıyor yeter ya artık şampiyon olalım.. |
Tabi bende artemise katılıyom demirören bu takıma yakışmayan bi başkan zaten icraatlarıda ortada 3 senedir uefa da gruplardan çıkamıyoz son şampiyonluk bilgiliyle harcanan para gırla hiçbirşey yok sanki fenerbahçe düşmanı bi profil çiziyo onlarla uğraşıyo ve bizim büyüklüğümüzü zedeleyen ve dilinden düşürmediği beşiktaşlılık duruşunu yerle eksan eden bi başkan fenerle uğraşmaya gerek yok arkadaşlar bzm büyüklüğümüz zaten ortada |
| Türkiye`de Saat: 12:45 . |