![]() |
Şampiyonlar Ligi rakibi belli oldu...!!!! Kartal'ın rakibi belli oldu 24 Temmuz 2007 Salı 22:09 Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu! Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi, Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol takımı oldu. Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu rövanş maçında bugün Andorra'nın başkenti Andorra La Vella'da oynanan maçta, FC Rangers ile Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol takımı mücadele etti. İlk maçı 2-0, rövanşı da 3-0 kazanarak tur atlayan Sheriff, Beşiktaş'ın rakibi oldu. Beşiktaş ile Sheriff arasındaki 2. tur ön eleme maçı, 31 Temmuz veya 1 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Rövanş ise deplasmanda 7 veya 8 Ağustos'ta Moldova'da yapılacak. http://www.anderlecht-online.be/imag...s/CL_beker.jpg |
hadi bakalım hayırlısı,, iki maçta atın 8-9 gol bize yeter, söylenmeyiz yani... |
üzülürüz abi 8-9 az bize:D |
hayırlısı olsun inş |
Rakibi küçümsersek pek hayırlı olmaz!!! yönetimi falan geçtim zaten varsa yoksa ertuğrul hoca... |
en kısa yoldan bitirelim bu işi |
Alıntı:
:five: |
Rahat Gecicez.. İstanbulda Biter iş.. |
tarihimizin en kritik 4 maçına çıkıyoruz. bazı arkadaşlar hafife alıyor ancak hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. taraftar olarak biz küçümsersek futbolcu neler yapmaz lütfen kimse bunu unutmasın. final oynuyormuşcasına bu maçlara çıkmak lazım ki bir kazaya uğrama olasılığı minimuma insin..... lütfen |
Alıntı:
|
Futbolda büyük-küçük takım ayrımı kalmadı Klişe bi laf olacak ama gerçek bu Trabzon Galati'ye nasıl yenildi. Neticede İstanbul'daki ilk maç çok değerli. Gol yemeden atacağımız iki gol bizi bir üst tur için rahatlatır. Avrupa'daki kötü performansımızı düzeltebilmek için önce Sherrif'i arkasından kim gelirse yenip-eleyip ŞL'ye kalmalıyız. Şampiyonlar Ligi para demek prestij demek bakalım Ağustos ayı zor bir ay olacak Beşiktaşımız için. Allahtan hayırlısı. |
Rakibi küçümsemeyelim kardeşler, tarihe baktığımızda hem bizim, hem gsnin hem fbnin, hem trabzonun yaşadığı facialar var. Temkinli olup işi sıkı tutmakta yarar var. |
Alıntı:
Sherrif tiraspol'u iki maçta da darmadağan etmek lazım. |
ben rakibi küçümsemek istiyorum bir maçta da ya, artık bu takıma karşı da küçümsememiz lazım, dikkatli olmalıyız diye konuşmayalım yaw, futbolcular farkında değil mi bunun, küçümsemek istiyorum, atın toplam 8-9 tane gelin ya, şuraya bak... |
arkadaslar bu takimdan da korkacaksak ... devler liginde isimiz yok ! bence cok rahat geceriz teker teker takariz golleri hem istanbulda hem de moldaviada ! Gercek Besiktas bunlari batirir !! |
hadi bakalım hayırlısı,kolay tur olucak inşallah |
Türkiye`de Saat: 21:26 . |