![]() |
Beşiktaş:5 FC Hall:0 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=bjk-fchallHaber Beşiktaş:5 FC Hall:0 11.07.2007 22:28 Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Futbol Takımımız, buradaki ilk hazırlık maçında FC Hall'u 5-0 yendi. Gollerimizi 4 ve 19. dakikalarda Delgado, 31. dakikada Aydın Karabulut, 48. dakikada Serdar Kurtuluş ile 60. dakikada İbrahim Kaş attı. Ekibimiz'in kamp yaptığı otele 45 dakika mesafedeki Hall Stadı'nda oynanan karşılaşmaya gurbetçilerimiz büyük ilgi gösterirken, maçı Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ile birlikte Futbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celal Kolot ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mario Berk de izledi. Siyah Beyazlılarımız'ın büyük üstünlüğü ile geçen mücadelede Burak Yılmaz, sağ arka adalesinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalırken, Ekibimiz sahadan 5-0 galip ayrıldı. Takımımız yarını izinli olarak geçirecek. MAÇIN AYRINTILARI Beşiktaş: Rüştü Reçber (Hakan Arıkan Dk.46), Ali Tandoğan (Mustafa Doğan Dk.46), Baki Mercimek, İbrahim Toraman (Koray Avcı Dk.46), İbrahim Üzülmez (İbrahim Akın Dk.46), Serdar Özkan (Ricardinho Dk.46), Cisse (Fahri Tatan Dk.46), Delgado (Serdar Kurtuluş Dk.46), Aydın Karabulut (İbrahim Kaş Dk.46), Bobo (Batuhan Karadeniz Dk.46), Can Erdem (Burak Yılmaz Dk.46 / Koray Şanlı Dk.50) FC Hall: Grass, Lebeda, Manuel (Steimkelmer Dk.46), Fögen, Heel, Lemisson, Paris (Reme Dk.46), Promsten, Eggen (Fabian Dk.46), Akif, Christian Goller: Delgado (Dk.4 - Dk.19), Aydın Karabulut (Dk.31), Serdar Kurtuluş (Dk.48), İbrahim Kaş (Dk.60) http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13915 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13916 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13917 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13918 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13919 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13920 |
umarım faydalı bir hazırlık maçı olmuştur,skor güzel |
11 de baki mi var banamı öyle geliyo delgado şov başlasın artık harydi delgadoooo |
Evet güzel bir sonuç hazırlık maçı olsada. İnşallah Delgado ligde de yüzümüzü güldürür. |
ertuğrul inş hazırlık maçı oldugu için oynatmıştır bakiyi ya delgado ligde daha iyi olur bu sene ona çok güveniyorum |
Baki 11'De Toraman İle Stoper'de Oynamış Sanırım Yedek Kulubesindeki Stoperimiz İnş Baki Olmaz! Bu Sezon.. Delgado, Burak, Bobo Bu Yıl Patlama Beklediğim 3'lü.. |
valla g.zan sakatlanıp ş.l baki ile başlarsak hüsran olur acele stoper gerekli baki ilk 24 olamamalı ya öncelikle stoper aceleeee |
millet şampyn olmş takımla yapıyr hazrlk maçını biz 3.lig takımıyla inş.daha iyi takmlrla karşılaşrz dğr hazrlk maçlarnda,bence skor yeterli dğl |
Sonraki maç sanırım Hamburg la olucak... |
Aydın Karabulut yıldız adayım boş geçmiyo iki maçtır yürü bee aydınn |
Alıntı:
|
DELGADOO HADİ SEN EN GÜVENDİĞİM ADAMSIN GÖSTER KENDİNİ |
aydın karabulut'a dikkat etmemiz lazım, artık bu sene onu bazı maçlarda yavaş yavaş görmeliyiz, çok iyi bir sol ayağa sahip... |
hay allahım ya kurtulamıyacaz heralde su baki den. neyse batuhan, can erdem, aydın gibi gencler oynamıs sevindim... |
bana 5-0 az geldi hemde 3.lig takımı ama nerneyse hamburg macında daha iyi görüces takımı.. |
Masallah demeyi unutmayin.... Tühh tühhh tühhh masallahhh |
ben hamburg maçını bekliyorum ölçü olarak |
RÜŞTÜ Güven verdi. Maçın başında defansın hatalarını kurtarışlarıyla önledi, kalite farkı hemen hissedildi. CİSSE Orta sahada kendini fazla yormadı. Garanti oynadı ve yerinde müdahaleleriyle dikkat çekti. DELGADO Sahanın yıldızıydı. İki golde imzası vardı. Bu yıl formayı kolay kolay bırakmayacağının sinyalini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dverdi. AYDIN İdmanlarda çok iyi görüntüsüne rağmen beklenmedik hatalar yaptı. Yer tutuşları çok iyi. BATUHAN Sahada kaldığı süre içinde yaşından büyük hareketler yaptı. Soğukkanlılığı dikkat çekiciydi. H. ARIKAN Rüştü'yle birlikte Beşiktaş'ın kalesinde sorun yaşatmayacağı izlenimini verdi, hatasız oynadı. |
skor güzel,inşallah böle farklı skorları 1. lig ekipleriyle oynarkende alabliriz |
Alıntı:
Ayrıca dün yapılan maçın video görüntüsü yokmu yaaa:( |
