![]() |
1 yabancı daha kazanmak için 2.5 senelik adamı türk yaptılar şimdi fenere yetişemeyiz onlar büyük adamlar getiriler die yabancı sınırını artırmak istemiyor bunuda bizim taraftar gerçekten güzel kanıyor her zaman ki gibi |
Alıntı:
Demiören Yaptı Onu Türk Biz Değil.. Demiören Türk Yaptı Diye Biz Yabancı Kontenjanı Acılmasına Karşı Olamazmıyız ;) |
Hem Sen Bi Beşiktaşlısın Milli Takımı Felan Geçtik Mali Dururumumuz Ortada Fenerle Yarışabilecekmisinde illede artsın artsın Diye Yorumlar Yazıyosun.. Onlar Parayı Bastırıp Daha İ Topcular Getirince Senin Karın Ne Olacak Beşiktaşın Yararına Ne ise Onu Savunuyoruz Sonucta Biz Burda.. |
Alla Alla benim birşeye kandığım falan yok.Demirören'in neden 6'da kalsın dediğini ilk ben söyledim zaten.Fb Adriano,Ronaldolarla ilgilenirken biz daha daha küçük futbolcularla ilgileneceğimiz için,Fb'nin bize ve tüm kulüplere açık ara fark atacağını bildiği için istemediğini söylemiştim zaten.O onun fikridir.Ben ise Fb'den korktuğumdan değil Türkiye rezil yabancılarla dolacağı için istemiyorum.Vede bu yüzden batuhan gibi yıldızların oynayamayıp Almanya'ya,İngiltere'ye gidip,onların milli formalarını giymelerinden korkuyorum.Zatende görüyoruz Almanya milli takımını.Şuanda 18 tane türk futbolcu var Almanya liginde.Ve kaçı bizim milli takımda oynuyo acaba??? |
8'e çıkarılır. Kulüpler biliğinin tavsiye kararı var. Tavsiye kararının alındığı toplantıya da sağolsun kulübümüz hiçkimseyi göndermemiş. Şimdi çıkıp medya aracılığıyla dertlerini anlatıyorlar ama nafile. |
farkındaysanız 6 yabancıyla olan tek ülke biziz ve diğer ülkeler başarılı oluyor ülkemiz bu şekildemi başarılı olacak ? başarıdan öldük dünya avrupa kupalarını ala ala yurt dışına oyuncu yollaya yollaya valla büyük başarılar yaşadık yabancısı çok olan ülkelerde hep başarısız oldu değilmi uyanın artık uyanın 6 yabancıyla bişey olmaz demirören gücü yetmediği için fb ye ezilceği için istemiyor ama gecen senede yabancı kontenjanı için nobreyi türk yağıyor almanlar devşirme takımla alman olmayan klose podolskilerle 3. oldu fransa 2. oldu uyanın HİTLER ZAMANINDA DEĞİLİZ ırk ayrımı yapamayız ülkenin başarısını düşünmeliyiz o eskidendi yok su bizde oynarmı yok milli takım söyle milli takım böyle diye ARTIK BAŞARI İÇİN BAZI ŞEYLER YAPILABİLİR BUNUN EN KOLYA YOLUDA EN BASİTİNDEN 6+2 OLMASI SINIRSIZ DEĞİL 6+2 OLMASI VE KADRONUN GENİŞ OLMASI alttaki oyuncuların bişeyler öğrenmesi gibi şımarması formanın tehlikede olduğu için çalışması gerektiği gibi EN AZ YABANCI SAYISI BİZDE HANİ NERDE NE BAŞARIMIZ VAR SANKİ ÜLKEDE KUPA BOLLUGUNDAN GEÇİLMİYOR böyle konuşmayın ya |
