![]() |
bücür mü 190 lık adama bücür diyenlere ben bişey demiyorum artık :D |
bücür ??? what ????? :D |
gelecekte cok işimize yarayacak bir futbolcu. h. şükür den sonra ülkedeki en iyi santrafor olacak inşallah. kişiligi de onun gibiyse ondan daha da başarılı olacagına inanıyorum. |
eğer tuncay gibi tesislerde kalır şımarmaz ve mücadele ederse bomba olur bu yaşta bile oynar rooney gibi 16-17 yaşında formamızı giyer ama okan koç gibi falan şımarırsa 25 yaşınada gelse oynayamaz |
Batuhan & Bobo |
Alıntı:
|
minik kuş tabiri gibi. kinayeli bi başlık atılmış "bücür" diyerek. güzel espri olmuş |
Bucur tabiri burda yasindan dolayi kullanilmis olmali ama cogu spor adamlarinin soyledigi gelecekte iyi bir oyuncu olacagi |
Gelecekteki en iyi yatırımlarımızdan ikisi muhammed ile batuhandır.Batuhan gerçekten fiziğiyle,gücüyle,tekniğiyle müthiş biri.İnşallah herkesin dediği gibi şımarmaz ve avrupada da tanınacak bir golcü olur.Ben bide türkiyede partneri olan barışıda çok beğendim.Batuhanın yarısına geliyor boy olarak ama o da çok teknik.Bide sol kanatta oynayan erende güzeldi.Hemde çok gençler.Bence alınılabilirler.Barış ts damış ama ereni bilmiyom. |
yolu açık olsun |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |