![]() |
Forumda bir bolum acalim Kolatin aciklamalari diye :D |
rezil-i rüsva |
kendi yöneticisi aşşağılayan tek takımız. internette nereye baktıytıysam ne fenerli ne cinconlu kendi yöneticisine laf söyletmiyor. hakaret içeren bi tartışmaya girmeye gerek yok bana eyvallah size kolay gelsin |
eee gs ve fb tabi laf söyletmez bizim gibi boş konuşan yöneticisi yok gecen sene onlarda özhan canaydına sövüyorlardı bu sene durdular biraz bizim yönetici kadar onların yöneticileride saçmalasa onlarda laf söyler boşuna söylmiyoruz saçmalamaları düyna sınırlarını aştı |
Alıntı:
şakacı seniiii |
Alıntı:
|
yazıklar olsun bu adamlar varken ben bişi beklemiyorum artık. Ama maça giderim. :D |
Bravo Mr. Kolot, yakında tarihe geçeceksiniz. Maşallahınız var. Hergün konuşan başka bir yönetici görmemiştim. Ama ne diyelim sonuçta parasıyla değil mi. Ben de 2 milyon euro verip futbol şube sorumlusu olsam ben de konuşurum. |
tüm eziklere laf sokmuş. yetmezmi. herkes polat&uslu tiyatrosunu izliyor. futbolun olmadığı bu zamanlarda tüm eziklere laf sokabilen adam benim için 1 numaralı adamdır. böyle laf sokarak yöneticilik yapılmaz diyorsanız. taraftar olarakta tv başında veya stadda rakibe küfredip laf sokmuyacaksın. kolot iyi bir yönetici ertugrul sağlam iyi bir teknik direktör. alınan oyuncular iyi oyuncular. bu sene bizim senemiz. |
Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda bir adım daha önde gördüğünü söyledi. salak bu adam ya sanane sen transfer yap bide utanmadan bunu sölüyo |
Türkiye`de Saat: 07:56 . |