![]() |
Tello sahne alıyor Tello sahne alıyor Turnuvanın ilk karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan başarılı sol kanat oyuncusunun zorlu 90 dakikada oynaması bekleniyor. ilk maçta Ekvador’u 3-2 mağlup etmeyi başaran Şili, bu mücadeleyi galip tamamlarsa ikinci tura yükselmeyi garantileyecek. Şili-Brezilya karşılaşması saat 23.00’te başlayacak. Kaynak: Fanatik |
haydi be göster kendini |
yine yedek kalmaz umarım |
bzım tello yıne yedek kalırr onun yerınde lıverpoollu bı adam oynuyoorr... |
ya liverpool ya besiktas ne fark eder :) |
hangi kanaldıııı???? |
bu tellonun sahne aldıgıda alacagıda yok yıne yedek malesef. barı orda durmasada kampa katılsa, Ben bu adamdan umudu kesmeye basladım şili buyuk bı takım olmamasına ragmen kadroya gıremıyo malesef |
şili de yedek kalıyosa vay halimize |
meksida yenerse tello hazırlık kampına katılıyo |
tello oynadi mi hic maclarda bende tv8 yok bakamadim maclara ?? |
3. maçta oynatır heralde brezilya maçında sol felçdi |
bakalım görelimmmm |
ya telloyu bilmem de şilinin forveti ne öle yaw, onu nası görmüyo büyük klüpler adamın yapamadığı şey yok brezilyayı tek başına dağıttı adam. Tello da 3. maç oynayacaktır merak etmeyin, şili de turu geçer iyi takım... Brezilya dan çok daha iyi oynadılar ama bir kademe hatası başlarını yaktı... |
gitmesin paşa tek yıldızımız... |
izleyenler çok hızlı çok iyi diyor ama bide biz izleyelim bakalım |
ahhh bi göre bilsem şu futbolcuyu süper kupada görcez galiba bu gidişle... |
Alıntı:
bu arada tello antrenmanda sakatlanmış arkadaşlar. oynamamasının sebebi o. ikinci maçtada kazanan kadroyubozmamıştır hoca. ama 3.maçta eli mahkum sakat var okanatta ve cezalı var. oynatacak mecburen. |
Türkiye`de Saat: 03:03 . |