abi ya takım sahaya indi ama izleyemiyoruz bu nasıl iş BJK tv neden kuruldu? ne iş yapar? olmazki böyle:banghead: :banghead: :banghead: |
maçı izletemeyen yönetimin ben topunu denize dökeyim. Ne olur küçük bi sponsora verseler bi kanalda veya BJK tv de cıksada hem izlesek hemde kasaya 3-5 kuruş para girse kötümü olur? |
sonraki maç 15 temmuzda hamburgla heralde |
macin tekrarini göstercekler mi ?? |
Duyumlarıma ve izlenimlerime göre yeni transferlerden Rüştü harikaymış,Cisse yokları oynamış.Serdar sağ kanatta oynamış.Delgado biri firikikten 2 gol atarak klasını konuşturmuş.Bobo kilolu gözükmüş.Koray,Toroman ve Üzülmez her zamanki gibi takımın en hırslı oyuncularıymış. |
bu sene delgado bombası patlayacak |
Yaa skor falan önemli değilde benim merak ettiğim madem maçlarımızı bu kanal veriyor.Ozaman bizim paramız nerde.Gs aldığı oyuncuları hep bu paralarla almış.Zaten ancak böyle alabilirdi adamlar.Cidden bunu çok merak ediyorum.Maç içinde güzel bir hazırlık maçı olmuş.Zaten hep diyorum busenenin en iyisi delgado olacak diye.Ne lincoln ne carlos... |
gsnin farklı bir anlaşması var galiba iç yüzünü ben de bilmiyorum ama gs içinhiç de karlı bir anlaşma deilmiş uzun vadede, neyse delgado nun bu sene yapacakları zaten bu transfer döneminde yıldız yıldız die tutturan arkadaşları susturacaktır delgado alınabilecek en önemli yıldızlardan biridir o formunu yakalarsa ondan iyi transfer yok... |
gs o anlasmadan 6 milyon euro aldi ve gstv bence bjktvden daha güzel bizimkinlerde anlasmadan 5 kurus almamislar bu nasil is anlayamadim bende |
Beşiktaş-hall maçı ...bjk tv'de... Arkadaşlar şimdi bjk tw de duydum BEŞİKTAŞımısız dünkü 5-0 lık maçını bjk tw 17-15 de weriomuş...wala ben onların yalancısıyım ama sizzlerlede paylaşim dedim sizlerde merak ediosunusdur... |
TW değil TV |
Alıntı:
|
saat kacta |
Alıntı:
gazetelerin yazdığına bakılırsa baya iyi oynamış |
saat kaçtaaa? |
okuma-yazma bilmiyomusunuz yaw:biggrin:, arkadaş yazmış ya 17.15'te diye... |
17:15 die yazıodu... |
Kartal hızlı başladı Siyah-Beyazlılar, hazırlık maçında karşılaştığı Hall önünde şov yaptı: 5-0 Siyah-Beyazlılar, hazırlık maçında karşılaştığı Hall önünde şov yaptı. 2 gol atan Delgado ve muhteşem kurtarışlarıyla Rüştü gecenin yıldızı olurken, Cisse etkisiz kaldı. STAT: Hall HAKAMLER: Cemil Et, Yılmaz Et, Adem Uzar BEŞİKTAŞ: Rüştü ***(Hakan Dk.46) ** - Ali Tandoğan ** Serdar Kurtuluş Dk.46)) **, İbrahim Toraman ***(Mustafa Dk.46) **, Baki *, İbrahim Üzülmez ***(İbrahim Kaş DK.46) *** - Serdar Özkan **(Burak Dk.46)? (Koray şanlı Dk.54) **, Cisse *(Fahri DK.46) **, Delgado ****(Ricardinho Dk.46) ***, Aydın **(Koray Avcı Dk.46) ** - Can *(Batuhan Dk.46) *, Bobo *(İbrahim Akın Dk.46) * HALL: Alexander * - Dominar *, Mamuel *, Andrei *(Mario Dk.46) *, Peter * - Simon *, Caristoph *, Fiorin *, Stefan*(Dominik Dk.46)* - Akif * (Raye DK.46)*, Caristian ** GOL: Delgado(Dk.3 ve 19), Aydın(Dk.31), Serdar Kurtuluş(Dk.58), İbrahim Kaş(Dk.68) Hızlı başladılar Beşiktaş, kamptaki ilk sınavını gol şovla geçti... Avusturya 3. lig ekiplerinden Hall karşısında baştan sona üstün oynayan Siyah-Beyazlılar, hızlı başladığı maçın 3. dakikasında Delgado ile öne geçti: 1-0. Kartal’ın savunmada hata yapmasından yararlanmak isteyen Hall, Rüştü engeline takıldı, inanılmaz kurtarışlar yapan başarılı eldiven, tecrübesini konuşturdu. Yeni transfer Cisse ise oyun içinde etkisiz kaldı. Delgado 19. dakikada yine sahne aldı. Ceza alanı içinde buluştuğu topu sağ ayağı ile düzeltip sert vuruşla farkı açtı: 2-0. Aydın, 32. dakikada ilk yarının skorunu belirledi: 3-0. Disiplini bırakmadılar İkinci yarıya yeni kadro ile başlayan Siyah-Beyazlılar, farklı skora rağmen maçın bitiş düdüğüne kadar oyun disiplininden taviz vermediler. 58. dakikada Fahri’nin ara pasıyla buluşan Serdar Kurtuluş, farkı iyice açtı: 4-0. Kendini fazla riske etmeden ancak tempolu futbol ortaya koyan Beşiktaş, gol pozisyonuna girmekte de zorlanmadı. Art arda girilen gol pozisyonlarından birinde boşta kalan topu ibrahim Kaş kaleye gönderdi ve Kara Kartal sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı. |
Umarım göze değer bir futbol oynamışızdır.. Bu maçlar tabiki baz olamaz ama futbolcularımızın birbirleriyle anlaşmaları açısından çok faydalı... İnşallah nice güzel günler görürüz... |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |