![]() |
orhan yıldırım + ismail er = YALAN |
Alıntı:
|
bu orhan yıldırım serefsızın onde gıdenı ne kadar asparagas haber var ondan cıkıo... |
helal olsun sana adaşım batuhan |
futbolunu oynadıktan sonra kım ne karısır...batugol sen golerıınle ver cvbını... |
BAZEN BİZİM BJK medyasının yararımı yoksa zararımı çok diye düşünmeden edemiyorum. |
Ya arkadaşlar öle demeyin.Bende birçok yerde bu batuhan ın çok sulu ve savruk biri olduğunu duymuştum.Zaten tek dezavantajı buymuş.Bide aşırı egoistmiş.Geçen senelerde ben Nobreden daha iyiyim diyecek kadar da ukalaymış.Bence mutlaka uyarılmalı ve şimdiden kontrol altına alınmalı.Yoksa parlamadan söner. |
işte böyle haberlerle yıpratıyolar yapması ayıp ama yaptıysa bunu acıklamanın anlamı yok |
Alıntı:
arkadaşım katılıyorum bence de uyarılabilir ama bunu direk büyük bir iş becermiş gibi gazetelere taşımak yanlış bu genç bi oyuncuyu yıpratır... |
Orhan yıldırımın gördüğünü Ertuğrul görmüyormu himayesi altındaki İbrahim üzülmez görmüyormu bunları? bırakacak bu işleri orhan yıldırım beşiktaş ailesi ne yapacağını bilir gazetelere taşıncak bişey değil bu yazacak bişey bulamamış kendi reklamını yaptırcak bi haber yazayım demiş amacınada ulaşıor... |
Türkiye`de Saat: 15:50 . |