![]() |
YABANCI SINIRI BELİRLENDİ! 6+1 YABANCI SINIRI BELİRLENDİ! Cuma günü yapılması gereken ancak Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nuzhet Kiper Bağış'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle bugüne ertelenen kritiktoplantı Trabzon'da yapıldı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci kararı açıkladı. Futbol Federasyonu, bugün Trabzon'da yaptığı toplantıda yabancı futbolcularla ilgili 6 art formülünü karara bağladı. Bu doğrultuda 6 yabancı futbolcu sahada yer alacak, diğer 1 yabancı futbolcu ise yedek kulübesinde oturacak. Karar 6+1 olarak belirlendi. Gelişmeleri Sporx 'canlı' olarak aktarıyor... 07.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.comvar js_create_time = 1183815396;document.write('');bunun içinmi aylardır milleti oyalayıp duruyorlardı. 1 yabancı yedekte bekleyecekmiş. niye o adamda oynasa gözümü çıkar herifin. |
Ne tesadüf Fenerinde tam 7 yabancısı var. Ben Fenerin yerinde olsam lige 3 puan fazladan başlamak için Federasyona kota gönderirim. (Malum Carlos Alex falan fistan) EE bi ayrıcalık lazım bu takıma di mi |
Alıntı:
|
+1 hakkımızı kullanmaamız lazım bi forvete ihtiyacımız var |
wayy arkadaş yawww...Niee bu kadar zorluosunuzz ki ezikbahceyii???Ne gerek warr Türk oyunculara yaa bizim güzide,yıldız yabancı oyuncularımız war olur mu böölee 6 saha içinde 1 kulubede yaaa...?Serbest yapalım şu işi olsun bitsinn ne biz zorlanalım ne de ezikbahcee..... |
Fenerasyon İstifa..! |
ii hem yabancı stoper hemde bir forvet alabilecegiz.... |
tamam işte 1 defansa birde forvete adam alırız |
hayirli olsun türk futboluna |
bizim forvet ihtiyacımız ortaya çıkınca. saolsun federasyon +1 getirdi. artık defans ve forvet alabileceğiz. avrupada hepsini birden oynatabileceksin sonuçta. şampiyon beşiktaş... |
Saçma bir karar. +'ya ne gerek var. Doğrudan 7 yapılsa daha iyi olurdu. Şimdi yönetimin 1 yabancı oyuncu daha alması gerekiyor. Hadi beyler pamuk eller cebe. |
fenerin 7 yabancısı var ii birini göndermek zorunda bizimde bir forvet bir stopere ihtiyacımız var bize yaradı bu kadar cristianval ile santacruz gelsin 4x4 olur bence her yer muhteşem olur |
bence 7. yabancıyı transfer etmiycez, sonuçta başkan bu kadar konuştuktan sonra bunu yapmaz diye düşünüyorum, ama bana göre de kullanılmalı, zaten yabancının sınırsız bırakılması gerektiğinin hep altını çiziyorum... |
güzel oldu yıldız bir forvrt alırsak hem kombine vce forma sattırı. |
bakacaz bakalım kimin yararına ama şampiyonlar liginde bakiler tandoğanlar yozgatlılar bizi ne kadar götürecek senelerdir sınır var yabancılar için nerde türk topçuları kimse hikaye anlatmasın ingilizler ispanyollar aptal onlarda sınırsız bizler çok zekiyiz pehhhhhhhhhhhhhhhhh! |
hımm demekki transfer rezaletimiz devam edecek sonunda da yabancı oyuncuya bu kadar para verilip yedek mi oturtacağız denip bizi kandıracaklar muhtemelen... |
Açıkçası ben 1 transferi bile zor yapacağımızı düşünüyorum busatten sonra.Bide aklıma bonservisi elinde iyi bir santrafor gelmiyor.Bi saviola var.Ama o da istediğimiz tarz değil.Bide Kluivert var yanlış hatırlamıyorsam.O da bitmiş gözüküyo ama belli olmaz tabi.Onun için çok zor düşünüyorum forvet transferini.Ama alınmasını tabiiki çok isterim iyi bir forvetin. |
Çok Sacma Ötesi Birşey Oldu Alacağımız Yabancı Neden Kulübede Olsun.. Alındıktan Sonra Ha Kulübede Ha Sahada Ne Farkeder Saçma Bi Karar Federasyonu Anlamak Zor.. Madem Artacak 7 Olsaydı Bari Ama Bizim İçin iyi Bi Karar Şu Anki Duruma Göre.. |
ilk defa sana katılıyorum efe :D:D ama hala federasyon fenerli diyor bazı arkdaşlar arkadaşlar 6+2 yapsa fenere yarardı ama 1 yaptılar bize yaradı bir stoper ve bir forvet alırsak bomba oluruz ama fenerin transfer yapması için 1 yabancı göndermesi lazım buda kadrolarını daraltmak durumnda bırakılır sağ kanat mı forvet mi hangi oyuncuda tercih yapacaklar forvet yapsalar sağ kanatları kötü sağ yapsalar forvetleri kezman semih devied :D 3 ünün topamı gecen sne bir bobo anca etti neredeyse |
ii bari bunu kullanabilirsek bayaa iyi olur... |
avrupa maçlarına 7 kişi çıkabiliriz o zaman... |
fb liler bundan boyle istifa ulusoy demesinler bakin tamda onlarin oyuncu sayisina gore ayralanmis gibi 6+1 oldu ya serbest birakin yada takimlara gore ayarlama yapmayin Takimlara gore degil Ulke futboluna gore ayarlama yapin |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |