![]() |
Besiktasimiz - MSV Duisburg hazirlik maci Merhaba arkadaslar, yarin Besiktasimiz MSV Duisburg a karsi bir hazirlik maci oynayacak. Aranizda bu maci hangi kanal yayinlayacak bilen var mi? |
İlk yarı D Spor'da. İkinci yarı BJK TV'de yayınlanacak. Maçı uydudan izlemek için Türksat 2A - 12633 V 4800 FEED kanalından. Not: Bu sefer sadece ilk yarıyı izleyebiliriz. İkinci yarı büyük bir ihtimalle BJK TV şifreli olacak ve FEED kanalından da eziklerin maçı verilecek. İnternet üzerinden SopCast pogramını kullanarak maçı izleyebilirsiniz. Programı indirmek için gerekli link: http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip |
o ne ya ilk yarı ikinci yarı diye canlı yayın mı ayrılırmıs rezilliğin son noktası budur herhalde... |
evet, ne bicim is bu yaw |
o ne ya ilk yarı 2. yarı olayı kötü olmuş bence neyse izlicez artık tşkr |
iyiydi feed'den izliyorduk yaw, ikinci yarısını izleyemeyeceksek hiç izlemem daha iyi, neyse artık bulucaz bi çaresini... |
Alıntı:
|
kardes feed ney?? |
maç saat kaçta? |
ağız tadıyla bi takımımızın hazıelık maçını seyredemez oldukkk yaaaaaaa |
Alıntı:
Almanyada nasil olacak bu yaa? D-Smart cikti bide simdi basimiza... Daha Avrupaya gelmemis bile, nasil olurda yayinhaklari gürbetcileri hic düsünmeden böyle kuruluslara verilir anlamakta zorluk cekiyorum. |
yine 1. yari bjktvde 2.yari dsporda degil bari ona sükür edelim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bjk tv neden şifreli olsunki |
bjk tv sifreli olmaz yaw |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya iyide bizim mac 7 de baslıo cinconların macı 9 da nie 2. yarıyı bjk tv sifreli verio onu anlamdım ben |
Alıntı:
|
bjk tv duisburg macini naklen sifresiz veriyor saat 19:00 alt yazi geciyor bjk tv .... insallah yanlis okumamisimdir |
epg'de 19'dan itibaren verecekler ama şifresiz olduğu da yazıyor mu? |
evet ben sifresiz diye okudum...bjk tv bak istersen arada sirada alt yazi geciyorlar ...insallah dogrudur |
yok ya zannetmem, bjk tv'nin info'sunda sifreli işareti yoktu ama bugün koymuşlar, maç şifreli yayınlanır bana göre... |
ya kapalı ses var görüntü yok yaaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
macı şimdi d smart haric biryerlerden izleyen arkadaş var mı? |
yok sheva abi feed,bjk tv,d spor kapalı |
19:47 ilk yarı bitti 0-0 |
ya izleyemedim delirdim yaaa |
artık bu paralı kanallar canımı sıkmaya başladı |
bir maç keyfimiz vardı onunda içine ettiler |
1 -0 yendik gol batuhan |
koçum batuhan |
Helal olsun valla Batugole.Girmiş atmış golünü.Aydınında golde payı büyükmüş herhalde.Aydın da iyi.İnşallah ikiside 26 kişilik kadroda yer bulur.Bulmalıda.Ama yönetim Batuhan gol attı diye sakın forvete falan gerek yok demesin.Öyle bir hataya düşmeyelim.Mutlaka lazım bir forvet.Bu Hazırlık maçınıda kazanmamız iyi oldu.Kazanmaya alışmalıyız hazırlık maçları olsada. |
Batuhan ve Aydın kadroya girmeyi hakediyolar ertuğrul hocam alır inşallah bu snee onları |
defansda büyük hatalar vardı forvetten önce ii bi stoper şart hakan ve aydın süperdi .. |
Türkiye`de Saat: 23:14 . |