![]() |
arkadaşlar bu +2 lig için çıkarılmıyo ki nie sürekli kulübe muhabbeti dönüyo bunun çıkarılma nedeni avrupa maçlarıdır ama buna rağmen avrupadan erken elenmeler yaşanırsa o zaman o 2 yabancı elde patlar o ayrı mesele... |
yabancı futbolcu sayısı artırılsa bile iş paraya bakar...alamadıktan sora isterse sınırsız olsn ne fayda... |
Alıntı:
Avrupada kaç maç oynayacak takımlar türkiyede kaç maç.Sen adamı lig maçlarında kulübede oturt,sonra avrupa maçlarında sana ihtiyacım var diye sahaya sür.Bu futbolcudan nekadar verim alabilirsinizki sonuçta.Ama yedekte oturacak futbolcular ricardinho,appiah, gibi falansa tabi.Deivid gibiyse sorun yok.:proud: |
yakında kaç yerliye izin var diye tartışma cıkarsa şaşırmayın.izin verıyosan klübede oturtmayacaskın.saçmasapan bir karar verılıyor ve içeriğiyle iyice komik bir hal alıyor. |
bence bu karar türkiye takimlarinin avrupa basarisinda katki saglayacaktir |
ya tam ya hiç olmalı |
ya ne olursa olsun ben 6+1 olmasına da karşıyım böyle giderse milli takım hiç birşey yapamayacak hem sonra türkiyeden kaliteli futbolcu yetişmiyo diyolar böyle yaparlarsa hiç yetişemiycek anlamıyorum ben bu klupleri o paraları türk geç ve yetenekli futbolculara yatırsalar bizi ülkemizdende çıkar r.carlos henry falan çok yanlışşşşşşşşşş |
Alıntı:
|
arkadaslar bence yabanci sinirsiz olsun ben amerikadan 2 tane brezilyali getireyim her sene sampiyonuz. walla adamlar manyak oynuyor bileklerine filan cok hakimler. Ronaldinho'nun warisleri herifler. onlarin sayesinde uyuz ekvatorlulari bugun dagittik. Welhasil kelam yabanci sinirlamasi kalksin buradaki brezilyalilarla isi goturelim. |
Türkiye`de Saat: 09:16 . |