![]() |
mert abi şunu söyleyip durma sinir krtizi geçircem bu yönetim nie bu kadar saf die ya saygım ve sevgim vardı 1.5 sene önce sevgim bitti ama saygım vardı sonuçta o koltukta başkan olraka bizi temsil ediyor die saygılı olmaya calışıyordum ama saygıyıdı bitirdi ya olamaz bu kadar |
Kanalı doğan grubuna peşkeş çektklerinde neredeymişler. Şimdi mi akıllarına gelmiş. |
bizimkilerde aynısını yapmalı beşiktaş tv bu kadar ucuz olamaz olmamalı |
Millet parayi vurunca akillarina geldi herhalde Bir is yapmadan arastirin bakalim ne kadar degeri var baska ilgilenen olurmu diye |
şu antlaşmalardan anlıycak biri lazım bu takıma |
Dünya üzerindeki en acemi yöneticiler bizimkiler malesef. ne yöneticiliği becerebiliyorlar, nede ticareti. 5 e alıyorlar 1 e satıyorlar. fazla uzatmaya gerek yok BJK TV de zaten beşiktaştan başka herşey var maşallah. Tv yi ne zaman açsam bir hatun para dağıtıp duruyor. ula benim anlamadığım paramız yok diyorlar, habire para dağıtıyorlar. Aydın doğan kendine prim yapıyor bizimkilerde onun reklamını. kapatın gitsin bari zaten bir işe yaradığı yok. Gs TV yi açıyorum adamların antrenmanını felan canlı vanlı veriyor. bizimkilerde o sıra 2 ay önce bitmiş olan sahilde top oynayan 5 tane adamı gösterip duruyor. |
sinir krtizi geçircem bu yönetim nie bu kadar saf die ya saygım ve sevgim vardı 1.5 sene önce sevgim bitti ama saygım vardı sonuçta o koltukta başkan olraka bizi temsil ediyor die saygılı olmaya calışıyordum ama saygıyıdı bitirdi ya olamaz bu kadar acemi amatör bir yönetim ya OLAMAZ bu kadar rezillik |
bencede |
bu yönetimle bu kadar işte millet malı götürüyor!!biz bakıyoruzz biraz daha ciddiyetttttttttttt... |
Türkiye`de Saat: 12:49 . |