bence daha değişik yollar aranmalı. mesela ispanyanın 4 yabancı sınırlaması var. fakat ab ulkelerinden olan futbolcular yabancı olarak sayılmıyor serbest oluyor. buna benzer bişey yapılmalı. mesela 4+4 gibi yani 4 ab ulkesinden oyuncu ve 4 de diger bolgelerden olan oyuncu gibi. fakat alınan oyunculara da kriter konmalı. ornegin son 2 yılda 15 in ustunde mac yapmıs oyuncular alınabilir gibi. yoksa sınır tamamen kalkarsa anadolu klüplerinin ne hale gelecegini dusunmek bile istemiyorum. full afrika+ brezilya karması olur. |
tekrar söylüyorum, yabancı sayısı serbest bırakılmalı, başka yolu da yok bence... |
Yaa bende tekrar söylüyorum ozaman 6 tane adam gibi yabancı alsın takımlar görelim bakalım avrupada kupa gelmiyomu?Sen gider alırsan deivid,alex,edu,lugano,bouzid,linderoth,tello,ciss e leri avrupada başarılı olamazsın tabii.Adam gibi 6 tane alın bide 5 tane normalin üzerinde türk futbolcusu olsun(bunlar bjk da fazlasıyla var)avrupada zirveye oynarız. |
herkes tekrar söylüyor bende tekrar söyleyeyim 19 yabancılı chelsea yi 6 tane yabancı yetmez nie anlamıyorsunuz 8 yabancıyla sahaya cıkmak varken nie 6 cıkalım 6+2 olması lazım sınırsız deil ama 6+2 çok kaliteli kim ronaldinho yu mu getircez çok kaliteli 6 yabancı yabancılarda ülkemize gelmek için can atıyordu terry falan değil mi gelecek oyuncualr bu kadar bırakında 6+' ile biraz bişeyler yapalım ÜLKE ÜLKE DİYORSUNUZ BU ZAMANA KADAR YABANCI SINIR VARDIDA ÇOK MU BAŞARILI OLDUK tabi ülkemize gelmeyen kupa kalamdı avrupanın en ii liglerindeniz değil mi avrupada sınır yok ama ülkeleride başarılı çünkü örenek alıyorlar bizdede yabancı yok ya okan koç falan nasılsa oynarız die sımarıyorlar ibrahim akın falan ayrıca bizim takımda çok kaliteli türkler nerde baki falan mı ? hadi diyelim g.zan sakatlandı kim oynayacak hadi defasnsa yabancı aldık bobo sakatlandı forvet ne olacak bu kadar kısır düşünmeyin lütfen farkındaysanız 6 yabancıyla olan tek ülke biziz ve diğer ülkeler başarılı oluyor ülkemiz bu şekildemi başarılı olacak ? başarıdan öldük dünya avrupa kupalarını ala ala yurt dışına oyuncu yollaya yollaya valla büyük başarılar yaşadık yabancısı çok olan ülkelerde hep başarısız oldu değilmi uyanın artık uyanın 6 yabancıyla bişey olmaz demirören gücü yetmediği için fb ye ezilceği için istemiyor ama gecen senede yabancı kontenjanı için nobreyi türk yağıyor almanlar devşirme takımla alman olmayan klose podolskilerle 3. oldu fransa 2. oldu uyanın HİTLER ZAMANINDA DEĞİLİZ ırk ayrımı yapamayız ülkenin başarısını düşünmeliyiz o eskidendi yok su bizde oynarmı yok milli takım söyle milli takım böyle diye ARTIK BAŞARI İÇİN BAZI ŞEYLER YAPILABİLİR BUNUN EN KOLYA YOLUDA EN BASİTİNDEN 6+2 OLMASI SINIRSIZ DEĞİL 6+2 OLMASI VE KADRONUN GENİŞ OLMASI alttaki oyuncuların bişeyler öğrenmesi gibi şımarması formanın tehlikede olduğu için çalışması gerektiği gibi EN AZ YABANCI SAYISI BİZDE HANİ NERDE NE BAŞARIMIZ VAR SANKİ ÜLKEDE KUPA BOLLUGUNDAN GEÇİLMİYOR böyle konuşmayın ya |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |