![]() |
Rahat ol Paşa! http://img509.imageshack.us/img509/8...lam0207dk9.jpg Ertuğrul Sağlam, sabah antrenmanı sonrasında Ricardinho ile görüştü ve Sambacı'ya mesaj verdi: 'Kesinlikle kalmanı istiyorum...' 02.07.2007 ‘Kendini hazırla’ Beşiktaş’tan gönderileceği yönünde söylentiler çıkan Ricardinho ile Ertuğrul Sağlam dünkü sabah antrenmanında biraraya geldi. Genç çalıştırıcı Brezilyalı yıldıza, “Kimseye seni istemediğim, kadroda düşünmediğim yönünde bir şey söylemedim. Yönetime bu konuda rapor da vermedim. Ancak yeni sezonda diğer oyunculardan olduğu gibi senden de özel isteklerim olacak. Sana yeni görevler vereceğim. Buna göre kendini hazırlamalısın” dedi. ‘Başarılı olacağız’ Sağlam’ın Rico’ya, “Lider oyuncu kimliğini ön plana çıkartmalısın. Şampiyonlar Ligi’nde sana çok iş düşecek” diyerek Sambacı’yı motive etti. Bu sözler sonrasında rahatlayan Ricardinho da, “Beşiktaş’ta olmaktan çok mutluyum. Birlikte başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Teknik ekip değişimine en çok sevinen isimlerdenim. Geçen yılki başarısızlığı geride bırakıp, elele zirveye oturacağız” yanıtını verdi. |
hiç güvenmiyorum ama bi başlasın şu lig görelim faydalı olabilecek mi |
Umarım Ertuğrul Sağlamla birlikte liderliğini bu sene görebiliriz. |
Alıntı:
|
ertuğrul sağlam paşadan maximum seviyede yararlanır eğer yarar sağlamazsa değil 11 de kadroda bile olmaz |
ya bu Ricardinho sanki sıradan bir futbolcu imiş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya bu beni bir hayki üzüyor. ya bu adam Brezilyada defalarca milli olmuş bir futbolcu. Ayrıca geçensene takım olarak iyi değildik.Tigana zede idik. Tigananın şahsiyetsiz futbolu bizi mahvetti. öyle oynayan takımda ronaldinho olsa ne yazardı messi olsa ne yazardı. mühim Ertuğrul Hocanın olan takım oyununu oturtması. siz Rico yu ozaman görün. |
Lincoln Transferi ile Gs Yeri Göğü İnletti Bizde Rico Var Gitsin Diyoruz Lincoln'e Rico'yu Sorsalar üstadım Diyecektir. ;) |
Alıntı:
|
çok iyi bi kadro oluştu bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ricoPaşa kalmalı gereken oyuncuların en başında geliyor. Sergen ve rico gibi oyunculardan maximum seviyede faydalanabilmek lazım buda teknik heyetin işidir.. verim almayı bilmek gerekir, oyuncu takımda problem yaaratırsa ancak ozaman gönderilmelidir diye düşünüyorum.. |
işte bu güzel haber |
Rico, hepimiz senin arkandayız... |
nasıl bir mantalitemiz var ya, daha düne kadar ricardinho için deli oluyorduk, şimdi gitsin diyebiliyoruz, kusura bakmayın ama bizlerde inanılmaz bir maymun iştahlılık söz konusu ve oyuncuları çok çabuk harcayabiliyoruz, ricardinho'nun gitmesinin istenmesi kafalardan bile geçirilmemeli... |
Ricardinho'nun futboluna laf yok.O bizim paşamız.Ama sonuçta takdik gereği ricardinho veya delgado ikilisinden birini göndermeliyiz.Yan yana oynayabilecekleri tek sistem 4-3-2-1 sistemidir.Ama ozamanda tek forvet olacak.Nobre olmayacak.Ertuğlul hocada zaten 4-4-2 oynayacağını söylemişti.Bu sistemde ikisi beraber oynayamaz.Oynarsada tello veya yozgatlı oynamaz.Ozaman yine kanatlar olmaz.Yani uçamayız...Onun için ikisinin olması sorun yaratır diyorum.İkisinden birini seçmek gerekirsede delgado derim yine.Tekrar söylüyorum ricardinho nun futboluna birşey diyemem.Denemezde zaten.Ama herşey beşiktaşın başarısı için sonuçta. |
