![]() |
Burak 3 hafta yok! Beşiktaş Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Hall ile oynanan maçta sakatlanan genç oyuncu Burak Yılmaz'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Optur, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Koray Avcı ve Gökhan Zan'ın durumları ile ilgili açıklama yaptı. Dün oynanan Hall maçında sakatlanan ve bugün Münih'te kontrolden geçen Burak Yılmaz'ın Mr'ının çekildiğini belirten Ayhan Optur, genç futbolcunun sağ arka adelesinde lif yırtığı tespit edildiğini söyledi. Optur, Burak'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Sol dizinde ağrıları bulunan Koray Avcı'nın çekilen Mr'ında kısmi ödem tespit edildiğini söyleyen Ayhan Optur, tecrübeli futbolcunun birkaç gün dinlenmenin ardından takımla çalışmalara başlayabileceğini belirtti. Optur, sağ üst adelesinde ağrıları bulunan Gökhan Zan'ın ise Mr'ında önemli bir soruna rastlanmadığını ve Gökhan'ın önümüzdeki günlerde takımla çalışabileceğini açıkladı. |
varken ne işe yarıo ki.. |
haydaa forvet bölgesi lanetlendi heralde o bölgede futbolcu kalmayacak yakında transfer zorunlu gibi gözüküyor... |
yha burak' a guwen olmaz zaten cok gereksız ısler yapıyor ondan cok da üzülmedim acıkcası bıraz aklı basına gelsn gereksız yere calım atmaya calsmasn dogru yerde dogru zmnda dogru isler yapsın |
ya transfer şart forvete burak olsada olmasada |
geçmiş olsun |
aman aman olmasın bi adam aynı yere devamlı şut atarda onu gol yapamazsa bu adamdan bi halt olmaz derim ben. orta saha oyuncusu serdar bile kanada geçince gol attı ya daha ne diyeyim |
geçmiş olsunda takım için daha iyi oldu galiba:D |
gerçekten geçen sezon burak saç baş yoldurdu ama bence gayet yetenekli bi futbolcu tigana sağ olsun iyi kullanamadı ertuğrul sağlam bence en iyi şekilde kullanacaktır bu sene ben başka bi burak göreceğimize inanıyorum inş en kısa zamanda iyileşir |
hade transferr |
Türkiye`de Saat: 23:38 . |