![]() |
doğrumu acaba |
Ağır ol Orhan Yıldırım! Batuhan'ın sınırları aşmayacak davranışlarını abartarak yansıtma... Şimdiden yıpratmaya çalışmayın... Batuhan sahipsiz değildir!!! |
doğruysa çocuğa yazık olur.. ama sanmıorum ki doğru olsun,yıpratma çalışmalarının bi parçası daha.. |
durumda bana göre bir anormallik yok, 16 yaşındaki bir ergenin doğal bir hareketidir bu, asıl bunu büyük bir olay gibi gösterip tam parlama döneminin başında haber yapan koca koca adamlara şaşıyorum ben... |
Daha ilk gunden bu tip elestirler iyi olmuyor birde Turkiyeden yildiz oyuncu cikmiyor deniyor belki boyle bir sey olmus olabilir oda takimdan sorumlu kisi ile batuhan arasinda konusulur yasi genctir bu yasta Besiktas gibi buyuk bir takimin formasini giyiyor ama boyle yazilar hos olmuyor |
Alıntı:
aynen katılıyorummm |
yahu yapsın çocuk hangimiz yapmadık ve hala yapmıyoruz ki? bunu haber die satır satır yazan yazara yazıklar olsun!Erkek takımın Erkek futbolcusu işte helal olsun istediğin kadar ceviz fındık kır batugol ama ipin ucunu birileri gibi kaçırmadan formunu düşürmeden.... |
orhan yıldırıma inanmıyorum |
Yakında yalanlama haberi gelir hatta Orhan Yıldırım hakkında bile soruşturma açılır;) |
bıraksınlar çocuğu ya daha ilk maçta hemen üstüne yükleniyolar adamın |
Türkiye`de Saat: 08:49 . |