![]() |
Bi Beşiktaşlı Geriye Düşecegini Bile Bile Nasıl Bu Kadar Çok Yabancı Kontenjanı Acılsın Diye İster.. Fenerbahce Avukatı Kesildiniz Başımıza Fenerliler Bile Bu Kadar Savunmaz Kontenjan Acılımını.. Milli Takımı Fln Gectik Diyelim, Beşiktaş Adına Düşünün Yabancı Kontenjanı Acılırsa Fenerle Yarışabilecekmiyiz Bu Ekonomide... ;) |
banane bu duruma düşürenler düşünsün ama bu yabancı sınır ile hiç bir yerde başarılı olamayız ayrıca burda kimse kimseye fbli veya başka birşey diyemez kimsenin buna hakkı yok istediğimi düşünürüm sen karışamazsın fb lide diyemezsin fb avukatıda diyemezsin haddini aşma istediğimi söylemekte özgürüm ben forum kurallarınada uyuyorum ne kadar beşiktaşl ıoldugumuda bütün sülale dahil alem biliyor öyle sallamakla olmuyor gerçekelri görmek lazım ayrıca sadece fb değil 14 tane kulup istiyor bu diğerleride 6+2 olsun diyor konya başkanı falan tek istemeyen biziz sınırsız demiyoruz 6+2 diyoruz biz hani futbol takım oyunuydu hani adriano gelse bişey olmazdı hani adrianolar gelmezdi şimdi birden bire nie adriano gelirse nolur demeye başladınız ? korkunun ecele faydası yok BU YABANCI KURALI DEĞİŞMELİ |
Ne Demek Sanane Ya Takımımız geriye Düşünce Hoşuna Mı Gidecek.. Gerçekleri Görmek Lazım Demişin Gerçekleri Görelim O Zaman Bak Gercekler Şunlar.. Fener Parayı Bastırıp Türkiyeyi Kabul Edecek Futbolcuyu Getirir İstediğini Mali Yapısı Oldukca İyi.. Ama Bizim Ekonomik Durum Ortada... Gerçek Şu Ki : Fener Kalite Bakımından Açık Ara Önümüze Gececek Kontenjan Acılırsa... Buna Hayır Diyecek Adamla Futbol Tartışmam Daha.. ;) Bu Gerceği Bile Bile de Fenerlilerden Daha Çok Kontenjan Acılsın Diye Savunanları Anlamıyorum.. |
bizi bu hale düşürende demirörendir |
Kardeşim futbol tabiiki takım oyunu.Bunu hersene görüyoruz zaten.100.yılımızdaki şampiyonlukta böyleydi.Adamlar ortegayıda getirmişti ve o sezon 32 puan fark atmıştık hatırlıyorsan.Onun için adriano gelmiş,ölmüş ronaldo gelmiş benim için farketmez.Hem keşke gelsede türkiye'nin adı daha çok duyulsa.Demek istediğim işte bu zaten.Satsınlar deividi,alexi,eduyu alsınlar ozaman adrianoyu,ronaldoyu.Sonrada iyi bir teknikdirektör.Ozamanda avrupada başarılı olamıyorlarsa ozaman konuşsunlar.Bide unutmadan durmadan chelsea deyip duruyon.Chelsea okadar yabancıyı oynattıda ne oldu çok merak ediyorum.Bi kupa aldılar.O da bizim aldığımız türkiye kupası gibi... |
karşılarında manu gibi arsenal gibi liverpool gibi takımlar vardı he tabi sen premier lig le süper lig bir tutarsan hiç tartışmaya gerek yok :D |
Yaa pardonda sende chelsea'nın kadrosuylan liverpolun ve arsenalın kadrosunumu kıyaslıyosun.Bak bakalım bi chelse ya bide arsenale. |
bilmem izledin mi maçlarını robben sakatlandı joe cola 6 ay sakatlandı carvalho sakatlandı ballack sakatlandı sheva sakatlandı terry sakatlandı şampiyonlar lignde carvalhoda yoktu zaten (liverpool elendiler) makelele sakatlandı son 15-20 maçında obi mikel falan oynadı genç haliyle ballack pek yoktu çogunda sakttı arsenal = henry rosicky fabregas baptista gilberto silva ljunberg falan önemli deil mi ? liverpool = crouch zenden bellamy gerrard mareshano carragher riise sisokko falan önemli değilmi manuda= rooney c.ronaldo saha smith scholes giggs carrick ferdinand gerry neveulle gabriel heinze ii değilmi newcatleda = martins luque dyer viduka babayaro given ii değil mi evertonda=beatle ii deil mi ? aston villada=carew laursen petrov angel boltonda=okocha diouf ii deil mi ? tothennamda berbatov robbie keane defoe ii değil mi bu kadar kaliteli ligde daha sayamadım oyuncularda var puan kaybedemez mi ? o kadar yaşadıgı sıkıntı sakatlıklarara rağmen daha ne yapsınlar |
Bence yabancı sınırsız olmalı, sınırlı olduğu zaman 100.000 Euro değerinde anadolunun kazmalarının bonservis bedellerine 2 Milyon Euro istiyolar, ulan biz 2 Milyon Euro Ricardinho'ya bile vermedik herifler Odunsporun yeteneksizi Odun Kazmaoğlu'na 2 Milyon Euro istiyolar |
Yaa yapma Allah aşkına.Geçen sene şampiyon olmuş bir chelsea vardı.Üstünede Ballack,Shevo gibi iki süperstar aldı.Sonrada diyosun o sakatlanmış bu sakatlanmış.Öbür takımlardada sakatlandı sonuçta.Henry kaç maç oynadı biliyormusun acaba geçen sene?Onun için Chelsea kat kat üstündü fakat şampiyon olamadı.Çünkü takım olamadılar.Enazından manu gibi takım olamadılar.Bide unutmadan viduka geçen sene middlesbourg taydı.Daha yeni geldi newcastle.:proud: Neyse bu böyle uzar gider.Ben sınırsız olamamsından yanayım.Sebebide fb nin getirceği yıldızlardan değil,yabancıların böyle giderse türk kulüplerini soyacağından korkuyorum.:stupid: Hadi hayırlısı bakalım. |
Türkiye`de Saat: 21:35 . |