![]() |
Kasımpaşa ile oynayacağız Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa ile 6 Temmuz Cuma günü hazırlık maçı yapacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki karşılaşma saat 18.30'da başlayacak. Siyah-beyazlılar, 7 Temmuz Cumartesi günü de kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek. Kaynak: AA |
yeni bir sezon, yeni bir takım yeni bir hoca hayırla başlar hayırla biter inşallah. |
benim için bu maçların bir önemi yok nie hazırlık maçlarında böyle takımlarla oynuyoruz biraz ciddi takımlarla oynayıp gücümüzü görsek ya |
bu macla yeni oyuncular biraz takima isinmis olur |
ii de abi nie kasımpaşa başka takım yokmuydu diğer hazırlık maçlarıda böyle galiba :) biraz güçlü takımlarla oynasaydık yenilsek bile gücümüzü görürdük daha iyi olurdu bunlara 5-10 atsalar ne olcak bence daha güçlü tkaımlarla karşılaşmalı bu rakiplerle değil |
5-10 mu atcaz :D abi bu 1. lig takımı deil mi bence iyi bir prova olur, hazırlık maçları daha çok taktiği oturtmak amaçlıdır bence iyi takımlara karşı oynarsak taktiği çok iyi oturtabileciğimizi sanmıyorum, tabii ki 1-2 tane iyi takımla maç yapılmalı ama daha çok bu tip takımlarla prova yapılmalı bence... |
futbolculara şuan itibariyle sadece yükleme yapılıyor. o yüzden güçlü rakiplerle oynayarak sakatlanma riskine girilmez. biraz futbol bilgisine sahip olalım yada eleştirmekten vazgeçelim. |
Alıntı:
|
5-10 atcaz demedim bu takıma 5-10 atsalar ne olcak daha güçlü rakiplerle karşılaşsınlarki gücümüzü görelim dedim şampiyonlar ligi ön eleme maçı oynayacağız üst üste süper kupa lig maçına falan cıkcaz bu sıcaklarda bence güçlü rakiplerle karşılaşılmalı ve kondisyon sa kondisyon sistemse sistem denenmeli diğer takımlarda galiba bunlar gibi yoksa rakibi hafife alıp bu maçlara bakıpda bir trömso faciasıda biz yaşamayalım hayal kırıklığı olmasın gidelim güçlü takımlarla yapalım yenile yenile mücadele ede ede eksikleri gidere gidere daha iyi oluruz herşeye zordan başlamak daha iyidir kolaydan başlarsak zorlarda takılırız ama zordan başlarsak kolayları daha rahat geçeriz bence böylesi daha iyi olur ZORDAN BAŞLAMAK HER ZAMAN DAHA İYİDİR not= ayrıca diğer hazırlık maçlarıda bu maçlar gibi aralarında bizim kapasitemizde olan takım yok hepsi altımızda bizi zorlayacak takımda yok !!! (bari onlar güçlü olsaydı) |
hadi hayırlısı deyip başlamak varken. niye niye niye anlamıyorum. ne yani futbol bilgisi olmayanların eleştiri getirmesine evetmi diyorsunuz. ozaman siz doğrusunu söyleyin çünkü sizin fikrinize saygı duyarım. bilmeyenlere değil. |
burası forumsa herkesin fikri önemlidir kimine göre serdar özkan ricardinhodan daha iyi bile gözükebilir 6200 kişiden fazla üyenin fikirleri aynı olcak değil kimisi onu sever kimisi bunu önemli olan birbirimizi kırmadan FİKİRLERE SAYGILI OLMAK tabi bunun siz büyüklerin yapması gerekir sonuçta bizden biraz daha olgunsunuz ama siz ortalıgı karıştırıyorsunuz o ayrı bir konu şimdi gelelim eleştirilere bu yönetimi eleştirince suçlu oluyoruz bugun celal kolot açıklama yapıyor helguera bize menajer aracılıgı ile gelmek istediğini söyledi ertuğrul sağlam kabul etmediği için vazgeçtik ŞİMDİ SORUYORUM = suçu ertuğrul sağlama atmadımı bu ülkede hangi teknik direktör helguerayı istemez nie böyle yalanlarla taraftarı avutmaya çalışıyor nie DÜRÜST OLMUYORLAR işte benim isyanım buna yıldız oyuncu derdine falan deil dürüst olmaları daha önemli benim için tabi avrupada her teknik direktör bizi istiyor diyen alamayacağımız oyuncu yok diyen başkanın yöneticiside bu kadar olur SAYGILARIMLA |
