![]() |
Kombine açıklaması Beşiktaş Kulübü’nde kombine kart satın alan taraftarların, kartlarının dağıtımına başlandı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, daha önceden kombine satın alan taraftarların, kartlarını BJK İnönü Stadı'nın altındaki Kombine Kart Satış Merkezi'nden teslim alabilecekleri, bugünden itibaren kombine kart alacaklara ise kartlarının hemen teslim edileceği bildirildi. |
celal kolot böyle boş konusursa taraftarın tepkisi devam eder kombinede durru satışlarda bu adam susmadıkça olmaz |
Alıntı:
Keşke istanbul'da yaşıyor olsaydım ve hemen koşar kombinemi alırdım. Serdarımı, Toramanımı, Üzülmezimi, Nobremi ve ismini sayamadığım diğer tüm futbolcularımızı seyretme giderdim. Çünkü onlar hepsi benim için ayrı ayrı birer yıldız... Saygı gösterelim ki saygı görelim.... Saygılarımla.... |
Fersahin sana katılıyorum ama bende şahsen böyle yöneticileri sevmiyorum.Bizde Celal Kolot,Eziklerde maho uslu,murti özaydınlı,bazen nihat özdemir gs dada adnan polatı sevmiyorum mesela.Adamların üslubu çok çirkin birkere.Nedediklerini bilmiyorlar.Akşam spor haberlerini izlerken ben ne dedim böyle diyorlardır kesin.Yani düşünmeden konuşuyorlar,dedikleri nerelere gider hiç düşünmüyorlar.Böyle yöneticiler olmaz.Bizdede var şimdi öyle yönetici.Tamam hakkımızı korusun ama biryere kadar sonuçta.Ağzına geleni söylemesin.Böyle söylemeye devam ederse bu sezon başı çok ağrır benden söylemesi. |
Lütfen sağduyulu olalım ve eleştiri yapacaksak saygı sınırları içinde yapalım demissin ama bi saygısızlık goremedım yazıda |
Alıntı:
|
Tamamda kardeşim o da koskoca BJK yöneticisi.O BEŞİKTAŞA yakışacak konuşmalar yapsın ilk önce sonra saygı görsün.Demişsinki saygı gösterinki saygı görün.Aynısı o içinde geçerli ozaman.Akıllı konuşmalar yapsın başımızın üstünde taşıyalım adamı.Sevelim saygı gösterelim.Ama böyle olmazki.Her mikrofonu gördüğünde konuşulmazki canım...Bare aradan bir-iki hafta geçsin.24 saat geçmeden bakıyorum haberlere yine celal kolot.Ama ALLAH için ağzı laf yapıo.Bi şow programı yapsa tutulur valla.:shot: |
Alıntı:
|
Yaa ben bu adamı önceden tanımıyodumki zaten.Nezaman BJK yöneticisi oldu,nezaman konuşmaya başladı ozaman tanıdım.Yani kendisini konuşmaları yüzünden sevmiyorum yoksa kişisel bir sorun yok yani.Bide başkanımız sonunda onu uyaracaktır.Bu böyle gitmez çünkü.Belkide uyarmıştır bile... |
Alıntı:
Biz sağduyulu olalım, hatası olan biri varsa eninde sorunda anlayacaktır. Beşiktaşımız, biz sağduyulu taraftarları ile ayakta duracaktır. Yoksa bir fenerbostanlı veya cinconlu mu gelip Beşiktaşımızı yaşatacak? Asla yapmaz hatta bir tekme de onlar vururlar... Biz birlik olalım ki karşımızda kimse duramasın... En büyük aşk Beşiktaş... |
Türkiye`de Saat: 09:57 . |