![]() |
Hazirlik maclarinin Tarihleri belli oldu Dört hazırlık maçı D Smart’ta 8 Temmuz 2007 YENİ sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam edecek olan Beşiktaş, burada dört hazırlık maçı oynayacak. Siyah beyazlılar, kampta 10 Temmuz’da Avusturya 3. Lig takımlarından FC Hall, 15 Temmuz’da Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile karşılaşacak. Daha sonra Avusturya’nın Leogang bölgesine geçecek olan Beşiktaş, Dörtlü turnuvaya katılacak. 18 Temmuz’da yine Bundesliga takımlarından Duisburg ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 20 Temmuz’da ise Romanya şampiyonu Dinamo Bükreş ile Çek Süper Lig ekibi Budejovice takımlarından biriyle son hazırlık maçını yapacak. Karşılaşmalar D Smart’tan naklen yayınlanacak. |
Bide Başımıza D'smart Çıktı Ya Digitürk D-smart Sömürün Sömürün... Yakında Özetleri Yayınlayacak Kanalda Abonelikle Olur.. |
Alıntı:
Katılıyorum, dünyanın hiçbir ülkesinde böyle şey yok sanırım... Biz halk olarak sömürülmeye alışmışız... Yazıklar olsun ya, yazıklar olsun sadece... |
e iyi de klüplere de yüksek gelir sağlanıyor bu anlaşmalarla Türkiye de klüpler için çok önemli bu gelirler bu yüzden elden bir şey gelmez... |
Yaa hazırlık maçlarınıda bunlara yayınlatıyorlarsa vay halimize.Sonuçta herkes izleyemeyecekki.Yeni transferlerimizi,oyun düzenimizi vs. göremeyeceğiz.Versin işte bir tane normal kanal.Alt tarafı bir hazırlık maçı.Bide ark'lar bi sorum olacak.Eğer şampiyonlar ligine kalırsak(İnş. tabi) şampiyonlar ligi maçlarınıda D-smart mı vericek??? |
eet... |
Alıntı:
Şampiyonlar Ligi'nin yeni dönem yayın hakları konusunda, Star televizyonu ile UEFA arasında prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Bu sezon sonunda bitecek sözleşmenin ardından, 2006-2009 arasındaki yayın hakları konusunda başvuruları alan UEFA'nın, diğer kuruluşların teklifleri yerine Star'ı tercih ettiği vurgulandı. UEFA'nın bugüne kadarki işbirliği ve sorumluluğu nedeniyle Star'a yeni sözleşme olanağı tanıdığı, prosedürü yeniden başlatmak adına televizyon yöneticilerine konfirme notu gönderdiği de bildirildi. Edinilen bilgiye göre, 2006'nın ikinci yarısında başlayacak yeni yayın dönemi 2009'a kadar sürecek ve UEFA ile Star en kısa sürede sözleşme imzalayarak, yayın haklarını resmiyete dökecek. Bu imzanın açıklamasını da UEFA yapacak. Böylece Şampiyonlar Ligi'nde birbirinden zorlu maçları ekrana getiren Star televizyonu, 3 yıl süreyle daha bu şöleni naklen yayınlamaya devam edecek. Kaynak: Uydutvhaber 06.03.2006 |
abi d-smart bangır bangır reklamını yapıyo şamp. ligi bizde uefa bizde falan die seçim vaatlerine mi benzedi orası da :D |
Hımm bende D-smart diye duymuştum.BJK,gs,fb avrupa maçlarının hepsini D-smart yayınlayacak diyolardıda ondan sormuştum.Daha kesinleşmiş birşey yok ozaman uydutvhabere göre.İnşallah starda kalır yine.Ertme Şenere bayılıyorumda.Maçı izlerken futbolcunun geçmişi hakkında birçok bilgiye sahip olabiliyorsun:smile: Saolun buarada. |
d-smart şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını verecek sadece.ama star tv de doğan grubunun ve maçları alıp d-smarta devredebilirler diye düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 08:01 . |