![]() |
Rüştü Reçber gizli kaptan Rüştü, takım kaptanları gibi saha içinde ve dışında örnek davranışlarda bulunuyor. 21.07.2007 Beşiktaş’a gelişi büyük yankı uyandıran Rüştü, takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı gibi saha içinde ve dışında örnek davranışlarda bulunuyor. Milli eldiven, özellikle gençlerin üstünde dururken, idmanlarda sürekli konuşup, takım arkadaşlarını her şekilde uyarıyor. Rüştü, kaleciler Hakan ve Atilla ile de iyi bir çalışma ortamı yakalamış durumda. Tecrübesini Beşiktaş’a yansıtan Rüştü’nün davranışları teknik heyeti fazlası ile memnun ediyor. |
Rüştünün kaptanlık yapmasını istemiyorum. Bizim Kaptanımız zaten var. İbolar kaptan olmalı. |
Bizim için en önemli şey Rüştü' nün tecrübesini gençlere aktarması. Şuanki performansıda gayet iyi inşallah hayırlı olacak Beşiktaşımıza. |
kaptan olmamalı bu fazla etik deil takımda artık simge olmuş bir i.üzülmez var ona verilmeli kaptanlık... |
ya rüştü kaptan olmamalı. o kadar zamandır ibolar bu işi gayet iyi götürüyor.hem basarıları,hem beşiktaşlılık durusları,hemde beşiktaşa olan bağlılıkları ve sevgileriyle.rüştüyü sevmediğimden ya da basarılı bulmadığımdan değil ama daha yeni eziklerden transfer oldu.bnce olmaz olmamalı |
Zaten yazıda kaptan olacak diye birşey geçmiyor ki arkadaşlar:) Sadece tecrübesini aktardığı ve olmulu davranışlarından dolayı gizli kaptanlık rolü yakıştırılmış:) |
niye, bence kaptanlık da yapabilir, fenerbahçe'den geldi diye ayrımcılık mı yapıcaz, en geride oynayan, tecrübeli, ilişkileri düzgün olan, sevilen, saygı duyulan biriri pekala kaptanlık da yapabilir... |
Alıntı:
|
gizli kaptan yakıştırması bile benim canımı sıkıyor, kanıma dokunuyor. burası beşiktaş camiası burada kaptanlık yapabilmek (gizliden bile olsa) başka yerlere benzemez. fenerin kaptanı bizim sadece futbolcumuz olur o kadar |
gizli kaptan olsun ama sahaya kaptan olarak cıkmasın bencede |
Alıntı:
|
Abartmayın Prof..Futbolcu Oldugunu Kanıtladı Rüştü Kaptan Olacak Denmiyor Zaten.. Ama Bi Bağrınıza Bastıgınız Sergen'e Bakın Her Oldugu Yıl Takım 2 ye Bölündü.. ;) Birde Begenmediğiniz Rüştü'ye Bakın Kaptan Olmasını Bende İstemiyorum Ama Adam Harbi Prof... |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |