![]() |
başka :D musampada rico ve delgadodan deerli ardanın ne istatisliği ve kariyeri var arda arda diyorlar bu sene kaç maç kurtardı sanki o bile ricodan delgadodan bobodan fazla ya emin olun delgado fenerde olsaydı veya rico fenerde olsaydı en az alex kadar başarılı olurdu tigananın siteminde böyle oynadılar |
tamam kardeşim biliyorum ben rico nun da delgado nun da alex kadar iyi hatta daha iyi oyuncu olduğunu,doğru diyosun fenerde sistem tamamen alex e boş alan açmak üstüne kurulduğu için öle bir istatistik var dolayısıyla bence de alex e biçilen değer çok fazla, ardayı anlayabilirim sonuçta daha çok genç bir oyuncu ben bu sene özellikle delgadodan çok üst düzey bi performans bekliyorum özellikle şamp. liginde... |
Seneye delgao ve bobo türkiyenin en pahalı futbolcuları olurlar bence.Hemde açık ara.Enazından 7.5-10 milyon euro yu bulur bonservisleri.Ama gerçek bonservis bedeli bunlar gibi saçma sapan rakamlar değil. |
Bu ligin en pahalisi Delgado ve Arda olur bence , bu sene Delgadodan cok bekliyorum ben ! |
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...:hmmmm2: |
bırakalım bu boş işleri ya anketmiş manketmiş çok saçma kaliteli bir lig olsaydı uefa kupasındsa her sene üstlere oyanayan taKIMLArımız olurdu şampiyonlar liginde ilk turdan elenmezdik |
Ricardinhonun kariyerindeki asistler alexinkinden daha fazla. |
değerler yanlıs kesinlikle |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |