![]() |
gecen sene de böyleydi kombineler ama riconun alınmasıyla tavan yaptııı bir yıldız alınırsa gor bak bnu taraftar neler yapıo ama yonetımde iş yok kiii... |
arkadaşlar yıldız transfer yok diye kombine almamamıza gerek yokki biz her durumda BEŞİKTAŞI desteklemeliyizz bnce |
kolotla yıldızsın işte bu kadar fazla bile satmışız |
Alıntı:
|
bu sezon kombine almadığına herkes pişman olacak. |
Bence kombine satışı hiç de fena düzeyde olmadı. Bu kadar olumsuzluğa,ümitsizliği ve transfer beceriksizliğine karşı 13bin çok iyi rakam. Ben son gün kombine mi aldım. Kapalı alt almak için gitmiştim fakat. eski açık yanında 25-30 kişi yer kaldığını söylediler. Ben de üstten aldım. Gördüm ki üstte de 40-50 kişilik yer kalmış. Belki akşama kadar onlar da bitmiştir. Anlayacağınız bu sene kapalı bileti satılmayacak gibi eğer sezon için bir ayırma yapmadılarsa.. Ben açıktan daha fazla satış beklerdim ama olmadı.. |
sezon sonu bi hesap sormak lazım o 20 milyon ytl nere gitcek die :) |
ben yıldız alacaklar diye sevmedim beşiktaşı renklerine aşığım transfer konusundaysa kolotu istafaya çağırıyorum vede ertuğrul hocaya güveniyorum |
Ya neden öyle düşünüyorsunuz. Bay Kolot zaten büyük bir yıldız değil mi. Onu görmeye bile gidilir kombine alınır yani :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 16:01 . |