konumuz sadece ilk hazırlık maçı oda antreman sahasında yapılacak bi maç. yani antreman maçı teknik taktik maçı değil. ben sadece bu konu üzerine yorum yapıyorum. genel olarak algılarsan tabiki saygısızca gelebilir yazdıklarım. rica etsem sadece bu konu üzerinde yazdıklarıma göre değerlendirin. bu arada ben kimse yol gösterici rolü üstlenmem; gençler kendi özgün fikirleriyle var olmaya çalışsınlar. |
Alıntı:
|
evet antreman maçı tamam ama diğer maçlarda bu maçlardan farksız kamp programına bakarsan görürsün zaten hepsi böyle takımlar gibi bu maç belki deneme olabilir ama diğer hazırlık maçları biraz daha zorlu olmalıydı bence size gelince size rol üstlenin diyen yok ama yaşını başını almışsın biraz daha fikirlere saygı duyabilirsiniz çünkü sizden hatta bizden sonraki gelceklerde bizi örnek alacaklar biz böyle yaparsak onlar daha kötü şekilde yapcak burası tartışma platformu değil herkes dilediği fikiri yazabilir ve bunu eleştirip küçük düşürme hakkına kimse sahip değildir modlar süper modlar herkes eşit şekilde fikirlerine saygı duymalıdır ki suana akdar böyle olması için elimziden geleni yapıyoruz neyse az önceki soruma devam ediyorum ŞİMDİ SORUYORUM = suçu ertuğrul sağlama atmadımı bu ülkede hangi teknik direktör helguerayı istemez nie böyle yalanlarla taraftarı avutmaya çalışıyor nie DÜRÜST OLMUYORLAR işte benim isyanım buna yıldız oyuncu derdine falan deil dürüst olmaları daha önemli benim için tabi avrupada her teknik direktör bizi istiyor diyen alamayacağımız oyuncu yok diyen başkanın yöneticiside bu kadar olur BU YALANA KİM İNANIR bu ertuğrulu zor durumda bırakmaktan başka nedir ? |
bence en az 3 gol atcaz ama 1.lige yeni ciktilar kücümsememek lazim derim bu arada hamburglada bi mac yapcakmisiz ama ne zaman bilmiyom |
Bakalim nasil oynayacagiz, yine bir yeni takim, yeni transferler ... |
bu maç tombaladan çıkma bir maç. türkiyede yapılan antremanları denemek için yapılacak . planlı olmayan sonradan karar verilen bir maç yani. yurt dışı kampında güçlü takımlar var merak etmeyin. bari bjk tv bir işe yarasada canlı seyretsek. ama nerde onlar yine bil bul kazan koyarlar ekrana. |
İlk maç olduğundan birşey demiyorum ama sonraki hazırlık maçları daha ciddi ekiplerle olmalı bence.Çünkü daha güçlü ekiplerle yaparsak kendi eksiklerimizi daha iyi görürüz.Güçlü derkende real madrid,barcelona,chelsea demiyorum tabiiki.Sonuçta 100.yılımızı bence AEK maçında 5-0 yenilerek kazanmıştık.Onun için hazırlık maçalrı çok önemsenmeli... |
bjk tv veriyo mu? |
merak ediyorum takımı |