bence delgado ve nobre zaman zaman degişmeli olarak forvette oynatılabilir. Onun dısında taktik 4-4-2 olursada rico ve delgado yine degismeli oynayabılır, zaten sakatlık ve cezalarıda hesaba katarsak kesinlikle kalmalı paşamda delgadoda. Ayrıca bir gercekte suki hala yabancı stoper yada kim olacaksa alınamadı ve muhtemelen kampa gec katılacak bıdaha bırını gonder yerıne bı yabancı daha al dersek bu 1 ay daha ıster yenı sezona zor yetısır , gecen sene riconun gec gelısı gıbı. Bır kere olsun tam kadro kamp yapmak lazım faydasını cok gorucez |
Değişmeliden kastın ilk yarı biri oynar ikinci yarı diğeri oynarmı acaba?Öyleyse yazık diyorum ben verdiğimiz paralara.Millet 8 yabancı alıpta ilk 11'de oynatmaktan yana,biz ise bir yabancıyı yedek bekletiyoruz.Hemde süper bir yabancıyı.Madem paraları basıp 6 yabancıyı alıyorsak ilk 11'de oynatacaz.Ozaman yabancıların ne özelliği kalır.Hem ozaman daha büyük felaket olur.Sonuçta 45 dk'lık oyunculardan nekadar verim alınılabilirki... |
Daha bir kaç ay önce rico kraldı.Medyanın dolduruşuna gelmeyin arkadaşlar.En büyük kozumuz rico.. |
Geçen senenin çok üzerinde durulmaması fikrindeyim. Delgado da Rico da kaliteleri tartışılmayacak oyuncular. Futbolcunun sahaya kalitesini yansıtmasında motivasyon çok önemlidir. Ertuğrul hoca dan bu sene çok şeyler bekliyoruz. Futbolculara o inancı yansıtacak inşallah... |
rico için bile kalsın mı gitsin mi tartışması yapıyoruz,bu kadar da olmaz bence |
Bir aydinlansa Rico pasamizin gidip gitmiyecegi biri diyor gidecek diyeri diyor kalacak insallah kalir..Ricoyu gondermek demek basdan sampiyonlugu satmak demek ayni zamaninda Nihat gibi..insallah Rico kalici olur ayni Delgado gibi bu iki futbolcu kesin desteklenmelidir!!!! |
Rico pazarlığı Yıllık 1 milyon 750 bin Euro alan Ricardinho bonservisi ücretsiz verilirse gidecek. KARTAL bir yandan savunmaya adam ararken diğer yandan da Ricardinho konusunu çözümlemek istiyor. Geçen sezon parasını zamanında alamadığı gerekçesiyle takım içerisinde huzursuzluk yaratan ve Katar başta olmak üzere bazı teklifler alan Brezilyalı yıldız yönetimin izin vermesi halinde gitmek istiyor. Menajeri Juan Figer’in hafta içinde İstanbul’a geleceği ve yönetimle masaya oturacağı belirtildi. Ricardinho, geçen sezon başı Corinthians’tan 1 milyon 750 bin dolara alınan bonservisinin bedava verilmesi halinde ayrılmak istiyor. Yıllık 1 milyon 750 bin Euro alan Sambacı’nın ayrılmasına yöneticilerin büyük çoğunluğu sıcak bakıyor bu düşünce başkan Yıldırım Demirören engeline takılıyor. ‘GİTMESİNİ İSTEMEM’ TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam’ın önceki gün idmanda özel olarak görüştüğü Ricardinho’ya “Sistemime uyarsan ve oynarsan ben seni kesinlikle göndermek istemem. Ancak senin bir rahatsızlığın varsa ve yönetim de izin verirse gidebilirsin” dediği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin Sambacı’ya verilen yıllık ücreti de düşünerek Ricardinho’yu göndermesi halinde yerine uzun boylu ve kaliteli bir forvet almayı planladığı öğrenildi. Ancak son karar menajeriyle yapılacak görüşme sonrasında verilecek ve kafalardaki soru işaretleri kaldırılacak. Haber: KARTAL YİĞİT 5.7.07 |
Türkiye`de Saat: 14:38 . |