![]() |
Futbol şöleni bu gece D-Smart’ta Futbol şöleni bu gece D-Smart’ta 18 Temmuz 2007 Yeni sezona güçlenmiş ve yıldız transferleriyle hazırlanan ligimizin 3 büyüğü yurt dışında hazırlıklarını sürdürürken, hazırlık maçlarını da D-Smart yine ekranlara getiriyor. Galatasaray, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın bu akşam oynayacakları maçlar arka arkaya ekrana gelecek. Dijital platformdaki D Spor 41. Kanal’da saat 19.00’da Beşiktaş-Duisburg maçıyla başlayacak olan futbol şöleninin ikinci yarısı BJK TV ekranlarında devam edecek. Saat 20.00’de başlayacak olan F.Bahçe-Schwadorf maçı baştan sona D Spor 41. Kanal’dan yayınlanacak. Galatasaray-Fortuna Dusseldorf ile oynayacağı karşılaşma saat 21.00’de GS TV’de başlayacak ve bu maçın ikinci yarısı D Spor’da ekrana gelecek. Maç aralarında özel bağlantılar, konuklar ve röportajlar ile renklenecek yayın saat 18.15’te başlayacak. 19.00Beşiktaş-Duisburg1.Yarı D Spor / 2.Yarı BJK TV 20.00F.Bahçe-SchwadorfD Spor 21.00G.Saray-F.Düsseldorf1.Yarı GS TV / 2.Yarı D Spor |
Alıntı:
|
Serefsiz dsmart, ama bi yandan fener ilk defa ise yaradi..Bi 45dk boyuncada mac bakabiliriz en azindan:congrats: :marchmellow: |
arkadaşlar 2 yarıyı bjk tv şifreli vericekmiş |
aynen şifreli tamamı |
kaymis |
acaba feed kanalından bugünde izleyebilecekmiyiz? bilgisi olan var mı? |
feed fner maçını werecekmiş galiba |
ilk yarı bizimkini veriyomuş sanırım |
lanet olsun ya bana d-smart aldıracaklar 350 ytl verdirip. |
ilk yarı izlicez artık care yok |
D SMARTI ÖPÜN SİZE BİŞEY OLMASIN |
ya paralı kanlallardan nefret ediyorum şimdi de bjktv şifrelendi |
50 tane uydu acsınlar her mac ıcın baska uydu alalım bence daha guzel olur hatta deplasman maclarınıda z-smart alsın |
Alıntı:
|
d smart işin cılkını çıkardı arkadaşlar bu ne ya ilk yarı bi kanal ikinci yarı başka kanal celal kolot bey bi ilgilensin bunla başka işe yaramıyo zaten |
D-Smart alma, aldırma!!! 1 sene içinde batacaksınız ulan!!! |
lanet olsun d-smartahttp://besiktasforum.net/forum/avata...ine=1177487775 |
Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden |
Alıntı:
|
kırılmıyor mu bunların şifresi? |
Alıntı:
|
ben almam d-smart falan ne gerek var ya |
kimse almasın anasını satim... |
bu ne hal arkadaslar hazirlik macinada sifre konulyor o yetmezmis gibi ilk yari baska kanal 2.yari baska kanal neymis fb nin macini yayinlayacaklarmis yoneticiler konusacaklarina icrat gostersinler tepkilerini ortaya koysunlar boyle olacaktida ne diye kurdular kanali |
yaa düşünün eleme maçlarınıda bu D-smart yayınlıyacak işimiz var yaa |
bu neye bide şifre ayağı cıktı |
Türkiye`de Saat: 12:46 . |