Kardeşim Neyi Tartışıyosunuz Bu Maclar Sistemi Oturtmak İçin Sadece Güclü Rakiplerle Oynanmaz.. Ayrıyaten Güclü Rakiple Oynadıgın Zaman Olası Bi Maglubiyette Moral Bozuklugu Yaratır Maglubiyette Zaten Olasılıgı En Yüksek Sonuc Olur Cünkü Sistem Oturmamış Gelen Futbolcular Kaynaşmamış Neden Bu Risk Alınsın.. Herşeyide Eleştiri Olsun Diye Yazmayın Ya Abartmayın Herşeyde Negatif Eleştirilmezki Kardeşim.. Doğru Yapılan Bi İşe Bile Eleştiri Geliyor Ne Yapsalar Yaranılmıyor Size Olmaz Bu Kadarda.. |
inşallah tv naklen gosterir. izlemek için sabırsızlanıyorum. ertugrul hoca batuhan a şans verse bari... |
bağzıları kasımpaşa sporu kolay rakip görüyor birinci liğe çıkmış herkez aynıdır sadece oyuncu kalitesine yansımaktadır mücadeleci takımdır başarılar beşiktaş güzel sonuçla başlayım güzel sonuçlarla bitirmesi sevindirici olur (HERKEZİN BİR GÜN BEŞİKTAŞLI OLMASINA GEREK YOK ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞLI OLMAK HERKEZE NASİP OLMAZ HERKEZİN BİRGÜN BEŞİKTAŞLI OLMASINA GEREK YOK ÇÜNKÜ HERKEZİN GÖNLÜNÜ FETETMİŞ AMA UNTANCINDAN SÖYLÜYECEK YÜZLERİ YOK ) söz: GÜNGÖREN ÇARŞI EDİP MERAN ERKAN |
Alıntı:
bencede en azından bu tip maçlarda işe yarasa bari bjk TV... |
bjk tv anca aptal aptal şeyler verio, hele o yarışma nedir kadın resmen fırça kayıyo hadi arayın , yoksa bulamadınız mı, bu kadar kolay soru bunuda bilemiyorsanız sizden şüphe duymaya başlayacağım....................vs.vs madem sahip çıkamıyorsunuz kanala kapatın kardeşim istemiyoruz biz bjk tv felan |
maç başladı şuan ama yayyın yok heralde |
Beşiktaş 6-1 kazandı... Haberi bu sitede okudum... Besiktas Taraftar Sitesi - Beşiktaş:6 - Kasımpaşaspor:1= |
http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...kasimpasa07hbr Beşiktaş:6 - Kasımpaşaspor:1 Futbol Takımımız, bugün hazırlıklarını iki grup halinde sürdürdü. Bir grup oyuncumuz antrenman yaparken, diğer grup futbolcumuz Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Kasımpaşaspor ile karşılaştı. Ekibimiz mücadeleyi 6-1 kazandı. Milli, yabancı futbolcularımız ile sakatlıkları geçtikten sonra takımla çalışmalara başlayan Burak Yılmaz, Baki Mercimek antrenman yaptı. Şili Milli Takımı’ndaki Tello, tedavileri süren Murat Şahin ve Mert Nobre çalışmada yer almadılar. Bu gruptaki oyuncularımız toplu ısınmanın ardından tekniğe dayalı bireysel çalışmalar yaptı. Oyuncularımız, 5’e 2 pas çalışmasının ardından şut çalışması yaparak idmanı bitirdi. Takımımız yarınki son çalışmanın ardından öğleden sonra Avusturya kampı için Almanya’ya hareket edecek. Antrenmanda yer almayan futbolcularımız ise Turkcell Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor ile hazırlık maçı yaptı. İlk golü oyuncumuz Aydın Karabulut 12. dakikada kaydetti. 20. dakikada Kasımpaşa’dan Alparslan yanıt verince skor 1-1 oldu. 26. dakikada Gökhan Güleç’in penaltıdan kaydettiği golün ardından ilk yarı 2-1 üstünlüğümüz ile sona erdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Siyah-Beyazlılarımız, Aydın Karabulut’un 55. dakikadaki golüyle skoru 3-1’e getirdi. 