![]() |
Kombineler elde kaldı Geçtiğimiz sezon rekor kombine bilet satışı yapan Beşiktaş, bu sene hayal kırıklığı yaşıyor Yıldız transfer yapılmamasından ve bilet fiyatlarının yüksek olduğundan şikâyet eden taraftarlar kombinelere ilgi göstermedi. Geçtiğimiz sezon 21 bin kombine bilet satan siyah-beyazlılar bu yıl şu ana kadar 4 bin bilet sattı. Kartalhaber |
zaten belli,ydi böyle olcağı bu yönetim olduktan sonra ne beklenirki celal kolotdan falan |
bu sene tribunler dolmayacak desene.... :( |
beyler yıldız transferine göre kombine alacaklar almasınlar daha iyi. bu ne yaa onu alırsanız maça gelirim yoksa gelmem diye bişeymi olur.. bence beşiktaşlıyım diyen bir manisi yoksa her zaman takımının yanında olur.. tabi keşke iyi oyuncular alabilsek ama asıl olan herzaman BEŞİKTAŞLILIK\'tır. hiçbişey beklemeden sevmektir... |
valla demirören in dediğine göre geçen yıl ki kadar para kazanmışlar 4 bin kombineden... |
en fazla 10.000 |
demirören yine sıkmış 4 bin kombineden 20 binlik parayı nasıl kazansın bu yönetim böyle saçmalamaya hergün vaad verip uygulamamaya özellikle celal kolota bir sınır getirmeyip hergün açıklama yapmasına izin verirse kombnede alınmaz üründe alınmaz kendi hataları boş boş konuşuyorlar |
10 bin kombine satılmış şimdiye kadar,geçen seneye oranla yüzde yüz zamlı olduğu için,aynı para elde edilmiştir,ben de aldım kombinemi |
abi nerde 10bin daha 7 bine yaklaşamamısız ya |
valla başkan 10 bin diyorsa bitmiştir benim için ki,son röportajında 10 bin demiş |
Türkiye`de Saat: 06:16 . |