havali_cocuk | 20-07-2007 23:40 | Alıntı: disappear´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 372332)
adamın demek istediği bu değil sevilla gibi sistem takımı ve adamlar avrupanın en büyük 2 kupasından birini aldılar fakat buna rağmen çok fazla prim vermediler bunu demek istiyor sevilla gibi küme düşeceğiz demiyor adama kılıf bulmak için can atıyorsunuz yapmayın yöneticilerde en az bizler kadar Beşiktaşlılar. | Prim olayı Sevilla'nın politikası.. Onların politikasından bize ne bu birincisi, ikincisi ise Kolot bizim kadar Beşiktaş'lı değil, kendi adımca söylüyorum ben orada burada saçma sapan konuşmalar yapmıyorum.. Doğru neyse onu görüyor konuşuyorum.. Neden Sevilla'yı ağzına almış bir kere en büyük hatası, kendi sistemini kendisi oturtsun, primini versin, başarılı olsun Sevilla'lı yöneticiler desin Beşiktaş'ı örnek alıcaz hem liglerinde olduğu gibi üstleri zorlucaz hemde Avrupa kupalarında üst üste kupa getircez gibi... Ayrıca hiçbir Roma'lı, hiçbir Benfica'lı, hiçbir AEK Atina'lı yöneticiler kalkıpta bu şekilde demeçler vermiyor.. Eğer birilerine benzemeye çalışıyorsa konuşmadan işine baksın... İşinde başarılı olursa ki (şayet bu kafalarla çok zor) Barcelona'sı, Manchester United'lısı bizim ismimizi ağızlarına alır..
Bu arada haklısın illaki adama kılıf takıcam ya biraz fazla sevmiyorum bu adamı. Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.. Bikaç tane icraat görsem içimdeki ateşe birazda olsun su dökücek...
Saygılarla... |