70. dakikada Can Erdem, 80. dakikada Serdar Özkan ve 85. dakikada Mehmet Yozgatlı’nın golleriyle, Takımımız sahadan 6-1 galip ayrıldı. MAÇIN AYRINTILARI Hakemler: Cüneyt Çakır, Candaş Elbil, Oktay Biçer, Y. Murat Söylemez Beşiktaş: Atilla (İrfan Dk.46), Ali Tandoğan (Mustafa Doğan Dk.46), İbrahim Kaş, Koray Şanlı, Mehmet Sedef (Koray Avcı Dk.46), Fahri Tatan (Mustafa Aşan Dk.46), Kenan Özer (Ergun Aydın Dk.46 – Mehmet Yozgatlı Dk.70), Serdar Özkan, Aydın Karabulut (Can Gümrükçü Dk.46), Can Erdem, Gökhan Güleç (Emre İncemolla Dk.46) Yedekler: İrfan Selçuk Sezgin, Mustafa Doğan, Koray Avcı, Mehmet Yozgatlı, Mustafa Aşan, Can Gümrükçü, Emre İncemolla, Ergün Aydın Kasımpaşaspor: Ziya, Özgür (Serkan Dk.46), Alparslan, Cihat (Emre Dk.46), Gökhan (Adefemi Dk.46), Ünal (Mahmut Dk.46), Ömer (Sabri Dk.46), Mertan (Barbaros Dk.46), Mustafa (Ali Dk.46), Ender, İbrahim (Ruşen Dk.46) Yedekler: Kani, Serkan, Emre, Adefemi, Mahmut, Sabri, Barbaros, Ali, Ruşen Goller: Aydın Karabulut (Dk.12, 55), Gökhan Güleç (Dk.26 penaltı), Can Erdem (Dk. 70), Serdar Özkan (Dk.80), Mehmet Yozgatlı (Dk.85) Alparslan (Dk. 20) (Kasımpaşa) http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...n=13879&tipi=K http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...n=13880&tipi=K http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...n=13882&tipi=K http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...n=13883&tipi=K http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...n=13884&tipi=K http://www.besiktasjk.com.tr/tr/images/main/pix.gif http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...n=13884&tipi=K |
e iyi prova olmuş :D ligde banko iki maçımız var desenize |
1. Batuhan'ı kadroya alıcaktı.. 2. Mehmet Yozgatlı anlaşılan ilk 11'de çıkamıyacak sahaya sonradan giricek.. Ben bunu anladım.... |
2. Mehmet Yozgatlı anlaşılan ilk 11'de çıkamıyacak sahaya sonradan giricek.. Ben bunu anladım....[/quote] nerden anladın? |
Anlamak Zor Değil Kadroya Bakarsanız Hiç As Oyuncu Yok As Diye Düşündüğümüz Oyunculardan Bitek M.yozgatlı Var.. Emin Olmadıklarını Oynatmış Ertuğrul Belliki.. |
havali abi batuhan milli takımda şuan |
Bu maçta 2 gol attı diye demiyorum ama Aydın çok iyi bir futbolcu.Busene Batuhanla birlikte as kadroda bulunması gerekir bence.Çok iyi bir kumaş var.Öbürküler ise istanbulspora gönderilmeli.Tabi hepsi değil.Sonuçta paf takımımızda var.Orayada oyuncu bırakalım yani.:proud: |
abi aydın oynarsa ibrahim ya da telloyu kesmesi gerekmiyo mu??? |
Aydın Sol Kanat Tello yada akını Kesmesi Gerekiyor Evet.. Ayrıyaten Şu Kadroda Aydın 11'de Olamaz İstanbul'a Gönderilsin 1 Yıl Süper Lig Tecrübesi Edinir.. Bu Maçtan Sonra Ertuğrul Süpriz Bi İdeal 11 Kurabilecegini Düşünmeye Başladım.. |
Doğru söylüyorsunuz ama unutmayınki sol bekimizdede İ.üzülmez var.Yaşlı ve sakatlanma riski çok.Onun için sol beke tello çekilip,sol açığada İ.Akın konulabilir.Akınında yedeği aydın olur.Bence gayet normal.Çünkü tello defansif yönü daha kuvvetli bir oyuncu. Ama eğer sol beke bakiyi tercih ederseniz bilemem.:proud: |
Kasımpaşa' da 1. ligde şuanda. Her ne olursa olsun aynı ligde mücadele edeceğin bir takımı, yedeklerle bu skorla yenmek moral açısıdan iyi birşey. İnşallah iyi olacağız bu sene, ümitliyiz bakalım... |
Türkiye`de Saat: 13:19 . |